Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Video turą po butą 😅

Aha, nes informaciją teikia po šaukštelį :)

Atsakyti

attachicon.gif91836697_607408076783410_2916465113860670719_n.jpg Ta proga noriu pasiulyt skaniu saldainuku. Vakar MB parnese, labai patiko.

Kas per saldainiukai?

Kalendra ir vyšnia, kas per skonis?

Aš šiandien labai daug klausinėju, nes rašot po sakinį. O aš turiu laisvadienį.

Atsakyti

Kas per saldainiukai?

Kalendra ir vyšnia, kas per skonis?

Aš šiandien labai daug klausinėju, nes rašot po sakinį. O aš turiu laisvadienį.

nu geras skonis, ka zinau. 

Atsakyti

O tai jei turi čiužinį, tai jau yra ir baldai? :)

baldus uzsisakiau vakar..sake per savaite atves..tai galima sakyt yra ir baldai. Bet tik miegamajam, pradziai uzteks..Dabar biski reiks pasispaust su pinigais.

Atsakyti

Tu pirma saviski parodyk :rolleyes:​ 

Taip ir dariau, mieloji 😉. Įsirenginėjau ir pagauta emocijų su jumis dalinausi. Rodžiau, kėliau viską ir stalą, ir kėdes, ir virtuvės baldus, ir sofą, ir židinį, ir lovą, ir čiužinį, ir net vaizdą pro langą 😁

Atsakyti

baldus uzsisakiau vakar..sake per savaite atves..tai galima sakyt yra ir baldai. Bet tik miegamajam, pradziai uzteks..Dabar biski reiks pasispaust su pinigais.

O tavo kelionėms banko paskola (juk yra?) turės įtakos?

Atsakyti

Taip ir dariau, mieloji 😉. Įsirenginėjau ir pagauta emocijų su jumis dalinausi. Rodžiau, kėliau viską ir stalą, ir kėdes, ir virtuvės baldus, ir sofą, ir židinį, ir lovą, ir čiužinį, ir net vaizdą pro langą 😁

hmm, nu as pamenu tik dvi foto, sopkes ir virtuves kampo, kur matesi balkonas. 

Atsakyti

O tavo kelionėms banko paskola (juk yra?) turės įtakos?

o ar buna kitaip, gi ne verslinyke ji. 

Atsakyti

Aš tai prisimenu. o vaizdo pro langą nelabai, rodos medžiai, gamta?

Atsakyti

paskui istrinsiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 20 gegužės 2020 - 11:48

o ar buna kitaip, gi ne verslinyke ji. 

O verslinykai paskolų neima? Dar ir kokias, milijonines.  Lyg nežinotum. Atseit verslinykai turi sukaupę ir šmaukšt perka viską urmu.

Atsakyti

O verslinykai paskolų neima? Dar ir kokias, milijonines.  Lyg nežinotum. Atseit verslinykai turi sukaupę ir šmaukšt perka viską urmu.

tai jie gali pasiskaiciuot, kad tai neatsilieptu gyvenimo kokybei. O gaunant eiline  alga tai ta kokybe bile kokiu atveju nukentes. 

Atsakyti