Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

tai jie gali pasiskaiciuot, kad tai neatsilieptu gyvenimo kokybei. O gaunant eiline  alga tai ta kokybe bile kokiu atveju nukentes. 

Verslininkas irgi gauna atlyginimą, kokį yra nusistatęs. Jei nustatys daugiau, daugiau ir mokesčių valstybei mokės nuo algos. Todėl didelio nenustato.  Yra dividendai, bet dažnai jie neimami, nes vėl investuojami į veiklą. Taip kad verslininkas toks pats su atlyginimu. Tiesa, gali nurašyti daug išlaidų įmonei, kuras pvz. ar dar kažkas. Mašinų remontai ir pan. Kalbu apie nedidelius verslininkus, ne kokius tūzus.  Ir prognozuoti jis ne ką gali. dar blogiau, reikalams įmonėje pablogėjus, įmonė "nusitempia" žemyn ir patį žmogų. Kai tuo tarpu samdomas darbuotojas niekuo nerizikuoja. Ir t.t. ir pan.

Viską pati žinai.

Atsakyti

kuri laika reiks isvis pamirst keliones...deja. Nuo pirmadienio as bedarbe.

Oi, tik dabar perskaičiau. Na, gaila.

O ką planuoji, ar jau kitas darbas nusimato?

Atsakyti

Oi, tik dabar perskaičiau. Na, gaila.

O ką planuoji, ar jau kitas darbas nusimato?

na planuoju pradzioj I birza..paskui bus matyt, darbo kito tai neturiu dar. 

Atsakyti

Gręžia ir gręžia.

Jėtau,virtuvėj nėra kriauklės.viską reik vonion nešt,kemšasi viskas.riebaluojasi.stengiuosi nepilt į kriauklę,bet sunku  jau taip.šventai viską ,vistiek primetu  visokio riebalo,trupinių,tirščių.

Kristij,sveikinu.Tu protinga ,moki konkretų ir reikalingą darbą dirbt _išsisuksi.

Atsakyti

Verslininkas irgi gauna atlyginimą, kokį yra nusistatęs. Jei nustatys daugiau, daugiau ir mokesčių valstybei mokės nuo algos. Todėl didelio nenustato.  Yra dividendai, bet dažnai jie neimami, nes vėl investuojami į veiklą. Taip kad verslininkas toks pats su atlyginimu. Tiesa, gali nurašyti daug išlaidų įmonei, kuras pvz. ar dar kažkas. Mašinų remontai ir pan. Kalbu apie nedidelius verslininkus, ne kokius tūzus.  Ir prognozuoti jis ne ką gali. dar blogiau, reikalams įmonėje pablogėjus, įmonė "nusitempia" žemyn ir patį žmogų. Kai tuo tarpu samdomas darbuotojas niekuo nerizikuoja. Ir t.t. ir pan.

Viską pati žinai.

Zinau. Bet nu  visokiu variantu buna. 

Atsakyti

Zinau. Bet nu  visokiu variantu buna. 

Tai būna visokių. Ir absurdų būna. pažįstu vieną su pastatų kūrimu (čia taip aptakiai) susijusį verslininką (kuris jau nebe), kuris gavęs avansą už pastato projektą (grynais), važiuodavo žiūrėt naujos mašinos. Darbuotojų algoms pinigų nelikdavo. Jis nebuvo blogietis, tiesiog, sako, negaliu susivaldyt, kai turiu rankose grynus pinigus. Žodžiu, darydavo visokius maklius, buhalterė viską trenkė ir išėjo (buvo įmonėje), nes bijojo su tokiu dirbti. Bankrutavo.Dabar dirba samdomu   ir neketina daugiau verslu užsiimti. 

Atsakyti

*** Sėlija, 20 Geg 2020 - 13:08, parašė: Tas smailas, kur tik lupos patemptos, man kazkaip toks daugiau atrodo, kaip pasaipi sypsena. Va sitas :). As kazkodel jo niekad neperskaitau linksmai. O vat sitas :D jau man yra tikras linksmas smailas. O kaip kitoms?
Man atvirkščiai..tas toks tvirtas sutikimas arba švelnus nesutikimas.o tas kitas,tai arba kartu žvengiam,arba aš žvengiu iš tavęs.😁
Atsakyti

Nu kai zvengi is kito, tai dedi sita  :lol:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 20 Geg 2020 - 17:18, parašė: Nu kai zvengi is kito, tai dedi sita :lol:
Čia jau kai labai labai.o ten dar tik biški.😁
Atsakyti

jei biski, tai sita :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pinot, kaip tavo sunutis, gal jau rado kita pana? 

Atsakyti

Pinot, kaip tavo sunutis, gal jau rado kita pana? 

Kad ne, su ta pačia neseniai girdėjau kalbant telefonu gana meiliai. 

Man sako, kad ji yra jo geriausia draugė. Ai, nesuprantu ir nežinau. Klausti ir aiškint negaliu ir nenoriu, tik žinau, kad  mylimos merginos (ne draugės) tai nėra tikrai.

O tavo?

Atsakyti