Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad ne, su ta pačia neseniai girdėjau kalbant telefonu gana meiliai. 

Man sako, kad ji yra jo geriausia draugė. Ai, nesuprantu ir nežinau. Klausti ir aiškint negaliu ir nenoriu, tik žinau, kad  mylimos merginos (ne draugės) tai nėra tikrai.

O tavo?

O mano iesko toliau. Neranda :D​ 

Atsakyti

Tai jūsų situacija pataisoma. Maniškis turi, bet su sveikata jai prastai. Sakiau kažkada. Sveikos.

Atsakyti

Tai  ka reiskia prastai,o tai ji nepasveiko?

Atsakyti

Tai  ka reiskia prastai,o tai ji nepasveiko?

Na, tokia liga, paprastai, nepalieka visą gyvenimą.

Atsakyti

Na, tokia liga, paprastai, nepalieka visą gyvenimą.

Nu  zinok, tie su chroniskom ligom paprastai labai saugosi visko ir ilgai gyvena.

Atsakyti

Nu  zinok, tie su chroniskom ligom paprastai labai saugosi visko ir ilgai gyvena.

Su vėžiu?

Atsakyti

Su vėžiu?

Nu...cia jau rimciau, bet, jei remisija, gali ir pasveikti su visam. 

Mano teta,pvz. po kruties vezio ir vienos kruties nupjovimo  jau 30 metu gyvena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 20 gegužės 2020 - 19:58

Su vėžiu?

Vėžys - tai nebūtinai mirties nuosprendis. Jei remisija, gyvens  ilgai. Išgyvenamumo procentas labai padidėjęs šiuo metu, kai medicina progresuoja.

O jei tavo sūnui gerai su ja, tai tau nėra ko pergyventi. Tai juk jo gyvenimas, jis suaugęs, juk negali nei jo protint, nei kažko sakyt. 

Atsakyti

Vėžys - tai nebūtinai mirties nuosprendis. Jei remisija, gyvens  ilgai. Išgyvenamumo procentas labai padidėjęs šiuo metu, kai medicina progresuoja.

O jei tavo sūnui gerai su ja, tai tau nėra ko pergyventi. Tai juk jo gyvenimas, jis suaugęs, juk negali nei jo protint, nei kažko sakyt. 

Va ko nedarau, nei protinu nei ką. Palieku gyvenimo tėkmei. Gera ji moteris ir dar tą baisųjį  darbą dirba šiuo laiku...

Atsakyti

Intemorai norėjau pasakyt, kad jokių sekso scenų, nors ir su labai didele tolerancija šeimoj, su vaikais nežiūrėčiau. Jau čia ne tas biškį dalykas tarp 40-mečių ir paaugliukių.

Atsakyti

Intemorai norėjau pasakyt, kad jokių sekso scenų, nors ir su labai didele tolerancija šeimoj, su vaikais nežiūrėčiau. Jau čia ne tas biškį dalykas tarp 40-mečių ir paaugliukių.

Nu ta 17-mete tai dar nieko, bet ta vidurine tai visai dar vaikas..

Atsakyti

*** Sėlija, 20 Geg 2020 - 21:19, parašė: Nu ta 17-mete tai dar nieko, bet ta vidurine tai visai dar vaikas..
Nu kokios ten scenos.nėra ten scenų.užuominos ir kažkokie judesiai po paklodėm, tai ne sekso scenos.o tai geriau,kad vienos žiūrėtų.vis tiek gi žiūri.tai ,kad viens tai geriau.ar įdomų filmą geriau žiūrėkim atskirai ir apsimeskim,kad jo nematėm ir nepakalbėkim apie jį.jūs ten sau,aš sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 gegužės 2020 - 20:25