Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ak taip.ryte ateis alta. Ir kokią šlykštynę parašys.pirmyn.mažinas kerštas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 gegužės 2020 - 22:44

Nu man atodė ,kad aš irgi nieko blogo neparašiau.tik,kad joms nieko neatsitiks ,mes ne mėnesiui išvažiuojam.bet likau ne moralės.nežinau man tai irgi viskas žaibuoja.jau taip nieko atrodo  ir atsargiai pasisakiau ir likau be moralės.lyg kokia sadistė maniakė ,laisvalaikiu nuodiju kates ir galvas joms nusukinėju. P.s aš suprantu,kad gali nesutapt nuomonės,kad gal kažkam per daug tos 4 dienos.bet tai toli gražu iki"žmogaus be moralės" ar su pfff ar be pfff. Kokiu tonu kas beperskaitytų,bet faktai išdėstyti.saugu,šilta,maistas,vanduo ir t.t.tai toli iki "be moralės" Dėl terminų galima nesutart(kiek saugu katės vienis,dvi ar 4 dienas),bet tokiais  žodžiais švaistytis tai nedovanotina.

Žinai ką, kaip parašei, taip ir įvertinau. Atsiprašinėti nesiruošiu, nes man taip atrodė, todėl ir pavadinau. Kai rašysi normaliai, tai būsi "su morale", jeigu jau taip svarbu. 

O man visi žmogai, kurie nuvertina arba nevertina gyvūnų, ir yra be moralės, be sąžinės, be gailesčio. 

Atsakyti

Intemora, ten daugiau istorijos, negu fantastikos. Fantastika tik keliones laike realiai.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 05 21, 22:03)
<p>Gal aš jau nieko neberašysiu ,jau baimę jaučiu .</p>
<p>Pasistengsiu kažką neutralaus.kad jau niekaip nebūtų galima manęs be moralės išvadint.nes tikrai kažkaip nejauku.100proc.žlugs tema ,tai žlugs.negaliu aš būti bokso kriaušė.taškas.dabaigė mane ta moralė.</p>
<p> </p>

Oi negaliu,per ta morale tema 100
% zlugs.Morale dabaige ir intemora ir tema. Blogiau uz makarona virusa sakyciau.
Atsakyti

Aš rašau labai normaliai. Nieko tokio neparašiau.biški reik skirt sąvokas.bet jau gal aš nieko neberašysiu. Tik,apie tai ką jaų parašiau,nes nebeišteinsiu.Filmus žiūriu su vaikais (paauglėm)žlugdau vaikų gyvenimus( nes gali pasitaikyt kokia scena,o jų būna beveik visuose filmuose),išvažiuoju kelioms dienoms palikdama kates_be moralės.tai kokią tada moralę turi dama kurios kiemuose dingsta šunys,(po to mįslingai atsiranda šuliny)kuri siūlo nusibodusiems gyvūnams nusukt galvas ir nuodija šunis iš gailestingumo.ir tai netrukdo su ja bendraut.kai kas ir pasiilgsta. aišku,kad neatsiprašysi ,čia tik madam.atsiprašo.🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 gegužės 2020 - 06:55

Tai apie ką galima tada parašyt,jei net išvažiuojant trumpam daromas kriminalas.nieko. Negali tema laikytis nei ant batų,nei ant priekabių ir įžeidinėjimų.Pirma žlunga.dėl neįdomumo,antra dėl nu aišku kodėl.

Kažkam atelrodo,kad nesodint agyrkų_ be moralės

Kitam_palikt vienus katiinus kelioms dienoms_be moralės

Sunku  su ta morale.

Čia šventųjų vieta.

Nors visą laiką galvojau atvirkščiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 gegužės 2020 - 06:41

Amadėja*, 21 Geg 2020 - 23:48, parašė: Intemora, ten daugiau istorijos, negu fantastikos. Fantastika tik keliones laike realiai.
Tai aš tiek suprantu.bet ne tai. Man reik kaip Bordžijų ar Tiudorų. Nu konkrečiai,kad buvo taip.ir taip,aišku tiksliai pokalbių ir charakterių neatkursi ir kai kurie veikėjai gal ne tokie realybėj buvo(pvz kaip aš be moralės,o ten gal su morale pavaizduoti arba atvirkščiai😁).Ir gyveno tokie ir tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 gegužės 2020 - 07:42

O kas cia siulo nusibodusiam gyvunui kakla nusukt??? 

Atsakyti

Niekada visiems neįtiksi. 

Kur apsistot Nidoj žadat? Labai brangu ten, o dar didelei šeimai 4 dienom tai turbūt kainuoja kaip kelionė į užsienį  :hmm:​  aišku dabar į užsienį neišvažiuosi...

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Geg 2020 - 09:22, parašė: O kas cia siulo nusibodusiam gyvunui kakla nusukt???
Tu žinai.arba paskaityk mesengerį.

Ta pati siūkė,kas daugiau.

Atsakyti

Tu žinai.arba paskaityk mesengerį.

Ta pati siūkė,kas daugiau.

Kas? Tu ne ratais suk, o rasyk konkreciai. 

Atsakyti

LavinaX, 22 Geg 2020 - 09:27, parašė: Niekada visiems neįtiksi. Kur apsistot Nidoj žadat? Labai brangu ten, o dar didelei šeimai 4 dienom tai turbūt kainuoja kaip kelionė į užsienį :hmm:​ aišku dabar į užsienį neišvažiuosi...
Aš suprantu,bet nu ribos kažkokios turi būt. Nedaug, ten kuponas.150eurų. Nu aišku,gal kur pramogoms išleidim,jei bus kur.
Atsakyti