Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ir kas čia tokio išvažiuot į ta Nidą ir palikt tas kates su pilnais bliūdais maisto.gi ne į šiaurės ašigalį.ir dar mama atvažiuos.tikrai nieko tokio.o px aš nerašiau.

Bet iš nieko dramos iš bele kokio pasakymo.į Nidą važiuoju 3 naktims.

Tai jei mama užsuks, tai iš viso nieko tokio. Bet pradžioj neminėjai mamos man regis. 

Atsakyti

Čia manau kažkokia gynybinė reakcija ar kažkas tokio, apsimesti, kad viskas px... 

Kažkas panašaus..

Atsakyti

Tai jei mama užsuks, tai iš viso nieko tokio. Bet pradžioj neminėjai mamos man regis. 

Tuoj paaiškės, kad ir kates vežasi... :lol:​ 

Atsakyti

Viskas gerai, bet gyvunus turi kazkas priziureti, nors karta per 4 dienas atvaziuoti.

Taip. Nes maza ka.

Atsakyti

LavinaX, 21 Geg 2020 - 22:20, parašė: Nesuprantu, taigi niekas tavęs nepuola, ko tu vis "neberašysiu, nebekalbėsiu, nieko nepasakosiu". Nu normalu padiskutuot, net ir apie kates :D
Normalu mane be moralės apvadint? Dėl to,kad į Nidą važiuoju. Be moralės skambėtų taip. Važiuoju į Nidą.reiks tas kates gal laukan sanėliukan uždaryt.ten biški šlapia lyja,nepaliksiu jų gi namie,dar prišiks man kur nors.mačiau ten pelių,pataupysiu biški,tegul.pasigauna. Nu kažkaip taip.🙂 Aš parašiau važiuoju įNidą.kad nesipjautų reik atskiruose kambariuose palikt.pridėt daug maisto,vandens ir kraiko.ir. gal dar mamos paprašyt,kad pažiūrėtų ar vis ok.aš niekaip kitaip neparašiau. Ir tikrai atrodo,kad įrodyt,kad turiu moralę ,reikia jas į Nidą vežtis.nu ne,pabūsiu jau be moralės.

Nežinau kaip pacanas iš Nemenčinės parašytų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 gegužės 2020 - 21:38

Nu aš nelabai įsivaizduoju, kokiam laikui galima palikt kates, tik žinau, kad savaitgaliams tikrai palieka. Na čia biški ilgiau. 

Bet žinau ir tai, kad žmonės paprašo drsugų, artimųjų, kaimynų, na kažko, kad ateitų kas kažkiek laiko, kai pvz atostogų važiuoja...

O tu gal tiesiog kažkaip taip parašai, kad tau atrodo viskas dzin :D

Pvz šiandien žiūrėjau serialą ir kone pusę serijos rodė sekso scenas. Na ir prisikiniau tave, pagalvojau, kad nei man su mama būtų jauku žiūrėt, nei su dukra...nors tai tiesiog serialas...

Nu ne vaikams ta Svetimsale

Atsakyti

Nemačiau tos svetimšalės,negaliu paasakyt.vaikai nesiūlė pažėt.bet jei rodė per lrt ,tai gal nebus jau ten kažkokia jau visai pasileidus ta svetimšalė😁

Nors imk ir pažiūrėk.bet tingiu gilintis į ilgą serialą.laiko nelabai dabar yra.

Atsakyti

Normalu mane be moralės apvadint? Dėl to,kad į Nidą važiuoju. Be moralės skambėtų taip. Važiuoju į Nidą.reiks tas kates gal laukan sanėliukan uždaryt.ten biški šlapia lyja,nepaliksiu jų gi namie,dar prišiks man kur nors.mačiau ten pelių,pataupysiu biški,tegul.pasigauna. Nu kažkaip taip.🙂 Aš parašiau važiuoju įNidą.kad nesipjautų reik atskiruose kambariuose palikt.pridėt daug maisto,vandens ir kraiko.ir. gal dar mamos paprašyt,kad pažiūrėtų ar vis ok.aš niekaip kitaip neparašiau.

Ir tikrai atrodo,kad įrodyt,kad turiu moralę ,reikia jas į Nidą vežtis.nu ne,pabūsiu jau be moralės.

Nu aš negaliu savo šuns palikt šunų viešbuty, sąžinė niekaip neleidžia, todėl tenka atsisakyt atostogų, kurios nesuderinamos su šuniu :D 

O tu jei būtum iškart parašius, kad mama ateis, manau nebūtų niekam užkliuvę, bet 4 paros visai vienoms jau daugoka atrodo, nu kad ten žino, kas gali nutiks (nekalbant apie tai, kad gyvūnams liūdna bus).

Atsakyti

Nemačiau tos svetimšalės,negaliu paasakyt.vaikai nesiūlė pažėt.bet jei rodė per lrt ,tai gal nebus jau ten kažkokia jau visai pasileidus ta svetimšalė😁

Nors imk ir pažiūrėk.bet tingiu gilintis į ilgą serialą.laiko nelabai dabar yra.

Bet tai ten apie senovę, kaio tu dar nemačius? 😲

Atsakyti

Normalu mane be moralės apvadint? Dėl to,kad į Nidą važiuoju. Be moralės skambėtų taip. Važiuoju į Nidą.reiks tas kates gal laukan sanėliukan uždaryt.ten biški šlapia lyja,nepaliksiu jų gi namie,dar prišiks man kur nors.mačiau ten pelių,pataupysiu biški,tegul.pasigauna. Nu kažkaip taip.🙂 Aš parašiau važiuoju įNidą.kad nesipjautų reik atskiruose kambariuose palikt.pridėt daug maisto,vandens ir kraiko.ir. gal dar mamos paprašyt,kad pažiūrėtų ar vis ok.aš niekaip kitaip neparašiau.

Ir tikrai atrodo,kad įrodyt,kad turiu moralę ,reikia jas į Nidą vežtis.nu ne,pabūsiu jau be moralės.

Jei nori, kad niekas tavęs nekabintų, tai rašyk normaliai, o ne kaip atsipūtęs budulis. Iš to kaip rašai, ir daromės vaizdą.

Man  tai jau kantrybės su tavim nėra.

Blabalabla, o iš kur aš žinau, ką tu galvoji iš tikrųjų" Jei rašai   stiliumi "kas čia tokio", tai nesistebėk paskui, kad apie tave kažkaip pagalvos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 21 gegužės 2020 - 21:42

As ta jos atsiputusi stiliu seniai ikirtus, todel nesistebiu. Be to ji kate seniai turi ir kasmet gi isvaziuoja kazkur, tai susitvarko reiskia. 

Atsakyti

Tikrai kas čia tokio palikt kelioms dienoms kates?kas ?gal man joms psichologą nusamdyt.nu lyg didesnių bėdų pasauly nebūtų kaip tik vienišos katės dvi dienas.trečią gal jau mama paglostys.nu neturit didesnių kablių. Aš kažkaip kitaip įsivaizduoju žmogų be moralės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 gegužės 2020 - 21:52