Nieko nezinau, mano mama apsipirkineja su kauke visur.
Ko klausė? Patys ir turėtų atsakyt į klausimus, pvz, ar labai gerai ten su ta dezinfekcija.Ar buvau uzsieniy, ar turejau kontaktu su buvusiais, apie persalimo simptomus 2 sav.begyje, uosle, skonio pojucius, simptomus artimiesiems.
Jo, ir kai nueisi, dar karta ta pati uzpildysi ir pasirasysi.
Toliau klausimas,kas liečia gyvūnus ,ar tik aš viena be moralės?
Aš nežinau, ar tu viena, ar daugiau, nes aš galiu spręsti, tik iš to, ką kiekviena rašo. Šioj temoj beveik visos turi ir dievina savo gyvūnus. O tau "tik" katė. Tai ką aš galiu pasakyti?
Va.
Ir ką? Nori, kad išsiginčiau, kad man tokie žmonės yra tokie? Tai net nemanau.
nu geras, mano Perla nuo pat mažens taip sisioja, koja pakėlus kaip bernas. Vis pagalvodavau, kad su trim broliukais augus, nuo jų nusižiūrėjus
nu geras, mano Perla nuo pat mažens taip sisioja, koja pakėlus kaip bernas. Vis pagalvodavau, kad su trim broliukais augus, nuo jų nusižiūrėjus
Ir as taip maniau. Nea, cia dominuojanti kale. Jei butu bury, tai vadovautu.
kaip įdomiai, namuose tai mielumo įsikūnijimas, o matai kokios intrigantės
Pinotija, 22 Geg 2020 - 14:28, parašė: Ir ką? Nori, kad išsiginčiau, kad man tokie žmonės yra tokie? Tai net nemanau.Kokie tokie? Kaip tokią išvadą padarei.o be to amorali ir be moralės yra vienas ir tas pats
Pinotija, 22 Geg 2020 - 14:24, parašė: Aš nežinau, ar tu viena, ar daugiau, nes aš galiu spręsti, tik iš to, ką kiekviena rašo. Šioj temoj beveik visos turi ir dievina savo gyvūnus. O tau "tik" katė. Tai ką aš galiu pasakyti?Aš apie altą.ir niekad nepasakiau tik katė.tu pripaišai ir įdedi man į lūpas.
Pinot, perlenkei cia su ta morale, kaip ir Alta. Ne morale cia, o poziuris i tam tikrus dalykus. Vienam kate yra peliavimo irankis, kitam tiesiog gyvunas, katro skriaust nereikia, treciam didziausia meile ir dziaugsmas. Tiek.
Viena gaspadine pati kerta vistai galva, kita praso, kad kas kitas nukirstu. Bet is ju nei viena nera amorali.
Musu seneliai maitindavo savo kates, bet skandindavo ju kaciukus.Amoralu? Ne. Toks poziuris tais laikais buvo normalus. Ir dabar dar pas kai ka jis toks likes. Poziuris.