Aš nerėkiau.pasakiau,kad paliksiu visko ir ko gero joms nieko neatsitiks,amadėja pasakė,kad 4 dienim.pagalvojau.jooo.gal ir kiek ir perdaug,( nors gali būt,kad ir be jos būčiau pagalvojusi)reik mamos paprašyt.ir iš viso šito tapau kažkokia pabaisa. Ne,nesitikiu jokio atsiprašymo.čia nieks neatsiprašinėja. .
Kuo mane vis dar traukia šita tema,o gi galėčiau spjaut ir nerašyt( tikrai veiklos turiu tiek,kad darbas darbą veja).
Kad niekada nežinai kuo kažkoka eilinis pokalbis ar eilinė mintis pasibaigs.
Ar prisimenat, kai aš vis rašydavau apie mb, vis patraukdavau per dantį jį, pasiskųsdavau juokais ir ne tik. Dabar nerašau. Todėl, kad vienas atvejis buvo išinterpretuotas taip, kad net man akyse žaibavo, ką galima "išvyniot" iš vienos paprastos frazės. Tai ir supratau, kad neverta rašyti nei juokais, nei rimtai apie tam tikrus dalykus. Nes kiekvienas supras iš savo varpinės, o kiek dar "nedaskaitymų", "nedasupratimų".
Kaip ir Intemoros kačių atveju. 4 dienos - daug, bet gi nepasakė, kad mama užsuks, pasakė, gal tėvai užvažiuos iš sodo grįždami. Ir dar tokiu pfff tonu. Gal, o gal ne. Tai ko norėt, kad kas teisingai suprastų, jei mintis dėstai kaip išeina.
O man taip smagiai tie jo bajeriai skambėdavo, nuoširdžiai sakau
Ech, gaila...
Aš labai į pajūrį buvau užsimanius, ale kralikų neturiu kur dėt. Reiktų į viešbutį vežt. Nelabai baisu tas viešbutis, baisiau jų savijauta tas dienas, kai galvos, kad šeimininkas paliko.
Ne,nesitikiu jokio atsiprašymo.čia nieks neatsiprašinėja. .
esu atsiprašius keletą kartų. Kai dar buvo bendra tema.
*** Sėlija, 22 Geg 2020 - 15:32, parašė: As, kas liecia kates, irgi tame paciame tarpe. Mielai glostyciau, bet siusciau, jei i batus primyztu. O suniui galiu atleisti viska, pikta nebus. Cia jau meile.Bet vaikai mane irgi užsiutina kartais,bet kažkaip.aš juos myliu vistiek😁
Pinotija, 22 Geg 2020 - 17:25, parašė: esu atsiprašius keletą kartų. Kai dar buvo bendra tema.Gali būt.ir parašiau čia😁😁😁
Nu vat lygiai taip pat, bet ką čia gali pasakotis, jei nori patarimo, ir gražūs norai apibūdinami dėmesio stoka, klaidos alhoholizmu, nieko...
Virgos išėdimas, tiek metų bendravo, nu pasakė nuomonę, nu žinojo, na nežinau, bet pasiilgau Virgos, niekada nebuvo tokios nuoširdžios pašnekovės
Aš manau, kad sėdint gyvai jaukioje kavinėje, bendroje kompanijoje, tikrai neiškiltų tokių nesutarimų. Bendraujant gyvai jaučiame intonaciją, humoro jausmą ir t.t. Internetinį bendravimą kiekviena ištransliuoja sau kaip ji nori/moka/gali tuo metu.
Taip, o kam prisitaikai sau kitų manekenių sukneles ar kitų skruostus ir įžeidinėji, juk visos mes netobulos, o tai kam
Kviečiu į susitikimą Šiauliuose
Madam pareis veliau, 22 Geg 2020 - 17:56, parašė: Aš manau, kad sėdint gyvai jaukioje kavinėje, bendroje kompanijoje, tikrai neiškiltų tokių nesutarimų. Bendraujant gyvai jaučiame intonaciją, humoro jausmą ir t.t. Internetinį bendravimą kiekviena ištransliuoja sau kaip ji nori/moka/gali tuo metu.Turbūt.dar niekas manęs be moralės nėra išvadinęs.😁
Nainai, 22 Geg 2020 - 18:05, parašė: Taip, o kam prisitaikai sau kitų manekenių sukneles ar kitų skruostus ir įžeidinėji, juk visos mes netobulos, o tai kam Kviečiu į susitikimą ŠiauliuoseNiekad ten nebuvau.🙂