Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oi net nesakyk, tu dabar turi ją, o kaip man reiks gyventi.. aš tokia prieraiši, konservatyvi, durna

Nedurna, anaiptol...

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 05 22, 19:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72662254" data-time="1590165537"><div><p>Oi net nesakyk, tu dabar turi ją, o kaip man reiks gyventi.. aš tokia prieraiši, konservatyvi, durna</p></div></blockquote><p>O tu dabar blaiva? biggrin.gif​ </p>

Na ir viskas tuo pasakyt
O tu blaivi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 22 gegužės 2020 - 18:44

Motriškos, ką sodinat vazonuosna iš vienmečių?

Atsakyti

Kas yra Žūželė?

Mano kalyte, kur pas Alta zuvo. 

Atsakyti

Na ir viskas tuo pasakyta

Kai būna savaitgalio vakaras, daug ką galima pamanyt... Ypač, kai žmogus ima staiga spinduliuoti meile kitoms, ko nebūna paprastom dienom. :D 

Visai nesmerkiu, tik juokinga truputį..

Atsakyti

Na ir viskas tuo pasakyt
O tu blaivi?

Aš visada blaivi. Nes nevartoju. :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 05 22, 19:44)
<p>Motriškos, ką sodinat vazonuosna iš vienmečių?</p>

Aš atsodinau, nebenoriu
Atsakyti

Mano kalyte, kur pas Alta zuvo. 

Sorry...

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 05 22, 19:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72662259" data-time="1590165819"><div><p>Na ir viskas tuo pasakyt
O tu blaivi?</p></div></blockquote><p>Aš visada blaivi. Nes nevartoju. smile.gif​ </p>

Pinot, o kas tau negerai? Kas netinka?
Atsakyti

Madam pareis veliau, 22 Geg 2020 - 19:44, parašė: Motriškos, ką sodinat vazonuosna iš vienmečių?
Tik pelargonijas.
Atsakyti

Kai būna savaitgalio vakaras, daug ką galima pamanyt... Ypač, kai žmogus ima staiga spinduliuoti meile kitoms, ko nebūna paprastom dienom. :D

Visai nesmerkiu, tik juokinga truputį..

Oi, cia daug juoku SM. 

Atsakyti

Motriškos, ką sodinat vazonuosna iš vienmečių?

Aš tai dar nieko nesodinau. Pelargonijos atžėlė ir žydi, kur nuo pernai. Bet aš jų dar neiškėliau į lauką. Ką sodinsiu papildoma, dar nežinau. Pas mus toks vėjas nuolat, nusibodo sudaužytus vazonus rankiot.

Atsakyti