Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu vat lygiai taip pat, bet ką čia gali pasakotis, jei nori patarimo, ir gražūs norai apibūdinami dėmesio stoka, klaidos alhoholizmu, nieko...
Virgos išėdimas, tiek metų bendravo, nu pasakė nuomonę, nu žinojo, na nežinau, bet pasiilgau Virgos, niekada nebuvo tokios nuoširdžios pašnekovės unsure.gif

Ji pati save issiiede puldinedama ant visu su neadekvaciais kaltinimais.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 05 22, 19:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72662179" data-time="1590158205"><div><p>Nu vat lygiai taip pat, bet ką čia gali pasakotis, jei nori patarimo, ir gražūs norai apibūdinami dėmesio stoka, klaidos alhoholizmu, nieko...
Virgos išėdimas, tiek metų bendravo, nu pasakė nuomonę, nu žinojo, na nežinau, bet pasiilgau Virgos, niekada nebuvo tokios nuoširdžios pašnekovės vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ji pati save issiiede puldinedama ant visu su neadekvaciais kaltinimais.</p>

Amadeja, aš nieko nesakysiu, kas tave labai palaikė, kai nebuvai šventa...
Atsakyti

Turbūt.dar niekas manęs be moralės nėra išvadinęs.😁
Viskas su morale ok pas tave tai tikrai :)

Bet kai parasai kartais... :D

As uzklausiau apie 4dienas pasitikslinimui, o gavos kriminalas. O tikslas buvo, kad tiesiog pagalvot. Aj...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 gegužės 2020 - 18:21

Amadeja, aš nieko nesakysiu, kas tave labai palaikė, kai nebuvai šventa...

Aj, tai, jeigu palaike po to gali jau uzsipuldineti? :) Ir kitus zmones taip pat ir as turiu palaikyti? 

Man taip nesigauna, as taip negaliu...

Atsakyti

Šitą išsisaugojau

Atsakyti

Na, ar normalu tai? Tokie pasisakymai? Pati ėjus per nnnn+1 diedų ir kaltina jauną moterį...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 05 22, 19:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72662242" data-time="1590164128"><div><p>Amadeja, aš nieko nesakysiu, kas tave labai palaikė, kai nebuvai šventa...</p></div></blockquote><p>Aj, tai, jeigu palaike po to gali jau uzsipuldineti? smile.gif Ir kitus zmones taip pat ir as turiu palaikyti? </p><p>Man taip nesigauna, as taip negaliu...</p>

Kur tu matai užsipuldinėjimą? Ar kada tave užpuoliau?
Papildyta:
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 05 22, 19:25)
<p>Na, ar normalu tai? Tokie pasisakymai? Pati ėjus per nnnn+1 diedų ir kaltina jauną moterį...</p>

Madam, kiek per diedų, gi nei vieno iš šeimos nenuvedė
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2020 05 22, 19:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72662242" data-time="1590164128"><div><p>Amadeja, aš nieko nesakysiu, kas tave labai palaikė, kai nebuvai šventa...</p></div></blockquote><p>Aj, tai, jeigu palaike po to gali jau uzsipuldineti? smile.gif Ir kitus zmones taip pat ir as turiu palaikyti? </p><p>Man taip nesigauna, as taip negaliu...</p>

Amadėja, nesu nei sakinio apie tave
Va Selkai, galiu ką pasakyt, bet anai *****, kaip ir man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 22 gegužės 2020 - 18:36

Tu dėl Perlos vienos bijai, aš dėl trijų. Triskart teks mirt.

oi... nenoriu nei galvot, po siai dienai negaliu Žūželes  fotkiu ziuret :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 05 22, 19:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72662223" data-time="1590162524"><div><p>Tu dėl Perlos vienos bijai, aš dėl trijų. Triskart teks mirt.</p></div></blockquote><p>oi... nenoriu nei galvot, po siai dienai negaliu Žūželes  fotkiu ziuret unsure.gif​ </p>

Oi net nesakyk, tu dabar turi ją, o kaip man reiks gyventi.. aš tokia prieraiši, konservatyvi, durna
12 metų jorkui daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 22 gegužės 2020 - 18:41

Gegužės 22 diena, penktadienis.
05:21 val. prasideda 30 Mėnulio para, delčia, Mėnulis Jaučio ženkle.

O man pasirodė, kad atseit pilnatis... :ax: 

Atsakyti

oi... nenoriu nei galvot, po siai dienai negaliu Žūželes  fotkiu ziuret :unsure:​ 

Kas yra Žūželė?

Atsakyti

Oi net nesakyk, tu dabar turi ją, o kaip man reiks gyventi.. aš tokia prieraiši, konservatyvi, durna

O tu dabar blaiva? :D​ 

Atsakyti