Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jei pavyzdžiu.vienos pupytės dukra mokėsi su mano.vyras kalėjime už narkotikus ir rt.tai ta mergaitė buvo žvaigždė.absoliučiai visos mergaitės siekė jos draugysrės.tokie jau tie vaikai.visoa .iš visokių šeimų.

Tai spėju,kad ir pikulės vaiku būt negėda,o tarp kitko  ji labai darbšti ir veikli moteris.

Atsakyti

Balandukai issiperejo balkone :D​ Cieli trys. Kaisioja snapus is po motkos pilvo. Ir neubauja jie visai, nei nepriderge perdaug. 

Tai į kopūstlapius ir puodan. :B​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 05 24, 12:10)
<p>Balandukai issiperejo balkone biggrin.gif​ Cieli trys. Kaisioja snapus is po motkos pilvo. Ir neubauja jie visai, nei nepriderge perdaug. </p>

Bkyn. Tai ką dabar darysi?
Atsakyti

Sake. Taip ir yra. Kol vaikai mazi, jie didziuojasi savo pasipuosusiomis grazuolemis mamomis. Ar tu manai, kad Paksaites vaikai savo mama nesididziuoja? Kai tuo tarpu visa LT is jos zvengia. 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 05 24, 11:14)
<p>Jei pavyzdžiu.vienos pupytės dukra mokėsi su mano.vyras kalėjime už narkotikus ir rt.tai ta mergaitė buvo žvaigždė.absoliučiai visos mergaitės siekė jos draugysrės.tokie jau tie vaikai.visoa .iš visokių šeimų.</p>
<p>Tai spėju,kad ir pikulės vaiku būt negėda,o tarp kitko  ji labai darbšti ir veikli moteris.</p>

Taip ,geda yra buti suvargusios viirejos vaiku. Na supratau. Kas tau dar neaisku ,tu materialiste ,be trupinio morales.
Atsakyti

Bkyn. Tai ką dabar darysi?

Nieko, lauksim, kol uzaugs ir isskris. 

Neziurint jau morales, net istatymai draudzia tokiu atveju pasielgt blogai. 

Atsakyti

Jei pavyzdžiu.vienos pupytės dukra mokėsi su mano.vyras kalėjime už narkotikus ir rt.tai ta mergaitė buvo žvaigždė.absoliučiai visos mergaitės siekė jos draugysrės.tokie jau tie vaikai.visoa .iš visokių šeimų.

Tai spėju,kad ir pikulės vaiku būt negėda,o tarp kitko  ji labai darbšti ir veikli moteris.

Teko su Bunke bendraut, labai veikli ir protinga moteris, nežiūrint kitų pusių ir veiklų. Ji neprapuls, tik, deja, nėra tokių stiprių vyrų, tai renkasi bile ką 

Atsakyti

Acqua Alta, 24 Geg 2020 - 12:12, parašė: Intemora , neisgalvojau as tos suvargusios virejos. Tu taip sakei. Ir as suvokiu ,kad cia tavo tema,tavo teritorija ir dauguma tave gins. Bent padekok toms ,kas tave tokia gina.
Gerai.kiek procentų vaikų rinktųsi tarp pikulės ir virėjos už minimumą .nu ta prasme imk ,kurią nori. Aš nesakiau,kad taip teisinga ir,kad virėja neverta mano pagarbos,bet jei paimt procentais,tai visgi manau ,kad daugiau rinktųsi pikulę.viskas, tuo klausimu pasisakiau. Tai mano nuomonė.iš patirties ir gyvenimo stebėjimo.
Atsakyti

Tokioms nereikia  stipriu. Jims reikia gerasirdziu ir mylinciu. Ju stiprybes uztenka. 

Atsakyti

Balandukai issiperejo balkone :D​ Cieli trys. Kaisioja snapus is po motkos pilvo. Ir neubauja jie visai, nei nepriderge perdaug. 

Kaip faina. Iš arti nesu mačius.

Ūbaus paskui.

Pas mus kregždės vėl sudėjo lizdą ties pastogės kampu. Nepasakyčiau, kad džiaugiuosi, nes pridergia. Vienais metais, kai jos išskrido, lizdas nubyrėjo, pakvietėm meistrą, jis pratiesė kažkokį laidą ar ką ten, kad toj vietoj negalėtų klijuoti to lizdo. Bet joms nė motais, atvarė ir vėl susisuko. Paukščiukai tuoj čiulbės virš viršutinių kambarių, kažkas nervinsis, kad anksti pažadina. :D​ Bet stebėti tai man patinka.

Atsakyti

Kaip faina. Iš arti nesu mačius.

Ūbaus paskui.

Pas mus kregždės vėl sudėjo lizdą ties pastogės kampu. Nepasakyčiau, kad džiaugiuosi, nes pridergia. Vienais metais, kai jos išskrido, lizdas nubyrėjo, pakvietėm meistrą, jis pratiesė kažkokį laidą ar ką ten, kad toj vietoj negalėtų klijuoti to lizdo. Bet joms nė motais, atvarė ir vėl susisuko. Paukščiukai tuoj čiulbės virš viršutinių kambarių, kažkas nervinsis, kad anksti pažadina. :D​ Bet stebėti tai man patinka.

Jo, stebesim pro miegamojo langa veiksma, tarp agurku virksciu pasislepe :D​. Diedas vis lenda ir lenda ziuret. 

Atsakyti

Ir kai.žmonės užauga ir subręsta,jie radeda kitaip galvot.o būnat vaiku,ypač tokioje materialistinėje visuomenėje,visaiau kitaip galvojasi.ir iš vis ,kokią.jau turi tą mamą ,tokią turi.nepasirenkamieji dalykai čia.

O,kad aš be miralėa ,tai jau visos žino ir jau aš žinau.tai jau gal ties tuo ir sustokim.

Atsakyti