*** Sėlija, 24 Geg 2020 - 13:14, parašė: Siuolaikiniai vaikai nebepripazista tevu autoriteto besalygiskai. Turi buti tevas/draugas, kitaip bus sudas. Aukledama dukra, padariau daug klaidu, nes tas AS ZINAU GERIAU neveike. Jai nuolat norejosi parodyt, kad as klystu. Su sunum ejau daugiau i draugiska pozicija, todel pasiseke geriau.Ir mano mama tą klaidą darė.turėjau būt pirmūnė,,gimnastė ir tt.o brolis jau kitaip augo.
*** Sėlija, 24 Geg 2020 - 13:14, parašė: Siuolaikiniai vaikai nebepripazista tevu autoriteto besalygiskai. Turi buti tevas/draugas, kitaip bus sudas. Aukledama dukra, padariau daug klaidu, nes tas AS ZINAU GERIAU neveike. Jai nuolat norejosi parodyt, kad as klystu. Su sunum ejau daugiau i draugiska pozicija, todel pasiseke geriau.Ir mano mama tą klaidą darė.turėjau būt pirmūnė,,gimnastė ir tt.o brolis jau kitaip augo.
Alta, niekaip nesugebu suprasti tavo pozicijos...Tu kaip pinčeris koks, įsikabini ir nepaleidi...kodėl savo nuomonės išsakymas yra kažkieno gynimas ar puolimas....tu labai asmeniškai šitą forumą priimi, tai tik paplepėjimai. Jokių globalinių klausimų jis neišspręs, žmonės nuo tavo pasisakymų nepasikeis nei į gerą nei blogą. Neįsigyvenk į viską taip. Mes čia visos skirtingos, bet tik dėl to ir įdomu čia įkišti nosį
Apie serialus.kam patiko Tiudorai ir Bordžijos ir dar nematėt "Romos",tai labai rekomenduoju.
Nemanau, kad 100 proc. tiktų tas vienintelis būdas - tėvas/draugas. Čia jau kaip pasiseks. Reikia dėti visas pastangas ir neleisti augti kaip žirniui prie kelio. Lavinti, nenusisukti, jei kas ne taip. Bet modeliu motina- draugė absoliučiai netikiu. Turi būti didesnė dalis motinos vis dėlto.
Intemoros atveju yra trys, jos augina viena kitą, kopijuoja. Bepigu vaidinti motiną-draugę. Mažai tų pastangų, nebent dabar su mažiausia.
Siaip as tai tik i intemora isikabinau. O jusu atrodo isvis niekada jokiam kontekste neminejau.
O tai kaip jos užaugo.kažkas gi turėjo užauginti.🙂
Nors dar iki galo neužaugo.tai,žinoma,kad tai nuomonė,mes visos turim teisę ją turėri.🙂
Nemanau, kad 100 proc. tiktų tas vienintelis būdas - tėvas/draugas. Čia jau kaip pasiseks. Reikia dėti visas pastangas ir neleisti augti kaip žirniui prie kelio. Lavinti, nenusisukti, jei kas ne taip. Bet modeliu motina- draugė absoliučiai netikiu. Turi būti didesnė dalis motinos vis dėlto. Intemoros atveju yra trys, jos augina viena kitą, kopijuoja. Bepigu vaidinti motiną-draugę. Mažai tų pastangų, nebent dabar su mažiausia.tai zinoma daugiau tevas, negu draugas, bet vistiek turi buti to draugo, o ne tik, kaip musu tevai, klausyk, nepriestarauk, daryk, as zinau, ka darau.. taip nebeiseina.
Nemanau, kad 100 proc. tiktų tas vienintelis būdas - tėvas/draugas. Čia jau kaip pasiseks. Reikia dėti visas pastangas ir neleisti augti kaip žirniui prie kelio. Lavinti, nenusisukti, jei kas ne taip. Bet modeliu motina- draugė absoliučiai netikiu. Turi būti didesnė dalis motinos vis dėlto.
Intemoros atveju yra trys, jos augina viena kitą, kopijuoja. Bepigu vaidinti motiną-draugę. Mažai tų pastangų, nebent dabar su mažiausia.
Aš augau visiškoje tėvų valdžioje, draugais jie man tikrai nebuvo. Buvo griežti, net ir iš dabartinės pozicijos žiūrint, per daug griežti.
Su savo vaikais iš pradžių bandžiau būti tokia pati, nepaėjo. Dabar bandau mamos-draugės metodą, per daug neįtempiant ir nepaleidžiant vadelių. Sekasi kol kas geriau
Siaip as tai tik i intemora isikabinau. O jusu atrodo isvis niekada jokiam kontekste neminejau.
Ar dėl to aš negaliu išsakyti savo nuomonės?
O tai pasakymas ,kad as isikabinu i zmones,nera tavo nuomone?
Is esmes tai tik dvi buvau isikabinus - intemora ir evuxiene.Su intemora nesuveike kazkoks apsaugos mechanizmas,prisileidau toki zmogu per arti,turiu dabar rezultata.
O tai pasakymas ,kad as isikabinu i zmones,nera tavo nuomone?
Is esmes tai tik dvi buvau isikabinus - intemora ir evuxiene.
Taip, mano. Ir tu įsikabinai ne tik į ją, bet ir į tas, kurios, pasak tavęs, ją "gina"
Susidariau anksčiau įspūdį, kad esi protinga, brandi moteris, tik savo energiją išlieji ne ten, kur reikia