Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Alta, na bet dabar ramiai ir be emocijų. Žmogus, kuris tau atrodo nieko vertas ir be moralės, apie tave irgi ne kokios nuomonės. Tai ar gali būti tokia svarbi ir skaudinanti to tavo nuomone "nieko verto, nemoralaus žmogaus" nuomonė?

Juk realiai tai svarbiausia ką galvoja tie žmonės, kurie tau svarbūs, kuriuos myli. Va, jeigu vaikai išties gėdytųsi savo mamos ar jos darbų - tada liūdna, jeigu apie tavo darbą/us blogai galvoja ir nevertina ta, kuri tau išvis nerūpi - tai koks gi skirtumas 🤔 .

Dabar atrodo taip tau gyvenime trūksta Intemoros įvertinimo, kad net gyvent ramiai nebegali. Taip iš šalies atrodo, kad tau pati svarbiausia pasaulyje nuomonė, ką galvoja apie tave Intemora. Reiškia ją kaip žmogų ir asmenybę labai aukštai vertini, tik kalbi priešingai...

Atsakyti

Pienė_, 24 Geg 2020 - 19:02, parašė: Alta, na bet dabar ramiai ir be emocijų. Žmogus, kuris tau atrodo nieko vertas ir be moralės, apie tave irgi ne kokios nuomonės. Tai ar gali būti tokia svarbi ir skaudinanti to tavo nuomone "nieko verto, nemoralaus žmogaus" nuomonė? Juk realiai tai svarbiausia ką galvoja tie žmonės, kurie tau svarbūs, kuriuos myli. Va, jeigu vaikai išties gėdytųsi savo mamos ar jos darbų - tada liūdna, jeigu apie tavo darbą/us blogai galvoja ir nevertina ta, kuri tau išvis nerūpi - tai koks gi skirtumas 🤔 . Dabar atrodo taip tau gyvenime trūksta Intemoros įvertinimo, kad net gyvent ramiai nebegali. Taip iš šalies atrodo, kad tau pati svarbiausia pasaulyje nuomonė, ką galvoja apie tave Intemora. Reiškia ją kaip žmogų ir asmenybę labai aukštai vertini, tik kalbi priešingai...
O blyn...net išeit niekur nebenoriu...😁
Atsakyti

*** Sėlija, 24 Geg 2020 - 18:53, parašė: Tai o gal as dabar jauciu pavyda tau, kad tu ryt atsikelsi, ramiai kavos pagersi, o tada i kiema krapstytis eisi. O gal neisi. O as vat dirbsiu. Ir darzas tik ant palanges... nu bet kam galima bet ko papavydet. Intemoros vyras prisiemes praktiskai visa atsakomybe uz viska.Nu tai jai pasiseke gal. O man, pvz. patinka atsakomybe. As megstu nusprest. Turiu viska zinot, kas, kaip.
Aš irgi to pavydžiu.rytoj aš rašysiu protokolą.po to mokysiuos su drakoniuku.po to reik nuotoliniu padirbėt.🙂 Bet gyvenimu nesikeisčiau.🙂
Atsakyti

Altos exas matyt savo elgesiu labai numuse saviverte, todel dabar norisi, kad visi kiti ivertintu, girtu, pripazintu, aukstintu. Na ivertinam tavo zinias, ismanyma tavo srities, bendra erudicija, bet jau bendravimo stlius tai tikrai, Alta, tau garbes nedaro. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 24 gegužės 2020 - 18:15

Alta, kam save transliuot už blogesnę, nei esi?

Atsakyti

OMG.........

Koks skirtumas, ką žmogus dirba....esu ir karves melžus ir vištų kakas kuopusi ir visus ūkio darbus dirbusi. Nuo to pasidariau nei geresnė, nei blogesnė...

Alta, neužsiciklink....Virėjos, tarp kitko, labai geri žmonės, jos mano vaikus mokykloje maitina, darželyje maitino. Nėra niekingų profesijų. NĖRA

Atsakyti

Dėl tos atsakomybės.turiu jos sočiai.bet,taip.tfu tfu džiaugiuosi,kad turiu tą petį,kol jis yra ,mes saugios.🙂  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 gegužės 2020 - 18:18

Geriau va, pasinagrinėkit, kiekvienos blogiausios savybės pagal horoskopo ženklą :) :

https://www.lrytas.l...enkla-13880296/

Atpažinot kuri nors save?

Atsakyti

Visai netinka. 

Atsakyti

Visai netinka. 

Man irgi visai ne į temą  :mmm:  :mmm:  :mmm:​ 

Atsakyti

Ir man netinka.

Čia matyt, iš tos serijos, kai žurnalistui pavedama sukurti ką nors šia tema, tas ima ir pafantazuoja.

Kai kurie yra prisipažinę net, kad kurdavo dienos horoskopus "iš lempos". :D​ 

Atsakyti

Labai smagus darbas, nevarzoma kurybine laisve :4u:​ 

Atsakyti