Aš tai manau,jinai labai nervuojasi,kad jai ten nepavyko.tai ant manęs dabar drabstosi.🙂
Iš pykčio.
Tai jau reiks🍺
As tai manau, kad Alta tiesiog savo gyvenime ne tuo keliu nuejo, katruo turejo eiti. Ir nerealizavo saves. Todel dabar tai jai neduoda ramybes ir is to kyla pyktis ir perdetas jautrumas.
*** Sėlija, 24 Geg 2020 - 18:45, parašė: As tai manau, kad Alta tiesiog savo gyvenime ne tuo keliu nuejo, katruo turejo eiti. Ir nerealizavo saves. Todel dabar tai jai neduoda ramybes ir is to kyla pyktis ir perdetas jautrumas.Oi,jau bijočiau taip.pasakyt,bet...😁
Ne . Is esmes tai pavydas . As pavydziu intemorai jos gyvenimo. To ,kad jai nereikejo prisiimti tiek ivairios atsakomybes .Tai mane suzeide visam gyvenimui. As ir ex nesugebejau atleisti ,kad vienu metu pabego nuo visko. Issizadejo . Nes as neturejau shanso tam.Neturejau galimybiu but neatsakinga.
Tai o gal as dabar jauciu pavyda tau, kad tu ryt atsikelsi, ramiai kavos pagersi, o tada i kiema krapstytis eisi. O gal neisi.
O as vat dirbsiu. Ir darzas tik ant palanges... nu bet kam galima bet ko papavydet.
Intemoros vyras prisiemes praktiskai visa atsakomybe uz viska.Nu tai jai pasiseke gal.
O man, pvz. patinka atsakomybe. As megstu nusprest. Turiu viska zinot, kas, kaip.
Ir as neturejau galimybiu but neatsakinga kazkada. Bet kitas zmogus del to nekaltas. Kiekvienam savas kryzius gyvenime.
Klausimas tau, Alta. Ko tu vis dairaisi atgal ir senus sasus lupineji? Nepakeisi to, kas buvo. Bet dabar tu gyveni kitaip. Tai kokio velnio neziuri i prieki, o dairaisi atgal?
Laba diena. Norejau parasyti, bet gal geriau patylesiu
Laba diena. Prasom pasisakyt, ka jau cia..