Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oj cia laimes dalykas su batu skalbimu, bet daugiau 30 geriau nestatyt tempos, jei tai ne crocsai :D

As mazo skalbiu kone visus, o dickio ir savo tik medziaginius kedus

Atsakyti

Suand buvau pasivaiksciot po apylinkes kol mb zole pjove. Radau pilna pieva zydinciu zemuogiu  :yahoo: 

Tik neaisku kads bus, nes lb.daug nusalusiu ziedu... Nesveikai ilgai tos salnos LT

Atsakyti

Man patogumas visada nr.1

Tai be abejo. Bet juk norisi ne  tik kaliošus nešiot, o kad patogumas būtų suderintas su bato dailumu.

Aš va įlindus į NB kedus ir rodytus sportbačius jau n mėnesių, ir nežinau kaip bus, ar gebėsiu ką nors ankstesnio elegantiškesnio nešioti.

Atsakyti

NB kedu nesu turejusi, bet noriu.

Atsakyti

Tai be abejo. Bet juk norisi ne  tik kaliošus nešiot, o kad patogumas būtų suderintas su bato dailumu.

Aš va įlindus į NB kedus ir rodytus sportbačius jau n mėnesių, ir nežinau kaip bus, ar gebėsiu ką nors ankstesnio elegantiškesnio nešioti.

Gal ne visi tokias durnas kojas turi kaip maniskes :D

Bet ir aukstakulniai buna patogus! Kartais  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gal ne visi tokias durnas kojas turi kaip maniskes :D

Bet ir aukstakulniai buna patogus! Kartais  :rolleyes:​ 

Patogus budavo su platforma, aukstumo visai nesijausdavo. Is mados isejo. Pareis.

Daba va tokios basutes ant bangos. Tik as neturiu vasara kur su jom eit.

klasyczne-sandalki-vinceza_c57052233108d

casualove-sandale-na-podpatku_58246-625x

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 26 gegužės 2020 - 22:28

NB kedu nesu turejusi, bet noriu.

Man labai patogūs.Turiu juodus su avietinės spalvos padu, nešioju nuo 2018.

Atsakyti

Daba va tokios basutes ant bangos. Tik as neturiu vasara kur su jom eit.

Man patinka su truputį žemesniu kulnu. Turėtų būti patogios. Bet aš irgi neturėčiau kur. Man vasarą dažnai patinsta kojos, tai gerai būna sportinio tipo basutės arba žemakulniai odinukai, tokie, kur be viduj pamušalo.

Atsakyti

Pinot medžiotojui maikių beigi megztinių radau :B 

Atsakyti

Man patinka su truputį žemesniu kulnu. Turėtų būti patogios. Bet aš irgi neturėčiau kur. Man vasarą dažnai patinsta kojos, tai gerai būna sportinio tipo basutės arba žemakulniai odinukai, tokie, kur be viduj pamušalo.

Ir man tas pats. Koja ir taip plati, o patinsta visada, tada jau sakes. Todel sliauzioju su sportinio tipo basankem , o jei atvesta, tai su inkariuku tipo sportbais. Na, tu jau siemet uzsipirkau :D .

Bet jei tureciau koki rimta baliu vasara(o ju niekad vasara neturiu), tai pirkciau tokias

https://www.eavalyne...-0900-0-80.html

Atsakyti

Aš preitais metais pirkau ant to patogaus kulno, ale vieną koją trina, tai nebepirksiu. Ir nenoriu.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 05 27, 00:26)
<p>Aš preitais metais pirkau ant to patogaus kulno, ale vieną koją trina, tai nebepirksiu. Ir nenoriu. </p>

Turiu tokius. Kūno spalvos. Tavo mėlyni?
Atsakyti