Oj cia laimes dalykas su batu skalbimu, bet daugiau 30 geriau nestatyt tempos, jei tai ne crocsai ![]()
As mazo skalbiu kone visus, o dickio ir savo tik medziaginius kedus
Tai be abejo. Bet juk norisi ne tik kaliošus nešiot, o kad patogumas būtų suderintas su bato dailumu.
Aš va įlindus į NB kedus ir rodytus sportbačius jau n mėnesių, ir nežinau kaip bus, ar gebėsiu ką nors ankstesnio elegantiškesnio nešioti.
Gal ne visi tokias durnas kojas turi kaip maniskes ![]()
Bet ir aukstakulniai buna patogus! Kartais
Daba va tokios basutes ant bangos. Tik as neturiu vasara kur su jom eit.
Man patinka su truputį žemesniu kulnu. Turėtų būti patogios. Bet aš irgi neturėčiau kur. Man vasarą dažnai patinsta kojos, tai gerai būna sportinio tipo basutės arba žemakulniai odinukai, tokie, kur be viduj pamušalo.
Pinot medžiotojui maikių beigi megztinių radau
Man patinka su truputį žemesniu kulnu. Turėtų būti patogios. Bet aš irgi neturėčiau kur. Man vasarą dažnai patinsta kojos, tai gerai būna sportinio tipo basutės arba žemakulniai odinukai, tokie, kur be viduj pamušalo.
Ir man tas pats. Koja ir taip plati, o patinsta visada, tada jau sakes. Todel sliauzioju su sportinio tipo basankem , o jei atvesta, tai su inkariuku tipo sportbais. Na, tu jau siemet uzsipirkau
.
Bet jei tureciau koki rimta baliu vasara(o ju niekad vasara neturiu), tai pirkciau tokias