Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet tai pabrango, as pirkau juos Open24, mokejau 45 eu. O dabar ten jau 64 eu...

https://www.open24.l...85&size=&photo=

Sezonas prasideda.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 26 gegužės 2020 - 18:36

Bet tai pabrango, as pirkau juos Open24, mokejau 45 eu. O dabar ten jau 64 eu...

https://www.open24.l...85&size=&photo=

Sezonas prasideda.. 

Na tuomet vienus pasilik sau, o kitus siųsk Pinotijai. Negi jai dabar dvigubai daugiau mokėt  :D​ 

Atsakyti

Na tuomet vienus pasilik sau, o kitus siųsk Pinotijai. Negi jai dabar dvigubai daugiau mokėt  :D​ 

Tai mano koja 37,5-38 dydžio. O Sėlijos didesnė.  Negi, manai, nekaulyčiau.  :D​ 

Atsakyti

Bet tai tikrai pabrango... per tris dienas, po paraliais.

Atsakyti

Paskes :D​ 

Atsakyti

Spartbačiūkai faini, ale kadangi gumos prieky nėra, tai aš labai numozot moku. Tai koją kur "po kapotu" pakišu, nu vairuojant ten priekyje kur įkiši ir chana. O skalbiasi jie ne taip ir gut. 

Šiais metais vasarai nieko nepirksiu.

Atsakyti

As skalbialkej skalbiu ant 30 laipsniu juos. 

Atsakyti

As skalbialkej skalbiu ant 30 laipsniu juos. 

Balti nevisada gerai išsiskalbia ...gi tik 30 laipsnių ...na žiūrint kuo ir kiek stipriai ištepta.

Atsakyti

Jei labai susitepa, tai pirma ismuiluoju muilu ukisku su tulzim, palieku pastovet, ispalunu, tada vel dedu i skalbialke su skalb.skysciu.Svarbu nepadidinti temperaturos, vienus jau sugadinau su 40 temperatura, klijai atsiklijavo.

Atsakyti

*** Sėlija, 26 Geg 2020 - 21:55, parašė: Jei labai susitepa, tai pirma ismuiluoju muilu ukisku su tulzim, palieku pastovet, ispalunu, tada vel dedu i skalbialke su skalb.skysciu.Svarbu nepadidinti temperaturos, vienus jau sugadinau su 40 temperatura, klijai atsiklijavo.
Aš irgi taip darau.ir visada išsiplauna.
Atsakyti

O dar krutesni jauciasi tie, katrie is kaimu i Vilniu atleke, pagyveno desetka meteliu ir patapo bais rafinuotais vilnieciais :D​ 

Nupasakojai apie mane, bet kruta nesijauciu tai tikrai....

Tas "krutumas" labiau pas tikrus vilniecius yra. Tik zodis ne visai tas. Tai savotiskas pasikelimas, bet...irgi ne visai tikslus apibudinimas.

Atsakyti

Jo. Conversai graziau. Bey Taileriai patogesni.. nors persiplesk... 

Man patogumas visada nr.1

Atsakyti