Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Turiu tokį  daiktą virtinukams gaminti, kai įkloji tešlą ir sulenki, paspaudi, ir ten automatiškai sulanksto.

Mėgstu plikytos tešlos virtinius su vyšniomis arba mėlynėmis. Pati niekada negaminau, vaišino anyta, tie su vyšniomis buvo dieviški.

Gal kada prisiruošiu, su tuo ketinimu ir aparatuką įsigijau. Kada nors.  :D 

Atsakyti

Mano mama, kai i pensija isejo 71 metu, tai gamina ir gamina.. 

Atsakyti

Mano mama, kai i pensija isejo 71 metu, tai gamina ir gamina.. 

O tai sau gamina ar ir kažką vaišina?

Atsakyti
O tai kai seima augo tada negamino?
As tai atsimenu surius tokius ripkas is zemaitijos pieno vezdavausi,kai pasvalys nustojo baltijos suri vietos rinkoje pardavinet. Va tas skanus buvo.O trim dukrom iki 18 metu reikejo kaulu mase isaugint.
Tai gal cia selija duoda uzuomina,kad gamins kai i pensija iseis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 birželio 2020 - 18:48

O tai sau gamina ar ir kažką vaišina?

Sau gamina, pyraga issikepa, viska po polnoi programe.

O tai kai seima augo tada negamino?
As tai atsimenu surius tokius ripkas is zemaitijos pieno vezdavausi,kai pasvalys nustojo baltijos suri vietos rinkoje pardavinet. Va tas skanus buvo.O trim dukrom iki 18 metu reikejo kaulu mase isaugint.

Praktiskai gamino tik savaitgaliais. Pietus valgem mokykloj, saldytuve visada budavo lasinuku, o vakariene gamindavau beveik visada as. Keptos bulves, pieniska sriuba, ar kokia zacirka. Mama dirbo dazniausiai  iki 10 vakaro.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 02 birželio 2020 - 18:58

:bijau2:​ 

Atsakyti
Aha ,as irgi daug gamindavau ,bet daug silkes su pom padazu ir darzovem,grybus su mesa.Bulves tik virtos arba kose .Dar pyrogai visokiausi ,kaip per balius .
Siaip kai viena gyvenu tai valgau paprasciau.Jokiu saldumynu negaminu ,daug darzoviu ir visokiu zuvu.
Ir aciu jums Magoyaro zmones ,kad iskiepijot man ta skoni pietietisku darzoviu.Buvo tokie konservai - legume tokate. Labai jie man gyvenima palengvindavo ir paskanindavo.Ir dar skardines konservuotu zaliuju pupeliu. Keista,visi geide zirneliu , o tas pupeles ignoravo. Ot kirsdavau ,suvalgydavau skardine per karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 birželio 2020 - 19:15

Tai aišku, kai daugiau yra laiko, tai daugiau laiko galima skirti gaminimui.

Aš per pastaruosius mėnesius daugiau  gaminau. Sulaukiau ir padėkų, bet ir priekaištų. Mb dėkavojo, kad "valgo kaip žmogus naminį maistą".   Bet šiandien pareiškė, kad kelnės veržia ir viskas per mane ir kad nežino kaip dabar numes priaugtus kg.

Va, kokia ta  gaminančios moters dalia.  :D 

O iš tiesų tai ėsti mažiau reikia.

Atsakyti

:bijau2:​ 

na kur tu dėsies, kai bus laiko? negi Sėlijus iki senatvės vargs su tavim? :D​ 

Atsakyti

Siaip kai viena gyvenu tai valgau paprasciau.Jokiu saldumynu negaminu ,daug darzoviu ir visokiu zuvu.

O tu dabar viena gyveni? Kur padėjai generolą? :blink:​ 

Atsakyti

Pinotija, 02 Bir 2020 - 20:20, parašė: na kur tu dėsies, kai bus laiko? negi Sėlijus iki senatvės vargs su tavim? :D
O Selijus į pensiją neeis? ką jis gi veiks😁
Atsakyti

O Selijus į pensiją neeis? ką jis gi veiks😁

Oi, galvojau atsakinėju sėlijai.

:huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 02 birželio 2020 - 20:02