Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Madam, taigi daznai rasai, kad vinegreta pjaustai, kaip cia taip dabar tik per Kaledas?

:rolleyes:

Pjaustau dažniau, nei pati ragauju :D Vyras užsimano, bet aš tai ne, pagaminu, tegul valgo. Paskutinį kartą ir tevalgiau per Kalėdas. Ne mano maistas. Toks mano ten ir pjaustymas, dvi bulvės, viena morka. Tai jam užtenka.

Atsakyti

Na tie tradiciniai lietuviški, tai aš suprasčiau, jog tai cepelinai, bulviniai blynai, vėdarai, kugelis, na ir baltas vinegretas gal prisiskaito, nežinau. Ir ką galima vadinti valgymu? Negaminu cepelinų, nekepu bulvinių blynų, kugelis 2-3 kart metuose, vėdarų aplamai nevalgau, tai kaip čia skaitosi? Valgau tuos lietuviškus ar neočen? Vinegretas per Kalėdas ir užtenka.

O kodėl prieš veršieną nusistačius? Daug skaniau, nei su kokia kiauliena. Na, čia man skaniau :)

O į darbą man ir grikiai su daržovėm sueina, mėsos jau ilgą laiką nelabai noriu.

Aš nevalgau kiaulienos, nes man neskanu, o veršienos, nesakysiu, kodėl.

Vinegretą pjaustau, nes diedai mėgsta. Man jis dzin.

Bulves valgom grynam pavidale, t.y. virtas.

Grikius mėgstu, bet man jie kažkoks žieminis valgis. Dabar nesinori. Be to, gryni grikiai ne kažką,  su kokiom keptom daržovėm skaniau.

ir taip toliau. Kiek žmonių, tiek maitinimosi įpročių.

Atsakyti

Nu jo, namus abudu tvarkom. Kedai, kad kojos neplystu, masina, kad visur speciau, nu kokis cia lepinimas.. tegu bun dekingas, kad su juo tokiu gumos tempiku taikausi :flirt2:​ 

Oj,  :lol:​ 

Atsakyti

Tai ko generola isvarei, Alta? 

Atsakyti

Tai ko generola isvarei, Alta? 

O iš kur tu čia taip sugalvojai?

Atsakyti

O iš kur tu čia taip sugalvojai?

Taigi pasakė "kai aš gyvenu viena... ir t.t.". Tai taip ir supratom.

Atsakyti

Taigi pasakė "kai aš gyvenu viena... ir t.t.". Tai taip ir supratom.

Aaaa, tada aš pass :)​ 

Atsakyti
Kai gyvenu viena ,nereiskia kad gyvenu viena.
Beto amziais uzgyvenu kokiu nors sobotylnyku ir subliudniku.
O generolas tai nelaisvas,neapsidziaukit cia per daug.
Subliudnikas turbut reiskia,kad kai darau pasteta ar kepu ka,reikia iskept dali barteriniams mainams.Pav su vienu kaimynu i vaska ir medu ,su kitu kaulus.
Atsakyti

Nu kazko cia biski vartaisi, vartaisi...  :D​ 

Atsakyti

O ko FB isirasei, kad issiskyrusi su generolu, a? 

Atsakyti

Na štai ir išaiškėjo Altos nuolatinės blogos nuotaikos priežastis. Aš kažkaip ir pagalvojau, kad kažkas nelabai gero vyksta asmeniniame gyvenime. Nes tie pykčio protrūkiai iš niekur...

Alta, o tai generolas atsivežtinis buvo? Aišku, tu apie tai nekalbėsi, tiek to...

Atsakyti

As jau seniai buvau pagalvojus, kad  seimoj kazkas negerai.

Anokia naujiena, Bunku isdure Siegel su jo geriausiu draugu, toks gyvenimas... 

Atsakyti