Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gaile

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 birželio 2020 - 13:51

O as realiai serialuose :D

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 06 03, 14:52)
<p>O as realiai serialuose biggrin.gif</p>

ko tu čia teisinies, kur nori ten būni biggrin.gif būtų man ten įdomu ir aš būčiau
Atsakyti

tai ir aš buvau td. 

Bet tikra tiesa, kur įdomu, ten būni. Man ten nelabai įdomu šiuo metu.

Atsakyti

TD vel grizo prie koronos prognoziu, o Amadeja ten kaip

zuvis vandeny :D  Abi su Gaile prognozavo pasaulio pabaiga, tik vat, abi prasove, zeme kaip sukosi aplink savo asi, taip tebesisuka :lol:​ 

Atsakyti

tai ir aš buvau td. 

Bet tikra tiesa, kur įdomu, ten būni. Man ten nelabai įdomu šiuo metu.

Nu kur jau , Savaite uzdraude Fejai cia lankytis gi, turejo moteriske pasirinkt :lol:​ 

Atsakyti
nu ne vien Amadėja pranašavo, dar kai kas liepė čiadras siūtis. Taip apmaudu, jau vakar turėjom Kemere būti, et... perkelėm kitiems metams.
Atsakyti

nu ne vien Amadėja pranašavo, dar kai kas liepė čiadras siūtis. Taip apmaudu, jau vakar turėjom Kemere būti, et... perkelėm kitiems metams.

tai perkelkit liepai, rugpjuciui

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 03, 15:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72666630" data-time="1591186112"><div><p>nu ne vien Amadėja pranašavo, dar kai kas liepė čiadras siūtis. Taip apmaudu, jau vakar turėjom Kemere būti, et... perkelėm kitiems metams.</p></div></blockquote><p>tai perkelkit liepai, rugpjuciui</p>

nu ne, neaišku kas ten bus, apribojimai visokie, ne. jau geriau kitiems metam
Atsakyti

TD vel grizo prie koronos prognoziu, o Amadeja ten kaip

zuvis vandeny :D  Abi su Gaile prognozavo pasaulio pabaiga, tik vat, abi prasove, zeme kaip sukosi aplink savo asi, taip tebesisuka :lol:​ 

Pasaulio pabaigos neorognozavau siaip jau.

Nebutu ir pramazejus zmoniu tos pabaigos :D

Atsakyti

Nu kur jau , Savaite uzdraude Fejai cia lankytis gi, turejo moteriske pasirinkt :lol:​ 

Nežinau aš nieko apie tai, kažką praleidau.

Atsakyti

nu ne, neaišku kas ten bus, apribojimai visokie, ne. jau geriau kitiems metam

Mes tai kazkaip tikomes islekt liepos vidury...nu ziuresim..

Atsakyti