Bet labai jai raudojai.ir taip ir anaip ir mirs mirs mirs ir jau tuoj antra banga.
Pinotija, 03 Bir 2020 - 14:56, parašė: tai ir aš buvau td. Bet tikra tiesa, kur įdomu, ten būni. Man ten nelabai įdomu šiuo metu.Nu taip visada atrodo.nauji žmonės ir seni pamiršti ir atrodo dabar jau bus,bet tai visur tas pats.🙂
Mes tai kazkaip tikomes islekt liepos vidury...nu ziuresim..
Aš tai niekur šiais metais nejudėsiu.
Turėjau gegužę pagal planus būti Italijoje, bet nėra nei kalbos. Ir kažkaip jau nėra man ten noro, bent artimiausius metus, kažkokia bauguma atsirado.
Kadangi musu keliones yra automobiliu, tai nejauciu jokios baimes.
Mes irgi apie keliones pradėjom kalbėt ir taip ir anaip.kroatija atsidarė.pernai norėjom grįžti,nes labai patiko,bet tai lyg kažkaip baisoka.nežinau ,o gal nieko tokio.
Kadangi musu keliones yra automobiliu, tai nejauciu jokios baimes.
Aš ne dėl keliavimo priemonės jaučiu baimę, o Italija man kažkokia baugi pasidarė.
Ir iš viso kažkur važiuoti su apribojimais, kai nežinai kaip viskas pasisuks, rizikuoti visuomeniniuose apgyvendimuose ir maitinimo įstaigose, nu kam? Negalėčiau nei atsipalaiduoti normaliai. Apsieisiu. Aš dar tebebijau tos koronos ir čia būdama, o ką jau kalbėti svetimam krašte.
Aš kažkaip Lietuvoj drąsiai jaučiuosi jau.dėl kitų šalių nesu tikra.tai dar nesugavojau, ar man gal Lietuva apsiribot.😁
As nieko nebebijau.
*** Sėlija, 03 Bir 2020 - 16:20, parašė: As nieko nebebijau.Nu čia žinai ,ar bijosi ar ne .nu kaip pasiseks.bet gal tikimybė jau maūesnė.
As nieko nebebijau.
Tai mes žinom, žinom.
Tai mes žinom, žinom.
Nu kaip zinot, bijojau gi anksciau. Tik nepanikavau. O dabar nebebijau. Bet lektuvu tai nenoreciau skristi kazkaip, va, auto, nieko nebijau. Kauke uzsidet visada gali viesumoj. Ir viesbuciuos negyvenciau, apartamentuose.