Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nainai, nuo Puntuko akmenio  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(Pomelo @ 2020 03 20, 17:42)
<p>Nainai, nuo Puntuko akmenio  mirksiukas.gif </p>

O , ir kaip sekasi, namo nesinori? Man viena kolegė sakė, aš norvegijoje kamšteliius gamindama daugiau gaunu, nei čia doktorantės stipendija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 20 kovo 2020 - 17:52

Norisi, bet nelabai siuo metu iseina, reik vaikus ant koju pastatyt. Visada su asarom isvaziuoju po atostogu Lietuvoje.

Atsakyti
QUOTE(Pomelo @ 2020 03 20, 17:56)
<p>Norisi, bet nelabai siuo metu iseina, reik vaikus ant koju pastatyt. Visada su asarom isvaziuoju po atostogu Lietuvoje.</p>
ko
Kokioje šaly? Sesė Austrijoje, tai net nemano grįšt, a nei minties
Atsakyti

Nepritapau as cia, svetima man cia salis, pora pirmu metu verkiau kasdien, po to lyg apsipratau, mokiausi, dirbt pradejau, na bet ne mano cia viskas. Anglijoj as.

Atsakyti

Chalu chala zinau.Liuks.

Kvadratas nepatiko,bet mano vaiku megstamiausiais zaidimas.

Atsakyti

O , ir kaip sekasi, namo nesinori? Man viena kolegė sakė, aš norvegijoje kamšteliius gamindama daugiau gaunu, nei čia doktorantės stipendija

Prieš priimant sprendimus dar reikia ir kitaip sau klausimą užduoti. Ko labiau noriu kamštelius gaminti ir gauti daugiau (na Norvegijoj ir kainos kitos - tai tuo pačiu reiškia tenka daugiau ir išleisti) ar labiau noriu toliau studijuoti doktorantūroj... 

Atsakyti
QUOTE(Ati Du @ 2020 03 20, 16:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72632328" data-time="1584707275"><div><p>O jis megsta glaustytis su tavo  diedu? </p></div></blockquote><p> biggrin.gif </p><p></p><p>As ir pastebejau kad pasivaiksciotojai ratukais vienas apie kita.</p><p>Barbora uzimta amzinai,nepataikau.Kiva reiks i parduotuve vaziuot huh.gif​ </p>

Mes šiandien jei žmogų sutikdavom miškely, tai toookiu ratu apeidinėjom biggrin.gif

QUOTE(Ati Du @ 2020 03 20, 16:28)
<p>As lietinius kepiau:)</p><p> O ka merginos visa diena veikia?Kitu vaikai?</p><p>Maniskiai pasimoko o paskui zyzia is nieko neveikimo.Arba telikas-plansete-telikas...</p>

Manosios prie mobilių pasėdi, knygas skaito, po miškelį pavaikštom, stalo žaidimą žaidžiam, prie kompo pasėdi...

QUOTE(Pomelo @ 2020 03 20, 18:03)
<p>Eik tu sau, man rodes visi sokinejo 😀</p>

Aš šokinėjau. Pamenu "Obuoliukus" biggrin.gif
Atsakyti
Nu
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 20, 16:14)
<p>Guma sokinet. Sekretus buvau ismokius dukra daryt. Spirtukas. (kai stumdai sokinedamas klasese akmenuka). </p>

Labas vakaras, ta spirtuka, akmenuko stumdyma klasese, atsimenu, mylimiausias mergaiciu uzsiemimas per mokyklos pertrauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2020 03 20, 18:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72632483" data-time="1584719529"><div><p>O , ir kaip sekasi, namo nesinori? Man viena kolegė sakė, aš norvegijoje kamšteliius gamindama daugiau gaunu, nei čia doktorantės stipendija</p></div></blockquote><p>Prieš priimant sprendimus dar reikia ir kitaip sau klausimą užduoti. Ko labiau noriu kamštelius gaminti ir gauti daugiau (na Norvegijoj ir kainos kitos - tai tuo pačiu reiškia tenka daugiau ir išleisti) ar labiau noriu toliau studijuoti doktorantūroj... </p>

Sprendimas studijuoti, net nemokamai įstojo, per vasarą išvažiavo tuos kamštelius ir pasiliko, kas pabaigėm, nifigą univiere negeriau, profesoriaus alga mažesnė, bet aš neskūstis noriu, kas nori tas sugeba.
Atsakyti

Bulvinius blynus kepiau.atidu nevidonė sugundė.tfu pusmečiui užteks.

Va va, sakau, man cia irgi is kosmoso srities. Maniskiai skaito, delioja lego (neimanoma praeit nes svetainei viska ant grindu isbarste ir delioja kasdien, tai kaip ir neprasau tvarkyt) lauke sportuoja, nes treniruociu nera, tai patys su vyru treniruotes daro, bega krosa miske :)., ziuri kasdien ta pamoka per LRT, vakare filma visi kartu ziurim. Tarpuose darbas, valgis, pestynes :D

Atsakyti

Taip, kvadratas fainas zaidimas, bet cia reikia jau kompanijos, kurios kaip ir negalima dabar. 

Nors matau, kad musu vietineje vaiku aiksteleje pilna vaiku, as turbut viena neleidziu saviskiu....

Atsakyti