Nainai, nuo Puntuko akmenio
O , ir kaip sekasi, namo nesinori? Man viena kolegė sakė, aš norvegijoje kamšteliius gamindama daugiau gaunu, nei čia doktorantės stipendija
Norisi, bet nelabai siuo metu iseina, reik vaikus ant koju pastatyt. Visada su asarom isvaziuoju po atostogu Lietuvoje.
Kokioje šaly? Sesė Austrijoje, tai net nemano grįšt, a nei minties
Nepritapau as cia, svetima man cia salis, pora pirmu metu verkiau kasdien, po to lyg apsipratau, mokiausi, dirbt pradejau, na bet ne mano cia viskas. Anglijoj as.
O , ir kaip sekasi, namo nesinori? Man viena kolegė sakė, aš norvegijoje kamšteliius gamindama daugiau gaunu, nei čia doktorantės stipendija
Prieš priimant sprendimus dar reikia ir kitaip sau klausimą užduoti. Ko labiau noriu kamštelius gaminti ir gauti daugiau (na Norvegijoj ir kainos kitos - tai tuo pačiu reiškia tenka daugiau ir išleisti) ar labiau noriu toliau studijuoti doktorantūroj...

Mes šiandien jei žmogų sutikdavom miškely, tai toookiu ratu apeidinėjom

Manosios prie mobilių pasėdi, knygas skaito, po miškelį pavaikštom, stalo žaidimą žaidžiam, prie kompo pasėdi...
Aš šokinėjau. Pamenu "Obuoliukus"

Labas vakaras, ta spirtuka, akmenuko stumdyma klasese, atsimenu, mylimiausias mergaiciu uzsiemimas per mokyklos pertrauka

Sprendimas studijuoti, net nemokamai įstojo, per vasarą išvažiavo tuos kamštelius ir pasiliko, kas pabaigėm, nifigą univiere negeriau, profesoriaus alga mažesnė, bet aš neskūstis noriu, kas nori tas sugeba.
Bulvinius blynus kepiau.atidu nevidonė sugundė.tfu pusmečiui užteks.
Va va, sakau, man cia irgi is kosmoso srities. Maniskiai skaito, delioja lego (neimanoma praeit nes svetainei viska ant grindu isbarste ir delioja kasdien, tai kaip ir neprasau tvarkyt) lauke sportuoja, nes treniruociu nera, tai patys su vyru treniruotes daro, bega krosa miske ., ziuri kasdien ta pamoka per LRT, vakare filma visi kartu ziurim. Tarpuose darbas, valgis, pestynes
Taip, kvadratas fainas zaidimas, bet cia reikia jau kompanijos, kurios kaip ir negalima dabar.
Nors matau, kad musu vietineje vaiku aiksteleje pilna vaiku, as turbut viena neleidziu saviskiu....