Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Neras tos kates, dabar pati ruja, duodasi ji... 

bet katė rujoja tik iki užnėštėjimo...ar nebus taip, kad ją katinai vaikosi, o ji bėga kiek įkabindama,bet vietos svetimos, nesiorientuoja

Atsakyti

Tokių ausinių, kurios padėtų negirdėt kaip rėkaloja MB, neturiu. Tokių dar niekas neišrado. :) reikia būt kurčiam.

Ėjau, prašiau, sako, gerai. Užsidarom už dviejų durų, girdisi.

Ar turite daug zemes? Reikia, dar viena nama statyti ir sujungti, tuneliu. Skaiciau, kad uzsienyje, lb populiaru. Kartu ir atskirai. Vieni pas kitus vaiksto i svecius. Maziau trinties ir piktumu. Tikiu, kad tokia ateistis  laukia, busimu seimu. 😂😳😏

Atleidziu, 43, is prigimties aukstaite, dabar daug metu emigracijoj.

Jau prrskaiciau nuo kur. Mano aa mama nuo Moletu krasto. 

Mona, as nevardinau nikais, kuri kada prisijunge. Kuri kada pradejo tik sitoje temoje bendrauti. 
Piene, nefantaziuoju as. Ir nemeluoju. Prisimenu, kad per pirmas dienas, Seli sukure Mesendzeri, kur mes trise bendravome. Veliau tema sukure, nauja. Ar lb svarbu diena ir val? Beje galiu paziureti i Mesendzeri, jei tau ta svarbu? Man ne. 
Dziaugiuosi, kad pasirinkau sita tema ir gal baigiam baksnoti viena kita? 
Kur tavo geras humoras prapuole? Visada buvai nepralenkiama ir taikli, sitoje srityje. Mano vyresne dukte tokia. Taikliai i desimtuka, pasako. 😂😏

Atsakyti

Kazkuri kalbejo, kad gali padaugeti skyrybu. Esu skaiciusi, kad poros, per lsidvadienius, daugiau pykstasi. Dabar tie laisvadieniai, neriboti. Noretusi tiketi, kad nugakes sveikas protas ir del viruso seimos neisirs. 😳😏

Grizau is darbo. Dirbau 2 val. Mokes uz 4. Kontoros tuscios. Eidama nsmo, uzejau i «savo» kavinuke. Pasedejau su savo drauge. Tikiu, kad nesusirgsiu virusu, bet trys kartus, nusispjsusiu. 

Atsakyti

MB atsiunte fotke. Prigaude menkiu. Jis siandiena baige darba, anksti. Ruosia mums atsargas. Sake karantinas mums nebaisus. Turime namus. Garaza. Laiva. Miska ir kalnus. 
Beje pas juos Siaureje, jo kraste, nera nei vieno atvejo. Atstumai  dideli. Ziema turistu nera. Ir patys jie, daugiau seslus. 

Mano vakariene/ pietus, vistienos slauneles be odeliu ir be kaulu. Bulviu kose., brokoliai su kalafioru. 😏

Atsakyti

Pakalbejau viena, reiskias. Na tai ir as dingsta is eterio. 😳😂

Atsakyti

Grizau. Perskaiciau FB . Jei mokyklos bus ilgai uzdarytos, tevai isras vakcina nuo korono, greiciau nei moklininkai. 😂

Atsakyti

MB atsiunte fotke. Prigaude menkiu. Jis siandiena baige darba, anksti. Ruosia mums atsargas. Sake karantinas mums nebaisus. Turime namus. Garaza. Laiva. Miska ir kalnus. 
Beje pas juos Siaureje, jo kraste, nera nei vieno atvejo. Atstumai  dideli. Ziema turistu nera. Ir patys jie, daugiau seslus. 

Mano vakariene/ pietus, vistienos slauneles be odeliu ir be kaulu. Bulviu kose., brokoliai su kalafioru. 😏

Virga, noriu tavo vakarienės :essen:

Atsakyti

Virga, noriu tavo vakarienės :essen:

O ka pas jus vistos baigesi? As su mielu noriu suvalgyciau koki nesvsika maista, bet man negalima. ☹😏

Atsakyti

O ka pas jus vistos baigesi? As su mielu noriu suvalgyciau koki nesvsika maista, bet man negalima. ☹😏

Nea, dar laksto pas kaimyną :D bet aš jau pagamintos noriu :cry2: 

Atsakyti

***, Virga, tu su savo kavinem uzvesi virusa i Siaure. Tokia atsakinga save vadini, bet trankaisi, kur nereikia. Tu esi rizikos grupej ne tik del amziaus, bet ir del pasalintos bluznies. Buk jau tu visada jauna, tik del Dievo meiles nesielk, kaip nieko nesuvokiantis vaikas. Nu jau tikrai neperdedu. Sedek ant peciaus blin :bash:​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 20, 22:06)
<p>***, Virga, tu su savo kavinem uzvesi virusa i Siaure. Tokia atsakinga save vadini, bet trankaisi, kur nereikia. Tu esi rizikos grupej ne tik del amziaus, bet ir del pasalintos bluznies. Buk jau tu visada jauna, tik del Dievo meiles nesielk, kaip nieko nesuvokiantis vaikas. Nu jau tikrai neperdedu. Sedek ant peciaus blin bash.gif​ </p>

Virgut, aš sutinku su Sėlija. Aš jau tave "auklėjau", kad neik ten.... Nugalėk save, nu pažiūrėk pvz rytoj, ar tu gali be kavinės, ar nebe unsure.gif
Atsakyti

Pinotija, su tuo tlf ir tavo vyro rekimu, tai prisimenu anekdota toki. Kai isrado mobiliakus, tai albanai, uzlipe ant stogu, rekdavo ir vienas su kitu, taip kalbedavo, nors tlf budavo prie ausies prideti. 

Mano vienas is Lietuvos ex, sededamas su draugu ant vienos sofos, rekdavo vienas kitam. Ir Kuo daugiau isgerdavo, tuo garsiai rekdavo. 

Atsakyti