Vo, yra Altos FB ta foto.Su raudona tase, bordinais batais, tokiu idomiu sijonu ir juosta ant kaktos.
Vo, yra Altos FB ta foto.Su raudona tase, bordinais batais, tokiu idomiu sijonu ir juosta ant kaktos.
Aš tai prisimenu foto su burokėlių lapais, kažkokioje turbūt vaistinėje. Ten su tuo įžymiuoju švarku.
Tai musu kedai irgi gal ne Alytaus gamybos..
Aš tai prisimenu foto su burokėlių lapais, kažkokioje turbūt vaistinėje. Ten su tuo įžymiuoju švarku.
Tokios neatmenu. Dar buvo su atvira vasarine suknele su diiidele dekolte
Tai musu kedai irgi gal ne Alytaus gamybos..
Kodėl alytaus? ne balbieriškio tai tikrai.
O as turiu lietuvisku itin kokybisku daiktu. Taip kad nestumt cia ant alytaus. Ane ,pinot.
"Lietuviški" dabartiniai daiktai yra pagaminti Kitajuj arba Suvalkų garaže.
O tikrų tikriausi lietuviški yra neįkandamai brangūs. Kokia pvz lino suknelė už 105-130 eurų vidutiniškai. Aš tokios nepirksiu, kad ir kokia kokybiška būtų.
Važiuoju namo. Negaliu dirbti, nesusikaupiu, jūs kaltos, kad juokinat.
O man ir nereikia tokios suknelės.man ir už 40_50 eurų patinka, ir koks skirtumas kokiam garaže siūta.
Vartau lidlo knygutę,nu tą storą.Bet kaip čia yra,pas mane turbūt labai geras skonis,jei kas patinka ,tai minimum 400 eurų.kokia nedidukė spintutė.🤣
Kodėl alytaus? ne balbieriškio tai tikrai.
O kur Inkariukus gamino, ne Alytuj?
O man ir nereikia tokios suknelės.man ir už 40_50 eurų patinka, ir koks skirtumas kokiam garaže siūta. Vartau lidlo knygutę,nu tą storą.Bet kaip čia yra,pas mane turbūt labai geras skonis,jei kas patinka ,tai minimum 400 eurų.kokia nedidukė spintutė.🤣vava, sakei, mano knygu spinta uz 300 eu brangu.