Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vo, yra Altos FB ta foto.Su raudona tase, bordinais batais, tokiu idomiu sijonu ir juosta ant kaktos.

Atsakyti

Vo, yra Altos FB ta foto.Su raudona tase, bordinais batais, tokiu idomiu sijonu ir juosta ant kaktos.

Aš tai prisimenu foto su burokėlių lapais, kažkokioje turbūt vaistinėje. Ten su tuo įžymiuoju švarku. 

Atsakyti
Man tos raudonos tases tai dar dabar geda.
O ilgos pirstines skirtos gyvatei griebt ir lauk istrenkt.Dar prie asilu ir arkliu tinka.
Taigi turiu as kedus ,tik ne baltus ir rimto kedo gamintojo.Ir botus turiu ir eikit jus .Atsirado fashionistos.
Atsakyti

Tai musu kedai irgi gal ne Alytaus gamybos..

Atsakyti

Aš tai prisimenu foto su burokėlių lapais, kažkokioje turbūt vaistinėje. Ten su tuo įžymiuoju švarku. 

Tokios neatmenu. Dar buvo su atvira vasarine suknele su diiidele dekolte :D 

Atsakyti
O as turiu lietuvisku itin kokybisku daiktu. Taip kad nestumt cia ant alytaus. Ane ,pinot.
Atsakyti

Tai musu kedai irgi gal ne Alytaus gamybos..

Kodėl alytaus? ne balbieriškio tai tikrai. :D​ 

Atsakyti

O as turiu lietuvisku itin kokybisku daiktu. Taip kad nestumt cia ant alytaus. Ane ,pinot.

"Lietuviški" dabartiniai daiktai yra pagaminti Kitajuj arba Suvalkų garaže.

O tikrų tikriausi lietuviški yra neįkandamai brangūs. Kokia pvz lino suknelė už 105-130 eurų vidutiniškai. Aš tokios nepirksiu, kad ir kokia kokybiška būtų. 

Atsakyti

Važiuoju namo. Negaliu dirbti, nesusikaupiu, jūs kaltos, kad juokinat.

Atsakyti

O man ir nereikia tokios suknelės.man ir už 40_50 eurų patinka, ir koks skirtumas kokiam garaže siūta.

Vartau lidlo knygutę,nu tą storą.Bet kaip čia yra,pas mane turbūt labai geras skonis,jei kas patinka ,tai minimum 400 eurų.kokia nedidukė spintutė.🤣

Atsakyti

Kodėl alytaus? ne balbieriškio tai tikrai. :D​ 

O kur Inkariukus gamino, ne Alytuj?  :hmm:​ 

Atsakyti

O man ir nereikia tokios suknelės.man ir už 40_50 eurų patinka, ir koks skirtumas kokiam garaže siūta. Vartau lidlo knygutę,nu tą storą.Bet kaip čia yra,pas mane turbūt labai geras skonis,jei kas patinka ,tai minimum 400 eurų.kokia nedidukė spintutė.🤣
vava, sakei, mano  knygu spinta uz 300 eu brangu.  :D​ Labai as ja dziaugiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 05 birželio 2020 - 15:54