Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Diplomatą prisimenu.vyresni pusbroliai ir pusseserės turėjo,kai darželį lankiau ,o gal ir vėliau.labai kietas daiktas buvo,vis man norėdavosi pašarint po tą diplomatą.,ir tą užraktą atlenkt.🤣

Turejau vyresnese klasese. Pirkau nenauja. Ot krutas reikalas skaitesi :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 05, 18:35)
<p>Tai nei mes dabar su Alta pykstames, nei ka, kas cia dabar yr? </p>

Seli, kas sako, kad pykstatės, tiesiog nereikia viešinti ką tu matai fc, ar aš neteisi
Papildyta:
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 05, 18:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72667580" data-time="1591371271"><div><p>Diplomatą prisimenu.vyresni pusbroliai ir pusseserės turėjo,kai darželį lankiau ,o gal ir vėliau.labai kietas daiktas buvo,vis man norėdavosi pašarint po tą diplomatą.,ir tą užraktą atlenkt.🤣</p></div></blockquote><p>Turejau vyresnese klasese. Pirkau nenauja. Ot krutas reikalas skaitesi biggrin.gif​ </p>

Jooo :
Aš ir su tookia suknele dabar krikšyt neičiau, o tada buvo taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 05 birželio 2020 - 17:40

Tai nei mes dabar su Alta pykstames, nei ka, kas cia dabar yr? 

Tai jai atrodo, kad pykstamės, tyčiojamės, uždaužyt ketinam.

Iššoka penktadieniais kaip pilypas iš kanapių, neskaičius, nieko nesupratus, pamačius kelis pasisakymus, ir pasidaro savo "toli siekiančias' išvadas. "Nuskriaustųjų" gynėja. 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 05, 18:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72667581" data-time="1591371313"><div><p>Tai nei mes dabar su Alta pykstames, nei ka, kas cia dabar yr? </p></div></blockquote><p>Tai jai atrodo, kad pykstamės, tyčiojamės, uždaužyt ketinam.</p><p>Iššoka penktadieniais kaip pilypas iš kanapių, neskaičius, nieko nesupratus, pamačius kelis pasisakymus, ir pasidaro savo "toli siekiančias' išvadas. "Nuskriaustųjų" gynėja. </p>

Buvau apie tave geresnės nuomonės, nu bet ką dabar, emocijos tave valdo
Alta tikrai nėra nuskriaustoji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 05 birželio 2020 - 17:44

Bet jei visi atsisakytumėm kailių,odinių daiktų ir kažko kas dar daroma iš gyvūnų irgi kažkas ten būtų.neprisimenu gal perteklius gyvūnų.🙂

Nebutu. Gi juos augina fermose.

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Bir 2020 - 18:36, parašė: Turejau vyresnese klasese. Pirkau nenauja. Ot krutas reikalas skaitesi :D
Jo jo jo.aš priaimenu.mano tėvas nusipirko tą diplomatą ir nuvažiavom į svečius,į Panevėžį,aš buvau visai maža,kokių 6m,bet prisimenu,kai puskė tą diplomatą.ten glostė,varvino visaip.seilę ,nu ir jos mama perpirko.tą diplomatą jai iš tėvo.ot spjaudėsi,nes reikėjo gaut ,bet jau nepamenu ar jis gavo kitą ar ne,bet prisimenu,kad liūdėjo.🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 birželio 2020 - 17:50

Amadėja*, 05 Bir 2020 - 18:47, parašė: Nebutu. Gi juos augina fermose.
Tai kaip juos visus numarint,kad jų nebūtų ar daugintis neleist ar išvaryt į laisvę😁
Atsakyti

Pinot be moralės be moralės che che.🤣

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 06 05, 18:47)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72667583" data-time="1591371371">*** Sėlija, 05 Bir 2020 - 18:36, parašė: Turejau vyresnese klasese. Pirkau nenauja. Ot krutas reikalas skaitesi biggrin.gif​ </blockquote> Jo jo jo.aš priaimenu.mano ttvaa nysipirko tą diplomatą ir nuvažiavom į avečius,į Panevėžį,aš buvau visai maža,kokių 6m,bet prisimenu,kai puskė tą diplomatą.ten glostė,varvino visaip.seilę ,nu ir jos mama perpirko.tą diplomatą jai iš tėvo.ot spjaudėsi,nes reikėjo gaut ,bet jau nepamenu ar jis gavo kitą ar ne,bet prisimenu,kad liūdėjo.🤣

Ten pirščiuką reikdavo uždėt, kad neatsidarytų, pamenu klasiokas namo lydėjo, neuždėjo ir pabiro viskas, rinkom mirksiukas.gif
Atsakyti

Diplomatai, suklijuotos ir suveltos šukuosenos, vyriškų megztinių sukišimas į kelnes, tų didžiausių "petukų" dėjimas į visus rūbus - čia tokie sovietmečio siaubai. Net dabar, pažiūriu senas nuotraukas ir juokas ima.

Atsakyti

Tai kaip juos visus numarint,kad jų nebūtų ar daugintis neleist ar išvaryt į laisvę😁

Tai vienasyk numarint ir nebedaugint...

Nzn as pries tas fermas...

Atsakyti

Mano dukra dabar tuos vyriškus megztinius kiša į kelnes.čia tipo prie meno.🤣

Bet man tao gėda su ja eit.🤣

Atsakyti