Sunku pasakyt apie kokias tu,bet mes 2000m pirkdavom su platėjančiom rankovėm palaidines visokias.o jeigu ne platėjančios,tada apykaklės tokios stačiosir ilgos,jei susagstoma.
Ne ,tai pasitaiko.dabar visko yra,nėr konkretumo,bet 2000m nu labai jau nešiodavo tas platėjančias rankoves.
Ne ,tai pasitaiko.dabar visko yra,nėr konkretumo,bet 2000m nu labai jau nešiodavo tas platėjančias rankoves.
Visai neprisimenu tokių rankovių 2000, kažką prisimenu maždaug 2007, dar turiu tokią HM, pirktą 2015, o dabar tai tos rankovės visos varpeliais.
Ir as ne.
Liurlinu sidriukaaa. Intemora, neliurlini?
Šiandien tokių gražių žiedų užmačiau, o pasirodo Paprastasis putinas
20200605_133846_copy_1416x796.jpg 167,9KB
1 Parsiųsta kartų
Dar vieną kitą gražų rododendrą, bet dauguma jau nužydėję..
20200605_132838_copy_1416x796.jpg 270,03KB
1 Parsiųsta kartų
Šiandien tokių gražių žiedų užmačiau, o pasirodo Paprastasis putinas
20200605_133846_copy_1416x796.jpg
Dar vieną kitą gražų rododendrą, bet dauguma jau nužydėję..
Pirmas tai tikrai ne putinas, nes pas mus po langu auga, tai žiedai panašūs, bet ne tokie pilni ir dekoratyvūs. Gal koks dekoratyvinis putinas. Įmesiu foto, kai mano pilnai žydės.
O mano rododendrai dar tik dar iki pusės neatsivėrė.
Man labai patinka hortenziju krumai.

Pinotija, 05 Bir 2020 - 23:38, parašė: Pirmas tai tikrai ne putinas, nes pas mus po langu auga, tai žiedai panašūs, bet ne tokie pilni ir dekoratyvūs. Gal koks dekoratyvinis putinas. Įmesiu foto, kai mano pilnai žydės. O mano rododendrai dar tik dar iki pusės neatsivėrė.
Na įdomu, nes čia botanikos sode ir etiketė kabėjo, kurioje parašyta buvo, specialiai pažiūrėjau, kas čia per "padaras"
tai rašo Paprastasis putinas. Pritraukus išsilieja, bet įžiūrėt įmanoma
20200605_234314.jpg 72,78KB
0 Parsiųsta kartų
Man labai patinka hortenziju krumai.
O man jos kažkaip nelabai, kaime vis daržinė jomis apsodinta, bet nepatinka man jos. Gal kad jose nuolat dūzgia ![]()
Man tie putinai i hortenzijas labai panasus.
Man tie putinai i hortenzijas labai panasus.
Balti dideli žiedynai iš smulkių žiedelių. Tikrai žieduose yra panašumo. Gal mane tas putinas tiesiog nustebino