O man 2000 mada labai tiko ir patiko. Kas nepatiko, nenesiojau.Patiko pazemintas liemuo, aisku, saikingai, patiko placios kelnes.Platformas visada megau.
Tai ar išgelbėjo vargšą? Gyvas?
Supratau, kad mergina rado ir išlaisvino.
Dabar vėl sijonkelnės madoj, nešiojate?
Dabar vėl sijonkelnės madoj, nešiojate?
Ieskau. Nerandu pirkt, kokiu noriu, kad per liemeni nestorintu, ir butu nat. audinio.
Ieskau. Nerandu pirkt, kokiu noriu, kad per liemeni nestorintu, ir butu nat. audinio.
Ar iki pusės blauzdų, ar ilgų ieškai? Man, ko gero, geriau tos ilgos žiūrisi.
Ar iki pusės blauzdų, ar ilgų ieškai? Man, ko gero, geriau tos ilgos žiūrisi.
Biski zemiau puses blauzdu.
O man 2000 mada labai tiko ir patiko. Kas nepatiko, nenesiojau.Patiko pazemintas liemuo, aisku, saikingai, patiko placios kelnes.Platformas visada megau.
Patiko platėjančios nuo klubų kelnės, nes tiko. Pažemintą liemenį esu tik bandžius, nepatiko, nebuvo patogu. Platformų nemėgau, nes esu jų dėka išsisukus koją.

Va, pirmosios sijonkelniu nesiotojos
Patiko platėjančios nuo klubų kelnės, nes tiko. Pažemintą liemenį esu tik bandžius, nepatiko, nebuvo patogu. Platformų nemėgau, nes esu jų dėka išsisukus koją.
Tais laikais nebuvo net pirkt aukstu liemeniu, kur tu gaudavai?
Tais laikais nebuvo net pirkt aukstu liemeniu, kur tu gaudavai?
Nesakau, kad aukštu, tokių niekada nemėgau, net ir dabar. Buvo gana normaliu liemeniu, na, gal truputį pažemintu, bet ne tragiškai. O šiaip mėgau viską siūtis pas siuvėją, kiaurai lindėdavau ten.
*** Sėlija, 05 Bir 2020 - 20:47, parašė: O man 2000 mada labai tiko ir patiko. Kas nepatiko, nenesiojau.Patiko pazemintas liemuo, aisku, saikingai, patiko placios kelnes.Platformas visada megau.Nu tada patiko,bet dabar tai juokinga,šikna išlysdavo,(pastoviai džinsus į viršų tempdavau ir bijodavau atsitūpt prie žmonių🤣)dar tie stringai.ir tokios kelnės ryškai raudonos,,ružavos,žydros ir platėjančios.🤣 Ir bluzkos su platėjančiom rankovėm.nu juokinga. Dar suknelės kažkokiais lopais,šniūriukais nusagstytos.🤣.ir jos tokios asimetriškos būdavo,nu jovalas kažkoks🤣
Nu tada patiko,bet dabar tai juokinga,šikna išlysdavo,(pastoviai džinsus į viršų tempdavau ir bijodavau atsitūpt prie žmonių🤣)dar tie stringai.ir tokios kelnės ryškai raudonos,,ružavos,žydros ir platėjančios.🤣 Ir bluzkos su platėjančiom rankovėm.nu juokinga. Dar suknelės kažkokiais lopais,šniūriukais nusagstytos.🤣.ir jos tokios asimetriškos būdavo,nu jovalas kažkoks🤣
Platejancios rankoves buvo visai neseniai dar. Specialiai vestuvine tokia emiau, kad butu prisiminimas tos mados. Man grazu.