Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O man 2000 mada labai tiko ir patiko. Kas nepatiko, nenesiojau.Patiko pazemintas liemuo, aisku, saikingai, patiko placios kelnes.Platformas visada megau.

Atsakyti

Tai ar išgelbėjo vargšą? Gyvas?

Supratau, kad mergina rado ir išlaisvino.

Atsakyti

Dabar vėl sijonkelnės madoj, nešiojate?

Atsakyti

Dabar vėl sijonkelnės madoj, nešiojate?

Ieskau. Nerandu pirkt, kokiu noriu, kad per liemeni nestorintu, ir butu nat. audinio.

Atsakyti

Ieskau. Nerandu pirkt, kokiu noriu, kad per liemeni nestorintu, ir butu nat. audinio.

Ar iki pusės blauzdų, ar ilgų ieškai? Man, ko gero, geriau tos ilgos žiūrisi.

Atsakyti

Ar iki pusės blauzdų, ar ilgų ieškai? Man, ko gero, geriau tos ilgos žiūrisi.

Biski zemiau puses blauzdu.

Atsakyti

O man 2000 mada labai tiko ir patiko. Kas nepatiko, nenesiojau.Patiko pazemintas liemuo, aisku, saikingai, patiko placios kelnes.Platformas visada megau.

Patiko platėjančios nuo klubų kelnės, nes tiko. Pažemintą liemenį esu tik bandžius, nepatiko, nebuvo patogu. Platformų nemėgau, nes esu jų dėka išsisukus koją. 

Atsakyti

8d9f35ffecbf2c2512d05b3face231a5.jpg

Va, pirmosios sijonkelniu nesiotojos :D​ 

Atsakyti

Patiko platėjančios nuo klubų kelnės, nes tiko. Pažemintą liemenį esu tik bandžius, nepatiko, nebuvo patogu. Platformų nemėgau, nes esu jų dėka išsisukus koją. 

Tais laikais nebuvo net pirkt aukstu liemeniu, kur tu gaudavai?

Atsakyti

Tais laikais nebuvo net pirkt aukstu liemeniu, kur tu gaudavai?

Nesakau, kad aukštu, tokių niekada nemėgau, net ir dabar. Buvo gana normaliu liemeniu,  na, gal truputį pažemintu, bet ne tragiškai.  O šiaip mėgau viską siūtis pas siuvėją, kiaurai lindėdavau ten.

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Bir 2020 - 20:47, parašė: O man 2000 mada labai tiko ir patiko. Kas nepatiko, nenesiojau.Patiko pazemintas liemuo, aisku, saikingai, patiko placios kelnes.Platformas visada megau.
Nu tada patiko,bet dabar tai juokinga,šikna išlysdavo,(pastoviai džinsus į viršų tempdavau ir bijodavau atsitūpt prie žmonių🤣)dar tie stringai.ir tokios kelnės ryškai raudonos,,ružavos,žydros ir platėjančios.🤣 Ir bluzkos su platėjančiom rankovėm.nu juokinga. Dar suknelės kažkokiais lopais,šniūriukais nusagstytos.🤣.ir jos tokios asimetriškos būdavo,nu jovalas kažkoks🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 birželio 2020 - 20:33

Nu tada patiko,bet dabar tai juokinga,šikna išlysdavo,(pastoviai džinsus į viršų tempdavau ir bijodavau atsitūpt prie žmonių🤣)dar tie stringai.ir tokios kelnės ryškai raudonos,,ružavos,žydros ir platėjančios.🤣 Ir bluzkos su platėjančiom rankovėm.nu juokinga. Dar suknelės kažkokiais lopais,šniūriukais nusagstytos.🤣.ir jos tokios asimetriškos būdavo,nu jovalas kažkoks🤣

Platejancios rankoves buvo visai neseniai dar. Specialiai vestuvine tokia emiau, kad butu prisiminimas tos mados. Man grazu.

Atsakyti