Gal ir važiavai,jei komandiruotėn.ir nepamiršk,kad man buvo 20m,ne, mes nevažinėjom.🤣ir mūsų tėvai nevažinėjo,(draugų,giminių)vos galus su galais sudurdavo. Bet aš labiau kalbu apie atostogas.algų vus laukdavo,jos visada vėluodavo.
Mano tevai irgi nevazinejo. Ai, mama buvo buvus karta Lenkijoj ekskursijoj dar pries nepriklausomybes paskelbima, o exuosviene pagal pakvietima buvo DE pas drauge.Jau kiek skuduru tada mums visiems priveze, maga, dar ten visokiu daiktu..
Pati dirbau tą vasarą, pėdkelnes kažkaip tikrindavom,ant tokios kojos maudavom ir ir žiurėdavom ar nesuplyšusios.ir bankrutavo ta firmelė ir užmokėjo man pėdkelnėm,kelios dėžės,tai mama darbe pardavinėjo ir ilgam man jų užteko.🤣
Aš suprantu ,kad kažkas kažkur važinėjo ir atostogavo,bet ne tokias mastais ir lygiu kaip dabar.
Na tos pušys žydinčios ir vėjas visai nesiderina
...išsinešiau puodelı kavos, pyragėlį, įsitaisiau ...o vėjo šuoras, kad panešė geltoną debesį link manęs
Kol nebuvo akropolio pamenu važiuodavom į Kauno bazes, bet niekad į gariūnus. Net keista, nes Kaunas mums toliau būdavo.
Acqua Alta, 06 Bir 2020 - 12:37, parašė: Koks dabar? Kas kur dabar vazineja? Net musu airportas nepasiruoses siai vasarai. Katik straipsnis buvo.Tu durna ar apsimeti?nu tikrai užknisi.
LavinaX, 06 Bir 2020 - 12:39, parašė: Kol nebuvo akropolio pamenu važiuodavom į Kauno bazes, bet niekad į gariūnus. Net keista, nes Kaunas mums toliau būdavo.Apie bazes girdėjau kažką.bet nebuvau,žmonės pasakojo.Bet Gariūnai buvo arčiau.
Na tos pušys žydinčios ir vėjas visai nesiderina
...išsinešiau puodelı kavos, pyragėlį, įsitaisiau ...o vėjo šuoras, kad panešė geltoną debesį link manęs
tai novostroikese visur didziuliai vejai buna.
tai novostroikese visur didziuliai vejai buna.
Šiemet vėjai didžiuliai, atrodo prie jūros gyvenam. Tos pušys tik ošia, sūnus sakė, kad atrodo praeisi tą pušyną, o ten jau kopos ir jūra banguoja.
Na, o žydėjimas medžių nesibaigiantis jau net pabodo ...pirma kelias savaites buvo pilni namai baltų tuopų pūkų, o dabar geltona nuo pušų...