Oi, tuopos tai baisus reikalad, prie darbo siemet ispjove, nes budavo neimanoma..
Aš tai kažkaip jokių žiedų nepastebiu,šiaip pritrepsim purvo.😁
Nu pinot,abižajieš.nuotoliniu visur galima dirbti.🤣
Ką? Aš tau nieko ir nesakau, maišai su piene.
Aš suprantu ,kad kažkas kažkur važinėjo ir atostogavo,bet ne tokias mastais ir lygiu kaip dabar.
Važinėjom nuo 94 m. Mb ir gyveno FR kurį laiką, aš pas jį maliausi nuolat. Paskui verslo reikalai. Paskui komandiruotės, suderintos su turizmu ir poilsiu. Ir. t.t
Tu maža dar buvai
Kaip užsimaniua kokią suknelę nusipirkt.naujų kaukių prispirkau vaistinėj,tai dabar taip norisi po pardes pašliaužiot,keli mėnesiai nebuvau. Vakar mano geriausia draugė_kolegė pareiškė,kad aš per daug atsidavusi šeimai ir katėms😁reikia ir apie save pagalvot. Kažkaip negi tikrai?galvoju antrą dieną.
Jo jo sumaišiau,bet turėjau galvoj pienę rašydama,tik kažkodėl tave parašiau.
Tas vėjas tai tikrai didelis. O vakar tokia liūtis buvo nepakartojama, su vėju, galvojom be stogo liksim. Šiandien apžiūrėjau augalus, tai nasturtės mano išdaigintos ir išsodintos, suplaktos į žemę, antros partijos moliūgai ir cukinijos nulaužyti. Nepavyko mano "projektas'. Norėjau kaip geriau, o išėjo kaip išėjo. Prerijos kažkokios...
Kaip užsimaniua kokią suknelę nusipirkt.naujų kaukių prispirkau vaistinėj,tai dabar taip norisi po pardes pašliaužiot,keli mėnesiai nebuvau. Vakar mano geriausia draugė_kolegė pareiškė,kad aš per daug atsidavusi šeimai ir katėms😁reikia ir apie save pagalvot. Kažkaip negi tikrai?galvoju antrą dieną.
Susijuokiau. Ypač kad katėms.
Turiu. Vis daugėja.
Gal parduodi?
Ir vel moliugams kapiec???
Nepasiduok, Pinot, daigink trecia karta..
Šiandien specijelei važiavau per pusę miesto pirkt suknių. Anos tokios vienetinės ir tie gamintojai kaip tik Kaune buvo. Nusipirkau dvi linines, į kurias pusmetį smaksojau. Ale pinigai nesvietni...
Pinotija, 06 Bir 2020 - 13:23, parašė: Susijuokiau. Ypač kad katėms.Nu tai vis mesengeriu rašomės,tai aš mano katė tą,kita aną,čia sterilizavau,čia spec rūbą pirkau,čia tokį maistą,anokį,kraiką silikonį,tai jai kažkaip susišvietė.tai va galvoju,kaip čia yra vienam monstras,kitam kačių gelbetoja😁 O tiesa kažkur per vidurį,kaip visada.
Madam pareis veliau, 06 Bir 2020 - 13:26, parašė: Šiandien specijelei važiavau per pusę miesto pirkt suknių. Anos tokios vienetinės ir tie gamintojai kaip tik Kaune buvo. Nusipirkau dvi linines, į kurias pusmetį smaksojau. Ale pinigai nesvietni...Kokie tie pinigai?