Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 06 Bir 2020 - 23:32, parašė: Anyta sako: kol mes gyvi-DAR nera jokios mirties. Kai mes mire-jos JAU nera. Tai va, ner ko bijot
Čia ne anyta ,čia toks graikas Epikūras🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 birželio 2020 - 22:50

Čia ne anyta ,čia toks graikas Epikūras🤣

Tik nepasakė nei anyta, nei Epikūras, kad gali būti tarpinis dalykas, kai eini iš vieno į kitą, skausmai, siaubas ir kančia

Taip kad neguodžia nei tas DAR, nei tas JAU.

Atsakyti

Tas pars Epikūras.skausmo bijot nereikia.nes arba nustos skaudėti arba mirsi ir nebeskaudės.🙂

Atsakyti

Tas pars Epikūras.skausmo bijot nereikia.nes arba nustos skaudėti arba mirsi ir nebeskaudės.🙂

Epikūras buvo durnas, skaudėti  ir kankintis gali tekti labai ilgai.  Aš tai išvis stebiuosi kaip tuos filosofų teiginius dar galima taikyti šiandienos gyvenime< Na, gal buvo jie teisūs savo laikmetyje.   Bet visi jie taip sureikšminti, visi jais remiasi kaip dogma, rodo atseit savo išprusimą. Pamenu, kai rijau tuos veikalus vien dėl to, kad kokioj kompanijoj sublizgėt. :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 06 birželio 2020 - 23:07

Bet iš tiesų tai iš pradžių labai prajuokino   anyta- Epikūrė. 

Atsakyti

Pinotija, 07 Bir 2020 - 00:07, parašė: Epikūras buvo durnas, skaudėti ir kankintis gali tekti labai ilgai. Aš tai išvis stebiuosi kaip tuos filosofų teiginius dar galima taikyti šiandienos gyvenime< Na, gal buvo jie teisūs savo laikmetyje. Bet visi jie taip sureikšminti, visi jais remiasi kaip dogma, rodo atseit savo išprusimą. Pamenu, kai rijau tuos veikalus vien dėl to, kad kokioj kompanijoj sublizgėt. :D
Aš tai neryju_mano darbas toks.žinot ką jie pasakė.o ir durnas man jis neatrodo.stoikai patys mėgstamiausi mano filosofai.vat šituos skaitau lengvai ir juos suprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 birželio 2020 - 23:13

Aš tai neryju_mano darbas toks.žinot ką jie pasakė.o ir durnas man jis neatrodo.stoikai patys mėgstamiausi mano filosofai.

na, gerai, žinoma, nedurnas. Tai tavo darbas toks, o man reikėjo, kad mane protinga laikytų jaunystėje. :)​ 

Atsakyti

Bet anyta _Epikūrė ir man labai patiko.🙂

Atsakyti

Bet iš tiesų tai iš pradžių labai prajuokino   anyta- Epikūrė. 

Taigi ji ir sake to Epikuro minti. Ne pati sugalvojo, cia ir durnam aisku. Tik as niekada nezubrinau citatu, tai nezinojau, kieno ta citata. Visai nejuokinga. 

Atsakyti

na, gerai, žinoma, nedurnas. Tai tavo darbas toks, o man reikėjo, kad mane protinga laikytų jaunystėje. :)​ 

As tai nesistengiau niekada, kad mane kas kuo laikytu. 

Atsakyti

Tik nepasakė nei anyta, nei Epikūras, kad gali būti tarpinis dalykas, kai eini iš vieno į kitą, skausmai, siaubas ir kančia

Taip kad neguodžia nei tas DAR, nei tas JAU.

Kancios tai ne mirtis. Mirti galima ramiai, netgi miegant. 

Sivakara kalbejom butent apie mirti. 

Atsakyti

Taigi ji ir sake to Epikuro minti. Ne pati sugalvojo, cia ir durnam aisku. Tik as niekada nezubrinau citatu, tai nezinojau, kieno ta citata. Visai nejuokinga. 

Aš tai skaičiau, kad žinočiau, nes jaunystė - durnystė. Kai kurių prasmės nei nesupratau, supratimas atėjo tik subrendus. Bet kokiu atveju, kažkokios naudos gavau, nežiūrint į tikslus.

Be to, kažkada buvo  mada mano aplinkoje (kaip ir kitur kitokia) būti skaičius tą ir aną, tai aš ne viena tokia buvau.

Labas rytas šiaip jau.  :D​ 

Atsakyti