Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 06 Bir 2020 - 16:21, parašė: Žalias kopūstas labai sveika. :lol:
Bet užtat susukti labai jau gražiai ir tvarkingai.😁 Sar bulves prie jų viriau ant tos pastatomos su rozete vienos skylės.😁.garaže radau ir veikia net😁
Atsakyti

Piene, viską gamina, bet kaina didelė. Norėjau vienon vieton net viso stalviršio plieninio. :)​ 

Pirma rašei, kad nelabai gamina - tai ir paklausiau, ko konkrečiai negamina, ko ten tau reikia ir nerandi, nes tikrai viską gamina. O plieninį stalviršį nebent pramoninei virtuvei užsakinėčiau. Man nei patiktų toks namie nei reikalingas.

Atsakyti

Liko plytelių,tai stalą lauke apdėjau.visai liuks.

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2020 06 06, 16:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72667924" data-time="1591451830"><div><p>Piene, viską gamina, bet kaina didelė. Norėjau vienon vieton net viso stalviršio plieninio. smile.gif​ </p></div></blockquote><p>Pirma rašei, kad nelabai gamina - tai ir paklausiau, ko konkrečiai negamina, ko ten tau reikia ir nerandi, nes tikrai viską gamina. O plieninį stalviršį nebent pramoninei virtuvei užsakinėčiau. Man nei patiktų toks namie nei reikalingas.</p>

Piene , o ko tu jaudiniesi ,tavo orbitos su madam tikroveje tikrai nesusikirs. Koks tau skirtumas ta jos virtuve.
Atsakyti

Tas plienas yra negrazu ir nera brangu. Kaip  valgyklose. Neisivaizduoju, kaip jo noret, cia ekonominis variantas. 

Atsakyti

*** Sėlija, 06 Bir 2020 - 17:28, parašė: Tas plienas yra negrazu ir nera brangu. Kaip valgyklose. Neisivaizduoju, kaip jo noret, cia ekonominis variantas.
Alta nori ir madam.😁 Tai įsivaizduok.😎
Atsakyti

Plienas- čia kuriam reikalui?  Neįsivaizduoju plieno virtuvėje, nieko neskerdžiu ir skerdienos nepjaustau.

Man tai virtuvėje reikia, kad būtų ir jauku kažkiek, ir patogu, praktiška. Suprantu  visokius granitus ar pan. ,bet nu plieno paviršius?

Atsakyti

Oj, Intemora tuoj viską paaiškins. Plieno paviršiaus man ne namuose reikėjo, deja. Net nėr reikalo įvardint kur, nes jūs viską geriau žinot.

Atsakyti

Piene , o ko tu jaudiniesi ,tavo orbitos su madam tikroveje tikrai nesusikirs. Koks tau skirtumas ta jos virtuve.

O koks rau skirtumas apie ką aš su madam diskutuoju? Pati ko nebendrauji tik su savo orbitom?

Atsakyti

Man plienas virtuvėje labai patinka, ale nelabai kas jas gamina pas mus. Irgi domėjausi, tai kainą dar didesnę užšaukė. Teks likt prie įprastinių, ale ne už 8 štukas. Kažkokie neadekvatūs pinigai

Plieno paviršiaus man ne namuose reikėjo, deja. Net nėr reikalo įvardint kur, nes jūs viską geriau žinot.

Tiesiog skaitom taip kaip rašai. Parašysi kitaip - tai ir suprasim kitaip.

Atsakyti

Mano mamele tai panke :D vakar sakiau, kad sian kibinus darysiu. Ji ju  niekad nedarius.

Sian iskepiau, foto nusiunciau, o ji man atgal pyst- irgi kibinu foto. Skambinu, kas cia? Taigi issiguglino ta pati recepta  ir issikepe :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 06 birželio 2020 - 18:16

Mano mamele tai panke :D vakar sakiau, kad sian kibinus darysiu. Ji ju  niekad nedarius.

Sian iskepiau, foto nusiunciau, o ji man atgal pyst- irgi kibinu foto. Skambinu, kas cia? Taigi issiguglino ta pati recepta  ir issikepe :D​ 

Faina tavo mama atrodo iš to, ką parašai :)

Atsakyti