Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Virgut, aš sutinku su Sėlija. Aš jau tave "auklėjau", kad neik ten.... Nugalėk save, nu pažiūrėk pvz rytoj, ar tu gali be kavinės, ar nebe unsure.gif

Tai nuo ryt, jau bus uzdaryta. Mes tik dvi su drauge buvome. Ir dar viena pora. Toli nuo musu. 😏Niekada nezinai kur. As ir msisto einu apsipirkti. Ir darbe dirbu. Kaip siandiena, pav. 

Einu skaityti. Ka Seli ant manes burbuliuoja? 😏😳😂

Atsakyti

***, Virga, tu su savo kavinem uzvesi virusa i Siaure. Tokia atsakinga save vadini, bet trankaisi, kur nereikia. Tu esi rizikos grupej ne tik del amziaus, bet ir del pasalintos bluznies. Buk jau tu visada jauna, tik del Dievo meiles nesielk, kaip nieko nesuvokiantis vaikas. Nu jau tikrai neperdedu. Sedek ant peciaus blin :bash: 

Tai jei nuo viruso nemirsiu, tai mirsiu is bado? 
O kodel del tulzies as rizikos grupeje? Einu padkaityti kokia tikimybe uzsikresti Drammene. Vakar buvo vienas atvejis is 3 tukstanciu. 😏

Atsakyti

***, Virga, tu su savo kavinem uzvesi virusa i Siaure. Tokia atsakinga save vadini, bet trankaisi, kur nereikia. Tu esi rizikos grupej ne tik del amziaus, bet ir del pasalintos bluznies. Buk jau tu visada jauna, tik del Dievo meiles nesielk, kaip nieko nesuvokiantis vaikas. Nu jau tikrai neperdedu. Sedek ant peciaus blin :bash:​ 

Gerai sakai  :sutinku:​ 

virga, nusiimk rozinius akinius. Netinka jie cia. Pasauly su tuo virusu bligai, Italijoj tragedija, nes per karantina skaistosi visur.

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2020 03 20, 22:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72632658" data-time="1584731434"><div><p>Virgut, aš sutinku su Sėlija. Aš jau tave "auklėjau", kad neik ten.... Nugalėk save, nu pažiūrėk pvz rytoj, ar tu gali be kavinės, ar nebe vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai nuo ryt, jau bus uzdaryta. Mes tik dvi su drauge buvome. Ir dar viena pora. Toli nuo musu. 😏Niekada nezinai kur. As ir msisto einu apsipirkti. Ir darbe dirbu. Kaip siandiena, pav. 
</p><p>Einu skaityti. Ka Seli ant manes burbuliuoja? 😏😳😂</p>

Virga, reikia kuo daugiau apriboti savo vaikščiojimo ribas. Eini į parduotuvę. Neišvengiamai. Reik tai reik. Bet į kavinę tai galima būtų ir neiti, tiesa? Kam didinti galimybes kažkur užsikrėsti?

Aš einu sudarysiu sąrašą produktų dabar. Planuoju rytoj apsipirkti ir iki trečiadienio apseiti be PC. Namai - miškelis - mamai komp vaistų nunešiu. Viskas. Aš galiu.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 20, 19:45)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72632579" data-time="1584726009">Nainai, 20 Kov 2020 - 19:40, parašė: Neradai, gaila vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Nu tai juo labiau reik išgert."S gore"

Nu gerk, bet, na ir
Atsakyti

Sunaus draugas ketvirto kurso medicinos studentas. Motinai pasalinta bluznis. Sake, cia labai negerai uzsikretimo atveju. O sesuo tokia pasiutus merga, dar vienuoliktoke, namie nenusedi. Tai tas kas valanda skambina seseriai, ir tikrina, kur ji randasi. Del mamos bijo, nors jai tik 50 metu. Del tos bluznies. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 20, 22:29)
<p>Sunaus draugas ketvirto kurso medicinos studentas. Motinai pasalinta bluznis. Sake, cia labai negerai uzsikretimo atveju. O sesuo tokia pasiutus merga, dar vienuoliktoke, namie nenusedi. Tai tas kas valanda skambina seseriai, ir tikrina, kur ji randasi. Del mamos bijo, nors jai tik 50 metu. Del tos bluznies. </p>

Virgai pašalinta TULŽIS, kiek pamenu. Aišku, nesakau, kad čia jau super geriau... unsure.gif
Atsakyti

Kitoj temoj rase, kad mire lenke jauna, kuri uzsikrete keleta d. po gimdymo. Mama turiste uzkrete.

O ir siaip sirgt nieko gero...

Atsakyti

Nesvarbu, sake, jei pasalintas koks organas, tai kiti organai labiau apkrauti, ir juos lengva is rikiuotes isvest. 

Atsakyti

Aj, as alu geriu. Paprasta. Be colos. Ir dar nelabai salta :D

Atsakyti

Aj, mb pasakojo kazkur per corona zmona suzinojo, kad vyras buvo kelionej su meiluze Italijoj:D 

Nu ne LT, aisku

Atsakyti

Gerai sakai  :sutinku: 

virga, nusiimk rozinius akinius. Netinka jie cia. Pasauly su tuo virusu bligai, Italijoj tragedija, nes per karantina skaistosi visur.

Anadeja, palik mane ramybeje. Uzsidek pati nors retkarciais  ruzavus akinius, nes nuo juodu isprotesi ir nereiks jokio korono. 

Atsakyti