Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 08 Bir 2020 - 13:47, parašė: Žinom, kokia ypač naminė tavo lachudra. :D
Nu ką lachudra,sėdi,durys kol kas uždarinėjamos.
Atsakyti

Pienė_, 08 Bir 2020 - 13:46, parašė: Nesiveržia į lauką? Mano tai tik ir taikosi...
Išleidi?
Atsakyti

Man liūdna, nes nežinau, ką rengtis. :D​ 

Dzinsai, maikute, svarkelis biker tipo, kedukai. 

Su sefe kava gerem. Pasirodo, ir jos dukra is Vilniaus grizo.Sake,Vilnius gerai tik patusint ir namo. 

Atsakyti

Musu ukvedes dukra Svedijoje labai sunkiai kovidu serga.Jau gereja, bet, sake, ziauri liga, tai ziauri.. 

Atsakyti

Išleidi?

Turi ji pavadėlį. Kadangi užsispiria kaip ožka, su juo pasivaikščioti neina, o tiesiog gulasi - tai netempsi gulinčios, tuomet kaip karvutė ant kuolo pabūna pririšta ir pasivolioja pievoj, žolės pakramsnoja  :D . Kai atostogaut išvykdavom - tai pas mamą kieme duodasi, medžiais laipioja, paukščiukus nenaudėlė medžioja, kurmių tyko, gėlynus išrausia ...žodžiu, jaučiasi kaip anūkė pas močiutę, kuri viską leidžia  :D

Atsakyti

Na su džinsais tokiam karštyje mirtis mane ištiktų...

Atsakyti

Na su džinsais tokiam karštyje mirtis mane ištiktų...

Pas mus +18

Atsakyti

Pas mus +18

Aišku, tada tinka ...nes pas mus 30 pavėsyje  :karsta:​ 

Atsakyti

Pienė_, 08 Bir 2020 - 13:58, parašė: Turi ji pavadėlį. Kadangi užsispiria kaip ožka, su juo pasivaikščioti neina, o tiesiog gulasi - tai netempsi gulinčios, tuomet kaip karvutė ant kuolo pabūna pririšta ir pasivolioja pievoj, žolės pakramsnoja :D . Kai atostogaut išvykdavom - tai pas mamą kieme duodasi, medžiais laipioja, paukščiukus nenaudėlė medžioja, kurmių tyko, gėlynus išrausia ...žodžiu, jaučiasi kaip anūkė pas močiutę, kuri viską leidžia :D
Ai ne,neleidžiu,žolės vaikai parneša,girdėjau,kad sveika.
Atsakyti

*** Sėlija, 08 Bir 2020 - 13:58, parašė: Musu ukvedes dukra Svedijoje labai sunkiai kovidu serga.Jau gereja, bet, sake, ziauri liga, tai ziauri..
Tai kas darosi?
Atsakyti

Su sefe kava gerem. Pasirodo, ir jos dukra is Vilniaus grizo.Sake,Vilnius gerai tik patusint ir namo. 

Tai panašiai, bet su džinsais labai karšta. Labai praeitų šiandien lengva suknelė su pvz rankovėm iki alkūnių.

Atsakyti

Tai kas darosi?

I ligonine neguldo, kol neprireikia aparatu. Serga namie. 40 tempa laikesi keturias dienas, haliucinacijos, kaulu, galvos nezmoniskas skausmas, tiesiog beprotiskas, vyras klupejo prie lovos diena nakti, keite marskinius, vesino kuna. Skonio nera, ka bevalgytum, burnoj nezmoniskas surumas, arba kartumas. Numete 8kg.

Vaikas 1,5 metu ir vyras kolkas neserga. 

Atsakyti