Jo, man tos amerikietiskos vejos tai grynas kičas, kapines. Lietuviska naturali pievele daug fainiau.
Pas mane sode džiunglės. Senasis savininkas pasistengė susodint vuską, ką pažinojo ir ko nepažinojo. Turiu tujų, net geltoną kažkokią, pušį, delno dydžio šiškom, maumedį, raudoną lazdyną ir dar visokių augalų. Ten tokia kūrybinė betvarkė ir nėra nulaižytos žolės, o žolėje auga saulutės ir neužmirštuolės.
Man taip pat patinka medžių džiunglės ir tokia "betvarkė". Žolė pas mus šiandien pusiau sulaižyta, nes nuskusta tik pusė, su saulučių (neaišku iš kur atsiradusių) ir dobiliukų salelėm, nutarėm palikti, gražiai atrodo.
Man tai kaip yra,taip gerai.man reikalingas kiemas,kelmas,stalas,erdvė.o ar džiunglės ar berželiai ar amerikietiškas laukas,tai jau nebe taip.ir svarbu.😁
Man taip pat patinka medžių džiunglės ir tokia "betvarkė". Žolė pas mus šiandien pusiau sulaižyta, nes nuskusta tik pusė, su saulučių (neaišku iš kur atsiradusių) ir dobiliukų salelėm, nutarėm palikti, gražiai atrodo.
kaip grazu taip, dar iterpciau salele kokia specialiai..
Man tai kaip yra,taip gerai.man reikalingas kiemas,kelmas,stalas,erdvė.o ar džiunglės ar berželiai ar amerikietiškas laukas,tai jau nebe taip.ir svarbu.😁
Tau tikrai tavo aplinka tau taip pofig?
kaip grazu taip, dar iterpciau salele kokia specialiai..
Aš taip pat sumąsčiau, švystelėt ten bei šen kokių pievinių gėlių sėklų, lengvai augančių. O paskui leisti joms augti.
Madam pareis veliau, 07 Bir 2020 - 20:58, parašė: Tau tikrai tavo aplinka tau taip pofig?Taip.nu proto ribose.kad jau ten dilgėlės aukštesnės už tvorą nebūtų .vat viduuus...labai ne.px.noriu gražaus remonto,baldų,užuolaidų,paveikslų,gėlių ,bizgančių švara klozetų😁. Bute nenoriu gyvent,man čia patinka,yra ramu,oras gaivus,kiemas su kelmu ir stalu.ir nereik rengtis ,kad į lauką išeit,gali taip kaip stovi.pasivoliot gulte,pasidegint.
Aš taip pat sumąsčiau, švystelėt ten bei šen kokių pievinių gėlių sėklų, lengvai augančių. O paskui leisti joms augti.
neuzmirstuoliu, maciau, yr seklu pirkt
neuzmirstuoliu, maciau, yr seklu pirkt
Labai gražu. Pas mane sode kažkaip išsisėję savaime, tokios panašios į neužmirštuoles, bet daug smulkesnės, atrodo fantastiškai. Bet gal čia ir kaimynės darbas, nes mėgsta nesuklausus kažką pasodint ar pasėt.
Labai gražu. Pas mane sode kažkaip išsisėję savaime, tokios panašios į neužmirštuoles, bet daug smulkesnės, atrodo fantastiškai. Bet gal čia ir kaimynės darbas, nes mėgsta nesuklausus kažką pasodint ar pasėt.
Tu sauluciu mama pasodino i darzeli geliu, tai kiaura ziema zydejo. Nuostabios geles ![]()
Kaip be rysio gavosi... Karsciai, o visokie reikalai sia sia. Niekur negaliu vaziuot :
Reiks islist prie kokios balos gal ![]()
O kas del zoles, reik pjaut, nes erkes ir lb nefaina vaiksciot kai lietus...
Del erkiu, tai tikrai taip. Intemora, pasiskiepijot visi?