Neturiu nieko namie prikaupus - tai tikrai nerasčiau ir nieko graužiamo. Tada jau liktų tik vanduo.
Virga,tam,kad iki to nedaeitumėm.ir jokių pasidielkų su draugais.aišku.darbas_namai_maistas.😁
Draugauk su mumis.saugiai.😎

Neturiu nieko namie prikaupus - tai tikrai nerasčiau ir nieko graužiamo. Tada jau liktų tik vanduo.
Pas mane irgi tas pats. Nemoku kaupti.
Jei jau matyciau, kad lb pavojinga pas mus, nueiciau peskom i darba, ir is ten nusipirkciau maisto. Pas mus pilni saldykliai ir saldytuvai. Ir keksu sokoladu, limonadu ir sulciu turime.
Virga,tam,kad iki to nedaeitumėm.ir jokių pasidielkų su draugais.aišku.darbas_namai_maistas.😁
Rasiau, jau ne karta. Norvegai pareigingi. Su matuokliais sedi svetaineje. Per metra, vienas nuo kito. Su pirstinem ir servetelem, kiekvienas savo. As dar vakar nupirkau pirstiniu deze ir padejau ant stalo.
Beje nesuprantu nieko. Vienos sako skristi i Siaure, kitos sako neskristi? 😳😏😂
Fėja, na nerasčiau ką užgraužt per tą mėnesį. Gal sukonkretink 🤔
Neturim mes jokiu atsargu, turim kaukiu ir akinius specialius. Diedas jsu ismoko su kauke vaiksciot.
Tai ką dabar dėžę kečupo ir dėžę makaronų pirkt?
Tai ar virusas pas jus jau suvaldytas?
Nera saugu ir su jumis. Islesite smegenis ir atsidursiu durnyne. O ten turbut nera interneto? 😂😂😂😳😏
Juokauju as. Tai yra pats baisiausias dalykas. Prisimenu posaki: Dievas ateme prota. Jau geriau, invalido vezime, bet su protu.
Perskaičiau suvalgytas 🤣
Madam, zinute parasiau ant emociju. Nepyk. Niekaip, niekai negaliu suprasti, kaip galima taip nesigaudyti? Parasiau toki ilga posta. Net iki smulkmenu, ka valgeme pas Intemora. Ksip Kristij mane veze i oro uosta. O tu atejusi uzklsusei ar tai nebuvo tada, kai tu mane atvezti i viesbuti po myto, kuris buvo sodyboje? Tai kuri is musu neskaito? 😏😳
Tai vadinasi ir aš kažkaip ne taip supratau. Sunku kartais tas bendravimas raštu.
Tai ką dabar dėžę kečupo ir dėžę makaronų pirkt?
Fura uzsisakyk. 😳😂As keciupo negaliu naudoti, O ir nemegstu. Lieka makaronai, kuriuos lb megstu. Bet velgi. Uzsikims kraujagysles ir atsidursiu tame paciame durnyne, nuo kurio taip stengiuosi pabegti. 😳
Valdomas. Nors Nezinau tiksliai. Einu skaityti statistika. Zemelapyje, tik dvi mazos vietoves pazymetos raudonai. Pas mus Drammeno kommuna, pazymeta sviesiausia spalva. Mirciu neturime. vienas susirgimas 3000 gyventoju. O pas jus?