Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Pienė_ @ 2020 03 21, 10:25)
<p>Fėja, na nerasčiau ką užgraužt per tą mėnesį. Gal sukonkretink 🤔 </p>

Nu vat atsidaryk spintelę - ką matai?

Aš atsidariau - matau ryžius, vermišelius, kitokius makaronus, grikių kruopas. Porą dienų jau paėdę. biggrin.gif
Atsakyti

Nu vat atsidaryk spintelę - ką matai?

Aš atsidariau - matau ryžius, vermišelius, kitokius makaronus, grikių kruopas. Porą dienų jau paėdę. biggrin.gif

Pora dienų - tai ne savaitė ir juolab ne mėnuo...

Atsakyti

Tik ką perskaičiau apie 2000 No.pas mus kol kas  keliasdešimt..jei reikia daugint iš 10,tai ir No reik daugint iš 10.

Atsakyti

O man reik i priimamaji. Vaikui vakar pirstas pablogejo. Puliuoja, niekas nepadeda. Pries 3 sav prasidejo, pas chirurga nesigavo uzsirasyt... Blt blt ka daryt....

Atsakyti

l As turedama maisa bulviu, aliejaus, galeciau ilgai pratempt. 

Atsakyti

Tik ką perskaičiau apie 2000 No.pas mus kol kas  keliasdešimt..jei reikia daugint iš 10,tai ir No reik daugint iš 10.

NO daugiau testuoja, pas mus tikrai yra bent keli simtai.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 21, 10:27)
<p>Tai ką dabar dėžę kečupo ir dėžę makaronų pirkt?</p>

Aš kalbu, kada numirtume iš bado? TE O RIŠ KAI.

Buvo dokumentinis filmas, apie išsigelbėjusius du vyrus iš laivo. Jie buvo valtyje vandenyne. Išsilaikė VIRŠ 50 dienų. Liko gyvi. Išsikapstė. Be gėlo vandens, BE NIEKO.

Aš kalbu tik teoriškai, nieko jums nerekomenduoju.
Atsakyti

MB atsiunte nuotrauka. Prigaude zuvu jau siandiena. As galvojau, kad jis miega dar. Pliat turbut, kai nuvaziuosiu, tai negsrisiu. Pirma karta, toks ilgas tarpas. Neskaitant, kai buvau Tailande. Bet tada du savaitgalius rodos neskridau. 

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Kov 2020 - 10:38, parašė: l As turedama maisa bulviu, aliejaus, galeciau ilgai pratempt.
Esi skaičius kažkokioj knygoj.kad būtiniausi vitaminai yra bulvėse ir raugintuose kopūstuoae..
Atsakyti

O man reik i priimamaji. Vaikui vakar pirstas pablogejo. Puliuoja, niekas nepadeda. Pries 3 sav prasidejo, pas chirurga nesigavo uzsirasyt... Blt blt ka daryt....

O ka, tu manai, ten padarys? Pasiskambink pirma. 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2020 03 21, 10:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72632841" data-time="1584779649"><div><p>Nu vat atsidaryk spintelę - ką matai?

Aš atsidariau - matau ryžius, vermišelius, kitokius makaronus, grikių kruopas. Porą dienų jau paėdę. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pora dienų - tai ne savaitė ir juolab ne mėnuo...</p>

Tai KITĄ spintelę atsidarau - sausainiukai šūduliukai, TREČIĄ- duona, batonas, KETVIRTĄ-Uogienė, miltai. Iki šaldytuvo dar nepriėjau. O dar yra tamsiam kampe bulvių, morkų.
Atsakyti

Amadėja*, 21 Kov 2020 - 10:39, parašė: NO daugiau testuoja, pas mus tikrai yra bent keli simtai.
o ten tai jai visi sužiūrėti ir sukontroliuoti.?
Atsakyti