Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taigi sake i palanga isvaziuoja.
Pinot klausimas buvo ar uosvis buvo lietuvoje ,kai infarkta gavo? Nes jei jie uzsienieciai ,tai gal viesedami kazkaip cia uzsirove ant blogos medicinos. Bet vel ,i uzsieniecius dar labiau kreipiamas demesys.

Trumpai atsakysiu, ir paprašysiu manęs netąsyt. Man tai nėra neskaudu.

Jis buvo 5 dienos LT, atvykęs į svečius, anyta po jo mirties čia ir pasiliko.

Čia ir palaidotas, jei dar kils klausimų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 18 birželio 2020 - 12:44
Pinot zmogaus mirtis nera kazkas del ko tasyt. Zmogui labai nepasiseke. Amzina jam atilsi.
Kiekvienam skaudu ju netektys. Kodel manai kad mes to nesuprasim.
Atsakyti

Šiandien namie radau tarakoną, rudą.

Ko per amžius nebuvo. Matyt, atneštas su kažkokia dėže ir parduotuvės, nes mb ima dėžes produktams krauti, kai perka.

Tai dar laimė bus jei vienas, o jei spėjo užsiveisti? Tai nežinau, ką daryt. Čia yra siaubiakas. Nes esu kartą gyvenus tokioj vietoj, kur buvo, tai baisiau negali būti. Tada naudojau baisią chemiją, o dar kažkoks pieštukas buvo, kur reikėdavo viską apibraižyt. Jis padėjo. Bet tai buvo namas su šiukšlių išmetimo šachta senais laikais.

Atsakyti

Oi kaip as vengiu to kondicionieriaus. Pati duris ir langus savo rankom iskirtinejau ,bei i pozemi kasiausi ,kad tik isvengt.

O pas tave nebuvo to pusrusio, kai pirkai troba? Man labai patiko tas tavo reikalas. 

Atsakyti
Buvo du kambariai. As issikasiau dar po dviem. Ten buvo galimybe pasigilint biski ta nama. Ir pridaryt angu cirkuliacijai.
Atejo cia lietus velokai siemet. Bet nieko ,as gi moku augalus gydyt.Tiesa su wisteria jauciuosi kaip daktare mengele. Ji vel sukrove ziedus. O ji zydi tik karta ,pavasari.Bet as prazydinau dar karta,su brokoliu technologija.
Atsakyti

Tai ką daryt dėl tų insektų parazitų profilaktikos?

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 18, 13:13)
<p>Tai ką daryt dėl tų insektų parazitų profilaktikos?</p>

Ziureti pirma NARCOS serija. Ten paaiskinta,kad tarakonai atlaiko jonizuojancia radiacija.
Ir nuosavuose namuose jie retai gyvena. Vietos mazai
Atsakyti

Ziureti pirma NARCOS serija. Ten paaiskinta,kad tarakonai atlaiko jonizuojancia radiacija.
Ir nuosavuose namuose jie retai gyvena. Vietos mazai

Baik juokus.

man dzin, ką jie atlaiko. 

Jei radau vieną, kuris jau buvo nukeliavęs į antrą aukštą, tai reiškia laiko praėjo, o tai gal ir daugiau atsiras.

Atsakyti
As tai stebiuosi ,kaip sitam savartyne bulgarijoje,kur turbut pazeistos visos imanomos ir neimanomos higienos normos ir klesti siukslynai ,benamiai gyvunai ir karves kakoja prie bankomato ,nera tarakonu,jokiu dezinteriju ir hepatitas tik tam tikriems megejams.
Zuvies saldytuvas musu krautuveje valomas karta i penkis metus , o zuvies isvaizda na suprantate. As tai zinau kada deliveris atvaziuoja, tai butinai perku ta pacia diena. Bet kiti perka,o as klausau ir is zmoniu kalbu sugebu nustatyt epidiomologine situacija. Ir nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 birželio 2020 - 13:32

O aš vakar buvau vegetarės mokykloje,vyko pokalbis dėl pratęsimo mokslų,maždaug ar pateisino jinai lūkesčius ir pan. Tai išėjau laiminga. Direktorius man ilgai dėkojo,kad išauginau tokį gabų,protingą,aktyvų,inteligentišką vaiką,visos mokyklos sielą ir pasididžiavimą🤣ir vis pabrėždavo,kas tai šeimos nuopelnas.😁 Vegetare,tu padėkok savo nuostabiai mamai ir tėčiui,kad tiek tau suteikė,taip išugdė.😁😁😁  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 birželio 2020 - 15:32

O tu, aisku, nepasakei, kad ir be dideliu ugdymu ji tokia vykusi, a ne?  :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 18 Bir 2020 - 16:41, parašė: O tu, aisku, nepasakei, kad ir be dideliu ugdymu ji tokia vykusi, a ne? :D
Aišku,kad ne.čia tik mano indėlis.chi chi.
Atsakyti