Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jo, geriau jau nezinoti ir ramiai gyventi. Tuolab, kad tyrimai nera garantuoti, be reikalo gyvenima apjuodinsi sau. 

Atsakyti

Nu OK, sužinai kad bus Alsheimeris. Ir nieko gi negali pakeist. Tik nervuosies iš anksto ir kiekvieną žiopluma laikysi simptomu 

Tai gal taip. Bet atėjus laikui, gali pradėti vartoti vaistus, kurie stabdo ligos progresavimą.

Tik tiek. Bet žinoti iš anksto, kad bus, gal niekas nenori. Ir jaunystėj ar kam rūpi, ateitis atrodo dar tokia tolima.

Bet va, jei mano giminėje būtų  onkologinių ligonių, būtinai išsitirčiau dėl onko-geno.

Atsakyti

Mano giminej tai yra. Bet ar ne tik del kruties vezio geno tiria? Sito tai giminej ner. Yr skrandis ir zarnynas, tai sita reikala ziuriu. 

Atsakyti

Mano giminej tai yra. Bet ar ne tik del kruties vezio geno tiria? Sito tai giminej ner. Yr skrandis ir zarnynas, tai sita reikala ziuriu. 

Kiek skaičiau, tai visi  tirtų moterų atvejai buvos su krūtimis susiję. Tai nežinau. 

Atsakyti
Dabar galvoju ,ar man visai alcheimeris ar vaidenasi . Gi pinot vyras uzsienietis,tikras, ne latvis ar armenas. Tai uosviai logiskai mastant turetu uzsienyje gyvent. O tai kokdel dabar lietuvos medikus i kaliuze susodint. Uzsienieciai gi zino ,kad uz viska reikia moket ,jei draudimas tai kritiniu atveju kvieciamas draudimo atstovas. Kazkaip logika is mados isejo ,ar as cia susapnavau?
Atsakyti

Ne uzsienietis. Kilme tik kazkokia neaiski :D​ 

Atsakyti
Tai rusai irgi uzsienieciai. Bet supratau ,kad pinot vyras yra is lenkijos,bojarinu ,su francuzu kalba ir manieromis.Cia tik teksto interpretacija.
Atsakyti

Nepradėkit, ciocės. Nepateiksiu aš čia savo šeimų genealoginio medžio. Galit interpretuot kaip patinka.

Atsakyti

Bojarine Pinot. O dirigentas tai neaisku, gal tik siaip vyno garbintojas :D​ 

Atsakyti

Bojarine Pinot. O dirigentas tai neaisku, gal tik siaip vyno garbintojas :D​ 

Varai, ar ne? Varyk toliau. :D 

Dirigentas reiškia, kad plaukai ilgi ir styro į visas puses, o dirigentas dar ir išprotėjęs.

Atsakyti

Varai, ar ne? Varyk toliau. :D

Dirigentas reiškia, kad plaukai ilgi ir styro į visas puses, o dirigentas dar ir išprotėjęs.

Man labai patiko tas tavo pavadinimas, tai dabar man taviskis dirigentu bus.. ir nebutinai isprotejusiu, ar kutvelela :D​ 

Atsakyti

Man labai patiko tas tavo pavadinimas, tai dabar man taviskis dirigentu bus.. ir nebutinai isprotejusiu, ar kutvelela :D​ 

Mano pavadinimas yra išprotėjęs dirigentas. Išprotėjęs ne tiesiogine prasme. Taip atsidavęs dirigavimui, purtantis plaukus, kad nieko daugiau nemato. Todėl tie plaukai ir styro kaip kūtvėliaus. :D​ 

Atsakyti