Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Važiuoju į Palangą ir kamšty stovim prie Vievio.kas čia darosi.ir dar su mano  mama.

Atsakyti

Per velai isvaziavot. As pries 1 isvaziavau is Klp, tai i abi puses buvo autostrada pustuste. 

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Bir 2020 - 18:00, parašė: Per velai isvaziavot. As pries 1 isvaziavau is Klp, tai i abi puses buvo autostrada pustuste.
Galimybių anksčiau nebuvo.darbai.

Kelio darbai čia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 birželio 2020 - 17:07

Nuo Kauno kelio darbu nebus, galiu paguost. 

Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2020 06 19, 17:16)
Kur kalnai?

Lenkijoj smile.gif
Atsakyti
Pinot kiba bus demonus uzsiziurejus. Vaikiskas tas serialas. Su anuku ziurejom.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2020 06 19, 18:27)

Sekmės, mes į miego kliniką trauksim, tinginiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 06 19, 18:38)
Pinot kiba bus demonus uzsiziurejus. Vaikiskas tas serialas. Su anuku ziurejom.

Nesu mačius, čia tipo blogai, žiūrėdavom liūtą karalių, vyras pasakas sekdavo apie ratamoną, konaną, spidermaną
Atsakyti

Oi,mes tai princesės dienoraštį,saulėlydį,dar kažką apie vampyrus žiūrėjom,visokias pasakų ekranizuotas versijas apie princus ir princeses.pvz trys riešutėliai pelenei.čia iš klasikos.man ir dabar būtų įdomu,reikia pažėt su drakoniuku.

Atsakyti

Su paauglyste baigesi meile pasakoms ir multikams. Nenoriu nei paziuret.Geriau detektyvai, siaubakai, ligonines, arba skandinavu, prancuzu tokie savotiski... 

Atsakyti

Blin, vaizdelis. Sedi trys kartos. Mama, dukra, anukas. Visi trys suauge, visi trys i telefonus ikrite :lol:. Nu cia trumpam, bet pakeliau akis, ir taip juokingai pasirode :lol:

Mociute ziuri kazka apie sveikuoliskus augalus, as i sm, anukas kazkokia pana is Alytaus čiešina.. 

Atsakyti

Važiuoju į Palangą ir kamšty stovim prie Vievio.kas čia darosi.ir dar su mano  mama.

O mes ir vaziuojam. Eina nx tie remontai....

Atsakyti

Tiesa, mes siand.i Kelme, o ryt iki juros.

Atsakyti