Važiuoju į Palangą ir kamšty stovim prie Vievio.kas čia darosi.ir dar su mano mama.
Per velai isvaziavot. As pries 1 isvaziavau is Klp, tai i abi puses buvo autostrada pustuste.
*** Sėlija, 19 Bir 2020 - 18:00, parašė: Per velai isvaziavot. As pries 1 isvaziavau is Klp, tai i abi puses buvo autostrada pustuste.Galimybių anksčiau nebuvo.darbai.
Kelio darbai čia.
Nuo Kauno kelio darbu nebus, galiu paguost.
Sekmės, mes į miego kliniką trauksim, tinginiai
Papildyta:
Nesu mačius, čia tipo blogai, žiūrėdavom liūtą karalių, vyras pasakas sekdavo apie ratamoną, konaną, spidermaną
Oi,mes tai princesės dienoraštį,saulėlydį,dar kažką apie vampyrus žiūrėjom,visokias pasakų ekranizuotas versijas apie princus ir princeses.pvz trys riešutėliai pelenei.čia iš klasikos.man ir dabar būtų įdomu,reikia pažėt su drakoniuku.
Su paauglyste baigesi meile pasakoms ir multikams. Nenoriu nei paziuret.Geriau detektyvai, siaubakai, ligonines, arba skandinavu, prancuzu tokie savotiski...
Blin, vaizdelis. Sedi trys kartos. Mama, dukra, anukas. Visi trys suauge, visi trys i telefonus ikrite
. Nu cia trumpam, bet pakeliau akis, ir taip juokingai pasirode ![]()
Mociute ziuri kazka apie sveikuoliskus augalus, as i sm, anukas kazkokia pana is Alytaus čiešina..
Važiuoju į Palangą ir kamšty stovim prie Vievio.kas čia darosi.ir dar su mano mama.
O mes ir vaziuojam. Eina nx tie remontai....
Tiesa, mes siand.i Kelme, o ryt iki juros.