Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai niekur nevažiuoju  ir dar  nieko nežiūriu. Bet žiūrėsiu.

Kaip nėra kuo kvėpuoti.

Rasos tašką rodo 16.

Atsakyti

Aš tai nerimauju.kažkaip tamsu už Kauno .noriu maudytis.

Atsakyti

Pinot kiba bus demonus uzsiziurejus. Vaikiskas tas serialas. Su anuku ziurejom.

O kaip tu jam paaiškinai nuogus papus ir sekso scenas, nors jų ir nėra daug? :P​ 

Čia kaip Intemora sostų karus su sekso scenom pakikendama su dukrom žiūrėjo. Tai jūs panašios, vadinasi. :D 

Atsakyti

Nežiūrėjau aš sostų karų.mano dukrų nesudomino.

O ir ten milijonas serijų,mes ne tokios kantrios.

Atsakyti
Ponios ,na kaip jus uzmirstat ,kad ne visi vienodi.As taigi dauginimasi ir viska ka dera zinoti jam isaiskinau kai buvo 2 metai. Tokiame amziuje dar nekamuoja nepazintos emocijos ir galima be kikenimu paaiskinti. Jis puikiai suprato ,kad moterys nesa tik problemas ir reikia koncentruotis i moksline pazanga.Gera scena su amerigo vespuciu ir pimpalu rankoje. Na nerode ten jokio ,bet ta fraze_ o tai as cia stovesiu su pimpalu rankoje _ na tapo populiari seimoje.
Atsakyti

Ponios ,na kaip jus uzmirstat ,kad ne visi vienodi.As taigi dauginimasi ir viska ka dera zinoti jam isaiskinau kai buvo 2 metai. Tokiame amziuje dar nekamuoja nepazintos emocijos ir galima be kikenimu paaiskinti. Jis puikiai suprato ,kad moterys nesa tik problemas ir reikia koncentruotis i moksline pazanga.Gera scena su amerigo vespuciu ir pimpalu rankoje. Na nerode ten jokio ,bet ta fraze_ o tai as cia stovesiu su pimpalu rankoje _ na tapo populiari seimoje.

Oi, negaliu. Pas tave nėra nieko paprasto.  :D​ 

Ypač vaiko orientacija į mokslinę pažangą ir mokymas nekęsti moteris, kai jam tik du metai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 19 birželio 2020 - 18:56

Nežiūrėjau aš sostų karų.mano dukrų nesudomino.

O ir ten milijonas serijų,mes ne tokios kantrios.

Suklydau, ne tu. Tu žiūrėjai kitus, bet ne mažiau turinčius tų scenų.

Atsakyti

Niekur nevažiuosiu, sėdžiu balkobe, karšta, pikta, viskas nervuoja. Noriu pabėgt nuo savo gyvenimo.

Atsakyti

Niekur nevažiuosiu, sėdžiu balkobe, karšta, pikta, viskas nervuoja. Noriu pabėgt nuo savo gyvenimo.

Gar reikia kokių atpalaiduojamųjų pavartoti? :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 19 Bir 2020 - 19:54, parašė: Suklydau, ne tu. Tu žiūrėjai kitus, bet ne mažiau turinčius tų scenų.
Visokius.kokiua norėjo ir kokie domino.
Atsakyti

Gar reikia kokių atpalaiduojamųjų pavartoti? :D​ 

Gal, bet ir su tuo ribotos galimybės šiuo metu. 

Atsakyti

Aš geriu nealkoholinį greifrutinį Utenas Radlerį. Bet kažkaip jis man užneša į alkoholinį.

Atsakyti