Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš dar vaikštau su tais "paaugliškais" sportbačiais, neatėjo į galvą traukti basutes, kai taip patogu.

Man jau per karsta su jais. 

Atsakyti

Pinot, gi rase apie vaika seniau...

Mona, mums tai problema budavo pati kelione, jei ilgesne, negu 2 val.,nes neismiegodavo ilgiau ir budavo skandalai.

O toliau realiai ne namie kaip tik isvargdavo ir miegodavo daugiau. Budavo i pajuri su vezimu ir parpia. Prabunda, pamaitini, dar koki pusvalanduka ir namo :) 

Nuo pusmecio jau sedima vezima, tai vazinedavomes, vaikui idomu, dairosi :) Jei kas neok, paimi, panesi.

I sodyba, tai nuo pavasario. Irgi lauke miegodavo geriau, negu namie :)

Lauke patiesdavau koki pleda ir ant jo vaika. Turiu foto kaip guli ant pilvo pievoj ir bando dobiliukus valgyt :D

Atsakyti

O su trimeciu, ta visiskas lafa jau :)

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 19, 19:43)
<p>Da Vinčis filme vaizduojamas kaip pusprotis, nežinau kaip bus toliau. Filmas sušiuolaikinintas, apranga kažkokia pankiška.</p>

Sakiau vaikams. Bet galima suzinot visokiu dalyku. Na bent ant kelio uzveda. Pav apie Mitridada eupatoriu,grifono ,liuto ir begemoto pasaulio padalijima. Siaip idomi izanga i kai kokius isitikinimus. Pilna innuendo.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2020 06 19, 19:27)
Nu tie pimpalai man nebuvo prioritetas, net anstyvoj jaunystėj, akcentas meilė, bet dabar žiūriu, kad brendime, tai niekas to nevertina

Na uz meile as labai brangiai sumokejau. Niekam nerekomenduoju. O pimpalas egzistuoja ir tenka su tuo faktu skaitytis.
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 19, 23:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72672983" data-time="1592595243"><div><p>Aš dar vaikštau su tais "paaugliškais" sportbačiais, neatėjo į galvą traukti basutes, kai taip patogu.</p></div></blockquote><p>Man jau per karsta su jais. </p>

Mama dėl pinigų pasisakė? mirksiukas.gif
Atsakyti

Mama dėl pinigų pasisakė? mirksiukas.gif

Ne.  :)​ 

Atsakyti

Mano mama tai pultų pinigus mums atidavinėt. Na, čia irgi nelabai geras bruožas, nes mes pakankamai normaliai gyvenam, ale to slėpimo tai iš viso nesuprantu. Gal, Sėli, ji per sūnų pasimokė ir daba turi fobiją?

Atsakyti

Mano mama tai pultų pinigus mums atidavinėt. Na, čia irgi nelabai geras bruožas, nes mes pakankamai normaliai gyvenam, ale to slėpimo tai iš viso nesuprantu. Gal, Sėli, ji per sūnų pasimokė ir daba turi fobiją?

As tik galvoju, ar ji tu pinigu sunui neatiduos :D​ 

Atsakyti
Apie kokius pinigus jus cia kalbat?
Atsakyti

Mano mama nežnau ką darytų,turbūt mano vaikams po biški išdalintų.😁

Atsakyti

Kieme mergaites manikiura padare :D

Atsakyti