Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Liga neleidžia ar finansai?  Šiaip bet kokiu atveju užjaučiu.
Nu taigi vaikas...

Nors mes varem i Ventspili ir i Sventaja su 6-7 men.ir viskas ok buvo. Veziausi darzoves, viriau, tryniau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 birželio 2020 - 19:49

Gyveni žmogus ir mokaisi  ir miršti durnas.mano tėvo mėgstamiausia frazė.😁

Atsakyti

Vakar dar langus sugebėjau išsivalyt, šnd nebūčiau

. Kažkaip karščio taškas man aukštesnis šiandien. Aš irgi, užsimanau kondicionieriaus, kai karšta. Atšąla ir norai pasibaigai. Nu, jau sakiau, rudenį dėsiu, bet kažkur suskaičiau, kad dėl lauko tos bandūros net kaimynų sutikimo reikia. O jei jos penkios?

Atsakyti

Nu taigi vaikas...

Nors mes varem i Ventspili ir i Sventaja su 6-7 men.ir viskas ok buvo. Veziausi darzoves, viriau, tryniau :)

Na mes Šventojoj jau irgi buvom, tik kad nepavadinčiau to nusisekusiom atostogom 😅🤣😂

Atsakyti

Viskam savo laikas. 

Atsakyti

Nu taigi vaikas...

O ką vaikas? Ar rašė apie vaiką?

Atsakyti

Šiandien nusižiūrėjau basutes, nu galvoju dar nubėgu į vieną parduituvę, jei nieko nerasiu geriau grįšiu ir paimsiu aš jas... ir ką jūs manot, grįžtu, o jų nebėra (mano dydžio), nupirko tiesiai man iš panosės. Taip sunervino, karščiai, o aš basučių neturiu...

Atsakyti

Šiandien nusižiūrėjau basutes, nu galvoju dar nubėgu į vieną parduituvę, jei nieko nerasiu geriau grįšiu ir paimsiu aš jas... ir ką jūs manot, grįžtu, o jų nebėra (mano dydžio), nupirko tiesiai man iš panosės. Taip sunervino, karščiai, o aš basučių neturiu...

Pazek intike, gal tokios pacios bus tavo dydzio. 

Atsakyti

Ką daryti su ta storalape namine mėta, gal kas žino?  Išaugo, išbujojo kaip kokie monstrai, lango nesimato. Apkarpiau kaip reikiant. O su tom šakom, lapais ką daryti? Jos gi džiovinimui nepasiduoda? Ar klystu? kiek buvau apkarpius, tai tie lapai niekam man nesudžiūvo. Padovanojo man rudenį, tai nerandu informacijos, ką galima su ja nuveikt. Ar ji šiaip tik dekoratyvinė?

Atsakyti

Taip sunervino, karščiai, o aš basučių neturiu...

Aš dar vaikštau su tais "paaugliškais" sportbačiais, neatėjo į galvą traukti basutes, kai taip patogu.

Atsakyti

Pazek intike, gal tokios pacios bus tavo dydzio. 

Selija, o kaip tavo mamos šunytė? Sūnus taip ir nepaėmė, tai gyvena bute kartu? Įprato mama vedžioti?

Atsakyti

Ką daryti su ta storalape namine mėta, gal kas žino?  Išaugo, išbujojo kaip kokie monstrai, lango nesimato. Apkarpiau kaip reikiant. O su tom šakom, lapais ką daryti? Jos gi džiovinimui nepasiduoda? Ar klystu? kiek buvau apkarpius, tai tie lapai niekam man nesudžiūvo. Padovanojo man rudenį, tai nerandu informacijos, ką galima su ja nuveikt. Ar ji šiaip tik dekoratyvinė?

arbata gerk. Apkarpyk, tegul naujos atzalos eina. 

Selija, o kaip tavo mamos šunytė? Sūnus taip ir nepaėmė, tai gyvena bute kartu? Įprato mama vedžioti?

Gyvena, vedzioja. Nieko, sveika, kasdien po miska vaiksto, pagalius nesioja. 

Atsakyti