Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(GAILE* @ 2020 06 20, 10:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72673096" data-time="1592641423"><div><p>Kai nukrios tai ziures. Tai yra selijos pareiga. Kartu su broliu ir vaikais pagal tvarkarasti. Taip yra teisinga.</p></div></blockquote><p>Nužiūrės tas brolis 😀</p>

Galima i teisma paduot . Priklauso pagal istatyma. Mano babos irgi kai kurie neziurejo,bet mokedavo pinigus ziuretojams. Koks skirtumas.
Atsakyti

Kai nukrios tai ziures. Tai yra selijos pareiga. Kartu su broliu ir vaikais pagal tvarkarasti. Taip yra teisinga.

Taip, visi mes darbus, susidarys tvarkaraštį ir žiūrės paeiliui. Nusišnekėjimas. Ypač apie brolį. Atvažiuos iš Maskvos, kad prižiūrėt pagal tvarkaraštį, paskui grįš.  

Kokioj realybėj tu gyveni?  pas tave viskas kažkokie teoriniai pasvaičiojimai. Turi, privalo... ir t.t.  

Kai trenkiesi veidu į tą gyvenimo realybę, iš teorijų lieka tik šnipštas.

Atsakyti

Galima i teisma paduot . Priklauso pagal istatyma. Mano babos irgi kai kurie neziurejo,bet mokedavo pinigus ziuretojams. Koks skirtumas.

Taigi pabėgęs į ruskyna kažkur kaip suprantu. Ką ten iš jo išieškosi

Atsakyti

Tu tai tikrai paduotum.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 20, 10:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72673102" data-time="1592642041"><div><p>Galima i teisma paduot . Priklauso pagal istatyma. Mano babos irgi kai kurie neziurejo,bet mokedavo pinigus ziuretojams. Koks skirtumas.</p></div></blockquote><p>Tu tai tikrai paduotum.</p>

Taip. Ir ka ,istatymai *** man vienai surasyti? Jums ne?
Rusija ,gaile ,rusija. Ne ruskynas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 birželio 2020 - 10:41

Taip. Ir ka ,istatymai *** man vienai surasyti? Jums ne?
Rusija ,gaile ,rusija. Ne ruskynas.

man tik įdomu, kur tu mokesčius moki? Ar išvis moki?

Atsakyti

Selija, as tavo vietoj pasakyčiau jai kad žinau apie pinigus. Tiesiog taip nesąžininga, kad tu turi mokėt už jos klaidas, o ji to vistiek nevertina. Ir nebando prisidėt nors truputį. 

Kitaip dar tikrai sūneliui atiduos. Gal dėl to ir tyli

Tokie pinigai, žmogui, gyvenančiam Maskvoj, yra labai nedideli. Bet iš pensininkės taško gali taip pasirodyti.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 20, 10:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72673106" data-time="1592642466"><div><p>Taip. Ir ka ,istatymai *** man vienai surasyti? Jums ne?
Rusija ,gaile ,rusija. Ne ruskynas.</p></div></blockquote><p>man tik įdomu, kur tu mokesčius moki? Ar išvis moki?</p>

O cia jau baisiai intymus klausimas ponia. Norit necenzurinio atsakymo?Ir kodel dabar tai jums parupo? Selijos itaka? Ta vis rupinosi ,kad visi mokescius moketu?
Nu zodziu ,pinot prisiciulbejo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 birželio 2020 - 10:53

O cia jau baisiai intymus klausimas ponia. Norit necenzurinio atsakymo?Ir kodel dabar tai jums parupo? Selijos itaka? Ta vis rupinosi ,kad visi mokescius moketu?

Visų pirma, išmok nesuplakt žinučių į vieną krūvą, mokslinče. Tavo anūkas tave gali pamokyt, jei kas.

Necenzūriškai atsakysi, taip pačiai ir atgal gausi. Ir dar su dideliu kaupu. Taip kad valdykis.

Atsakyti

Nu zodziu ,pinot prisiciulbejo .

Na, kas toliau?

Atsakyti
Pinot noir editorial ,man atrodo uzteks ant manes stumti. Tai ka parasiau yra skaudu bet tiesa. Tik nepamirsk manes mokesciu inspekcijai paminet ,skundikai zinai labai populiarus kuri laika buna.
Atsakyti

Pinot noir editorial ,man atrodo uzteks ant manes stumti. Tai ka parasiau yra skaudu bet tiesa. Tik nepamirsk manes mokesciu inspekcijai paminet ,skundikai zinai labai populiarus kuri laika buna.

Aš ant tavęs nestumiu. Pati provokuoji. Valdykis. Sakiau, kad atsakysiu tuo pačiu.

O ko tu bijai VMI? Tu taip gerai žinai kas kam priklauso pagal įstatymą,  įstatymai juk ir tau sukurti. Pati paminėjai.

Atsakyti