Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinot ,selija myli mama ir ja gina. Nuo manes . O ka kai kurios gali padaryt gindamos kai kurias nelabai taurias idejas ,tai mes gi zinom.Tik as zinau ,kad meile labai skaudina.
Atsakyti

Pinot ,selija myli mama ir ja gina. Nuo manes . O ka kai kurios gali padaryt gindamos kai kurias nelabai taurias idejas ,tai mes gi zinom.Tik as zinau ,kad meile labai skaudina.

Tai jos meilė ir jos sprendimas.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 20, 12:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72673139" data-time="1592645481"><div><p>Pinot ,selija myli mama ir ja gina. Nuo manes . O ka kai kurios gali padaryt gindamos kai kurias nelabai taurias idejas ,tai mes gi zinom.Tik as zinau ,kad meile labai skaudina.</p></div></blockquote><p>Tai jos meilė ir jos sprendimas.</p>

Tai aisku jos. Ka mes galim padaryt ar nusprest.Isvis nieko.Bet man selijos gaila.
Beje ,kasdama bulves ant gyvates uzlipau. Nenuodingos,bet vistiek netiketumo momentas istinka.
Atsakyti

Niekas man ne priesas. Zinau mamos trukumus, mano dukra irgi maniskius zino. Tiesiog elgiuosi pagal sazine. Nupirkom kriaukle su visais kranais, uzsakys pirmadieni santechnika. Tegul tik deda ta laminata, as  uz. Bet kuriuo atveju, ji daugiau uz mane nukentejo, baisu likt senatvej ant gatves. Tikiuosi, mano vaikai manes taip neapknis. O kaip tevais rupintis irgi turiu pavyzdi rodyt. Sunus dabar mociutei rusio spyna keicia. Geras vaikas. 

Atsakyti
Kad tu pavyzdi savo vaikams rodai as irgi sakiau. Tai pateisinamas dalykas ,vienintelis tavo situacijoje.
Bet tavo nuomone apie mane aiski.Kazkiek dar tave gerbdavau ,is tavo puses slibino ,kaip galva visgi. Deja. Du simtai euru ,kuriu as negausiu ta pagarba pribaige .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 birželio 2020 - 12:37

As susilaikysiu nuo nuomones reiskimo...

Atsakyti

Koks fantastiskas oras pajury pabut!!!!

Atsakyti

Mire musu vestuviu liudininkas. 66 gimimo. Sustojo sirdis. Negere, neruke, sveikas gyvenimo budas, sportavo, tenisa zaide, dviraciais vazinejo. Jauniausia dukra 8 baige... :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 20, 12:40)
<p>Mire musu vestuviu liudininkas. 66 gimimo. Sustojo sirdis. Negere, neruke, sveikas gyvenimo budas, sportavo, tenisa zaide, dviraciais vazinejo. Jauniausia dukra 8 baige... unsure.gif 
</p><p></p><p></p>

Amzina jam atilsi. Jezus mano ,toks jaunas lieknas ir tobulas vyras buvo.
Atsakyti

O aš tai šiąnakt supratau, kad mano draugė yra Latvių gatvės kareivis.  Įtarimų buvo ir anksčiau, bet kai pradėjo persistengti, suvedžiau galus kai kuriuos. Jau dabar žinau. 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 20, 12:57)
<p>O aš tai šiąnakt supratau, kad mano draugė yra Latvių gatvės kareivis.  Įtarimų buvo ir anksčiau, bet kai pradėjo persistengti, suvedžiau galus kai kuriuos. Jau dabar žinau. </p>

Kas ta latviu gatve? Anksciau buvo vasaros 5?
Atsakyti

Amzina jam atilsi. Jezus mano ,toks jaunas lieknas ir tobulas vyras buvo.

Taip, jis buvo tobulas. MB geriausias draugas darbe. Uzeme atsakingas pareigas, daug uzdirbo, namuose visokiausius receptus isbandydavo, skalbinius lygindavo, zmona ant ranku nesiojo. Todel as ir norejau, kad jie musu liudininkais butu. Dirbo be iseiginiu paskutines tris savaites, kai gamykla sustojo, jis buvo pagrindines smegenys. 

Atsakyti