Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Outfitų žalių ans neturi, ale turi tokias "apsmaugtas" kelnes. Prie jų susigadys.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 06 21, 15:50)
<p>Ai, taigi sakiau, kad batų kalne 30% nuolaida, bo kaip maniškis išsilukšteno, tai iškart batų važiavo. Mane ėmė "dėl skonio" kaip sakė, tai vistiek aš jam raudonus conversus įprūdijau. Kitus jau ne raudonus pirko.</p>

Maniškiui nei raudonų, nei rūžavų neįsūdyčiau nei už pinigus
Atsakyti
Apsmaugtos kelnes vyrams yra baisu .Atsiprasau uz nuomone. Isdidina uzpakali ir atrodo siaubingai. Cia labai tokios populiarios. Sauleno treningai palyginus su sita mada yra stiliaus geris.
Atsakyti

Maniškiui nei raudonų, nei rūžavų neįsūdyčiau nei už pinigus

Jauč sako, kad piderastiškos. Mano ne, rengiasi normaliai, neturi vaiduoklių. Ką rengiasi, bendrai, tai mane ir ima į parduotuves, kitaip pencinyko rūbais apsirengtų, o dabar net dukros patenkintos kaip tėvas atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 06 21, 15:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72673557" data-time="1592744279"><div><p>Maniškiui nei raudonų, nei rūžavų neįsūdyčiau nei už pinigus</p></div></blockquote><p>Jauč sako, kad piderastiškos. Mano ne, rengiasi normaliai, neturi vaiduoklių. Ką rengiasi, bendrai, tai mane ir ima į parduotuves, kitaip pencinyko rūbais apsirengtų, o dabar net dukros patenkintos kaip tėvas atrodo.</p>

Kaip rengesi mano senelis pensininkas? Visada su maike po marskiniais ,visada kelnes su dirzu ,babos megstas kardiganas,sandalai ,ziema karakulio kailiniai ,kepure su ausim.Siena pjaudamas dalgiu ,nusirengdavo iki maikes. Tikiuosi jis susiliejo su tobulaja sviesa,jis labai jos vertas. Dar dabar jis ateina pas mane ,pries paimdamas ka nors. Sorry ,vel kliedziu.
Atsakyti

Kaip rengesi mano senelis pensininkas? Visada su maike po marskiniais ,visada kelnes su dirzu ,babos megstas kardiganas,sandalai ,ziema karakulio kailiniai ,kepure su ausim.Siena pjaudamas dalgiu ,nusirengdavo iki maikes. Tikiuosi jis susiliejo su tobulaja sviesa,jis labai jos vertas. Dar dabar jis ateina pas mane ,pries paimdamas ka nors. Sorry ,vel kliedziu.

Mūsų seneliai rengėsi puikiai, o vyrai - kaip mes liepiam.

Atsakyti
Siandien nauja zalia vasarini dekuti nusipirkau . Mano spalva. Dar reikia gaut zalios medziagos stalui apmusti. Bet vasara geriausias dekutis yra linine paklode. Pas mane kazkokia genetine atmintis is tu laiku kai paklodem apsisiaute vaiksciojo. Turiu iproti paklode apsivyniot. Pasirinkimo diapazonas nuo tos linines iki kazko kailinio.
Atsakyti

Aišku,kad gersiu ir katunskytės klauysiuos.atvažiavo.😎

Atsakyti

Tai neisvalinot namo? As jau ant savo sopkes, diedas gavo dovanu pyraga mamos kepta ir pieniu medaus. Mama pagal recepta verda.

Oi kaip gerai namieeee...  :vacation1:​ 

Atsakyti

Na ir klausykis, jei tau širdžiai miela. 

Atsakyti

Nea,aš gi blogis.o blogis ką reiškia.kad klausysiuos ir šaipysiuos😎

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Bir 2020 - 17:22, parašė: Tai neisvalinot namo? As jau ant savo sopkes, diedas gavo dovanu pyraga mamos kepta ir pieniu medaus. Mama pagal recepta verda. Oi kaip gerai namieeee... :vacation1:
Nea,dar pabūsim biški.visai smagu.ypač ta dalis,kai valgyt gamint nereikia.o šian dar mama pietus pastatė.iš vis rojus.
Atsakyti