Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na va, Nainai, išsiviešinai, tai ką daba?

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 06 21, 12:22)
<p>Na va, Nainai, išsiviešinai, tai ką daba?</p>

Taigi jau ivertinot viena kitos habitus ,nepamenat? O rimtai ,tai bijoti reikia to kas ateina, visu tu permainu. As ganetinai gerai sugebu tvarkytis tokiose situacijose ,bet net as negaliu nuspeti ,ar tai pasisuks i geraja puse ,kaip tai vaikus paveiks .Nebe jaunyste .
Atsakyti

Na va, Nainai, išsiviešinai, tai ką daba?

na, ir buvo tavo įvertinta.

Atsakyti

Pritariu . As irgi jai taip sakiau. O as jos nuomones nesistengiu itakot ,as is jos saipausi.

Tu ir negalėtum įtakoti mano nuomonės, nes man tu tik  personažas, kažkuo besidedantis.

O šaipaisi tu ne tik iš manęs, bet ir iš kitų. 

Taip šaipaisi, kad paskui net apsiverki. Ir išeini, tipo amžiams. Unstable.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 21, 13:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72673509" data-time="1592734942"><div><p>Na va, Nainai, išsiviešinai, tai ką daba?</p></div></blockquote><p>na, ir buvo tavo įvertinta.</p>

Net ne jai viešinausi, čia kažkuri iš gerų draugių info pridavė
Atsakyti

Nainai, 21 Bir 2020 - 13:58, parašė: Net ne jai viešinausi, čia kažkuri iš gerų draugių info pridavė
Nu ne aš🤣 Nelabai draugės.🤣
Atsakyti

Spėkit ką šian vakare veiksiu.😎

Atsakyti

Ką, ką, vyną gersi.

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Vis pešiojatės, kaip matau  :ax: 

Mes vis dar iš statybų neišlendam, senas sienas griaunam, naujas statom. Gyvenam kaip kokiam lūšnyne šiuo metu  :lol: 

o dar tie karščiai, nesidžiaugia mano organizmas jais. šiandien dar ir prie žemės lenkia, ar tik nereiks eiti su pagalve pasidžiaugt

Atsakyti

Net ne jai viešinausi, čia kažkuri iš gerų draugių info pridavė

Klysti. Facebookas meta.

Atsakyti

Kryzkalnio lietuve siuncia visoms linkejimus. Intemora, valink namo :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 06 21, 14:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72673516" data-time="1592737104"><div><p>Net ne jai viešinausi, čia kažkuri iš gerų draugių info pridavė</p></div></blockquote><p>Klysti. Facebookas meta.</p>

biggrin.gif
Atsakyti