Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jau isvaziavo Amadeja i priemima su vaiku. 

Aš tai nesuprantu. Būtinai dabar tampyt vaiką, ar ten jau toks neatidėliotinas atvejis? Dėl viruso panikuoja, informacija apsiginklavus iki ausų,   o čia..

Atsakyti

Tikek, kuo nori. Nes tau tavo NO stebuklu salis. Bet leisk kalbeti muns apie ka mes norim. Turim tokia teise. 

Ar as draudziu kalbeti? As prasau tik mane palikti ramybeje ir netapatinti su koronu. Tik tiek. Visa kita viskas gerai sitoje temoje. 
😏

Ne stebuklu salis, bet savo piliecius, atkraidino is visu saliu. Lietuva iki dabar delse. Perskaiciau kas vyksta prie Lenkijos sienu, atsidariusi tavo nuoroda. Is tolimesniu saliu netvir nevez. Raso, kad arba patys atvaziuotu arba pasiliktu. Taip tavo garbinama Lietuva elgiasi su savo pilieciais. Ne mano. 😳

Atsakyti
<p>O lyg viena turtingiausiu Vokietijos zemiu,ne?Vat tas ir baisu,kad net turimi istekliai,galimybes ne rodiklis,kad pavyks susitvarkyt su virusu.</p><p></p><p>As galima vis apie Barbora kalbesiu? biggrin.gif​ Vel nepavyko uzsakyt.O i parde nnenoriu.</p>
[/quote]

Nes tankiausiai apgyvendinta mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš tai nesuprantu. Būtinai dabar tampyt vaiką, ar ten jau toks neatidėliotinas atvejis? Dėl viruso panikuoja, informacija apsiginklavus iki ausų,   o čia..

Pritariu. Lb pritariu. Cia visas ant ausu pastate. Namuose uzdare, O dabar vaika isveze i pati zidiny. Pliat. Vietoj to , kad stopribtu imuniteta, visai seimai, ji iesko info is viso pasaulio apie korono virusa. 

Atsakyti

Virga, kaip negabena? Gabena istisai, tik, matai, lietuviu daug daugiau issibarste, nei norvegu, ar nesuvoki sito? Nepalyginamai. 

Atsakyti

Tas pirstukas visas raudonas, ir jau trys savaites toks, ar reikia laukti sepsio? 

Atsakyti

O ar pirštui koks pamirkymas karštame vandeny su druska nebūtų padėjęs tam pūliniui išeit? Po to dar kažkokią priemonę panaudot...Nes dabartiniu laiku važiuot į priėmimą nu visiška nesąmonė.

Atsakyti

Tas pirstukas visas raudonas, ir jau trys savaites toks, ar reikia laukti sepsio? 

Tai jeigu trys savaitės, ar negalima buvo anksčiau pasirūpint? prieš dvi savaites, pvz?

Atsakyti

O ar pirštui koks pamirkymas karštame vandeny su druska nebūtų padėjęs tam pūliniui išeit? Po to dar kažkokią priemonę panaudot...Nes dabartiniu laiku važiuot į priėmimą nu visiška nesąmonė.

esu turejus supuliavusi naga. Ko tik nedariau, ir i verdanti vandeni kaisiojau, ir mirkiau, istino, kaip agurkas, reikejo naga lupt, tada pasibaige.

Atsakyti

Tai jeigu trys savaitės, ar negalima buvo anksčiau pasirūpint? prieš dvi savaites, pvz?

buvo siuntimas pas chirurga, bet nebepriima dabar

Atsakyti

esu turejus supuliavusi naga. Ko tik nedariau, ir i verdanti vandeni kaisiojau, ir mirkiau, istino, kaip agurkas, reikejo naga lupt, tada pasibaige.

Tai buvo turbūt  ne karantino metu?

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2020 03 21, 11:16)
<p>Feja, supratau, kodel nemiriu. Gyvensiu is savo kuno stsargu. ???? Aciu uz komplimenta. 😂😳😏</p>

Aha, taip nail.gif prašom vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti