Jau isvaziavo Amadeja i priemima su vaiku.
Aš tai nesuprantu. Būtinai dabar tampyt vaiką, ar ten jau toks neatidėliotinas atvejis? Dėl viruso panikuoja, informacija apsiginklavus iki ausų, o čia..
Tikek, kuo nori. Nes tau tavo NO stebuklu salis. Bet leisk kalbeti muns apie ka mes norim. Turim tokia teise.
Ar as draudziu kalbeti? As prasau tik mane palikti ramybeje ir netapatinti su koronu. Tik tiek. Visa kita viskas gerai sitoje temoje.
😏
Ne stebuklu salis, bet savo piliecius, atkraidino is visu saliu. Lietuva iki dabar delse. Perskaiciau kas vyksta prie Lenkijos sienu, atsidariusi tavo nuoroda. Is tolimesniu saliu netvir nevez. Raso, kad arba patys atvaziuotu arba pasiliktu. Taip tavo garbinama Lietuva elgiasi su savo pilieciais. Ne mano. 😳
Aš tai nesuprantu. Būtinai dabar tampyt vaiką, ar ten jau toks neatidėliotinas atvejis? Dėl viruso panikuoja, informacija apsiginklavus iki ausų, o čia..
Pritariu. Lb pritariu. Cia visas ant ausu pastate. Namuose uzdare, O dabar vaika isveze i pati zidiny. Pliat. Vietoj to , kad stopribtu imuniteta, visai seimai, ji iesko info is viso pasaulio apie korono virusa.
O ar pirštui koks pamirkymas karštame vandeny su druska nebūtų padėjęs tam pūliniui išeit? Po to dar kažkokią priemonę panaudot...Nes dabartiniu laiku važiuot į priėmimą nu visiška nesąmonė.
esu turejus supuliavusi naga. Ko tik nedariau, ir i verdanti vandeni kaisiojau, ir mirkiau, istino, kaip agurkas, reikejo naga lupt, tada pasibaige.