Tai buvo turbūt ne karantino metu?
zinok, buciau vaziavus ir karantino metu. Nes grese sepsiu. Taip ir pasake daktaras. Ir antibu israse.
Sveikos. Mums irgi reikia i parduotuve. Bet galvoju istempt iki pirmadienio ir nulekt i artimiausia maza maxima. Pas mus yra vietine maza norfa, bet te ir gerais laikais pustustes lentynos, o dbr tai isvis....aisku butiniausiu prekiu yra, bet turiu nora uzsipirkt savaitei kazkaip. Kelias dienas pasidejus turiu lapa, kai kyla kokia mintis ko reikia-uzrasau. Dabar nera cukraus ir kiausiniu....o buciau koki pyraga iskepus....na vienzo kazkaip reik suktis is to ka turiu.
As irgi pasipiktinusi del to karantino esu, kazkokie zmones nesusiprateliai. Vaikus isleidzia buriais. Vat ir siandien sunui jau skambina ir raso kaimynu berniukas. Ir dar su nuostaba, kodel taves neisleidzia🤔 o tevai atrodo tikrai "normalus". Na kazkaip man keista....
Pvz., Vilniaus apskrityje gyvena virš 820 tūkstančių gyventojų, 32 diagnozuoti. Santykis ne Drammeno naudai. O kiek nediagnozuotu ir ten ir ten? Optimizmui pagrindo didelio nėra, nesvarbu, ar tai LT ar NO. Berezhonogo i bog berezhot - vienas iš rusiškų posakių, Virga.
Alta? 🙄😊
Nu zinok nuvaziavom. Vaikui kauke pritaikiau. Zmoniu 0. Pratrukes jis pasirodo. Isspaude, apriso, prainstruktavo.
O sau kauke?
Mano mama gyvena su mano seserimi ir jos seima. Tai man stresas, nes ten vaikai jau dideli, suauge, tai jie trinasi kasdien kazkur su savo draugais ar kur ten, dar parnes jai namo kokia zaraza.
O sau kauke? Mano mama gyvena su mano seserimi ir jos seima. Tai man stresas, nes ten vaikai jau dideli, suauge, tai jie trinasi kasdien kazkur su savo draugais ar kur ten, dar parnes jai namo kokia zaraza.Su, aisku, ir vaikui pritaikiau, biski susiut krastus teko. Bet, ka pasakysiu... Medikai strese. Ore tvyro nuotaika. Gan saugiai prasisukom... Vistik gerai, kad ne ten kur temperaturos, kitas priemimas. Kur visokios traumos ir pan.