Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O man kažkokia nostalgija... kiek visko įvyko nuo to laiko, kai parašiau pirmą žinutę SM.

O tai seniai buvo?

Atsakyti

O tai seniai buvo?

Metų net nebežinau, bandau skaičiuoti, gal prieš kokius 6-7 metus...

Atsakyti

Tikrai lauke miegociau. Balkone bijau, nes vistik 8 aukstas, dar nakti sugrybausiu... 

Atsakyti

Jo, Mona, labau labai visko daug buvo, ir visas tavo gyvenimas labai pasikeite. 

Atsakyti

Perskaiciau ne viena straipsni ir aiskinima, nu duokit per galva, bet niekaip nesuprantu, kuo tie nisiniai kvepalai krutesni uz garsiu dizaineriu sukurtus kvepalus...  :hmm:​ 

Atsakyti

Pasenau. Atrodo, kad daug ką norėčiau pakeisti, kas buvo, bet jei to nebūtų buvę, nebūčiau čia, kur esu. Kiek žmonių sutiktų, kiek istorijų, kiek meilės, džiaugsmo, pykčio, ašarų, nuoskaudų. Visko TIEK DAUG. Kažko ilgiuosi, kažką norėčiau pamiršti. Toks susimastymo vakaras.

Atsakyti

Pasenau. Atrodo, kad daug ką norėčiau pakeisti, kas buvo, bet jei to nebūtų buvę, nebūčiau čia, kur esu. Kiek žmonių sutiktų, kiek istorijų, kiek meilės, džiaugsmo, pykčio, ašarų, nuoskaudų. Visko TIEK DAUG. Kažko ilgiuosi, kažką norėčiau pamiršti. Toks susimastymo vakaras.

Tu subrendai, tapai visai kitokia. teigiama prasme.

Atsakyti

Tikrai lauke miegociau. Balkone bijau, nes vistik 8 aukstas, dar nakti sugrybausiu... 

Išėjau pasidairyt į lauką be šviesos, na, nelabai drąsu. Kažkas dar virš galvos praskrido kaip švystelėjo visai arti galvos, eina sau.. Viena nemiegočiau.

Atsakyti

Buvo mintis lauke miegot.bet sąlygų nelabai ant smūgio sugalvojau.kaip ir ant ko😁 Radau paprastą būdą,paėmiau ir langą išdrįsau atsidaryt,nes nedrįsdavay,bijojau kad subyrės ,bet nesubyrėjo,o atsidarė ir net užsiklojau po valandos_labai gerai pamiegojau.aišku dabar tai įkais ,tai bus dar karščiau su atdaru.tai teks daryt.Ai,šian važiuosim į sodą,ten nežinau nežinsu,...įkaista tas namukas ,tai pekla. Reik langą miegamajam pasikeist.čia pas mus.kombinuotai,vieni nauji langai,o kiti mediniai,dvigubi tokie,traškantys,atrodo,kad pastumsi ir suduš ar iškris,tai vakar girgždinau girgžinau,pi truputį ,kol pravėriai,dar su fortkėm,tai tik tas darinėdavau.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 birželio 2020 - 06:15

Pinotija, 27 Bir 2020 - 00:26, parašė: Išėjau pasidairyt į lauką be šviesos, na, nelabai drąsu. Kažkas dar virš galvos praskrido kaip švystelėjo visai arti galvos, eina sau.. Viena nemiegočiau.
Bendrai tai jo,ten oas mus faunos pasitaiko ir katinai ir ežiai,plazdena,šiurena, po krūmais krebžda,gal ir būtų nejauku miegot.
Atsakyti

Na ką, "dakaliau" svetimšalės 5 sezoną, taip gaila, kad nėra daugiau 😭 man turbūt net game of thrones ne taip patiko... kiek suprantu bus ir 6, bet kiek dar laukt 🙄 

Uzkabino :D

Atsakyti

Uzkabino :D

Ne tas žodis, nors imk ir iš naujo žiūrėk :D

Atsakyti