O man kažkokia nostalgija... kiek visko įvyko nuo to laiko, kai parašiau pirmą žinutę SM.
O tai seniai buvo?
Pasenau. Atrodo, kad daug ką norėčiau pakeisti, kas buvo, bet jei to nebūtų buvę, nebūčiau čia, kur esu. Kiek žmonių sutiktų, kiek istorijų, kiek meilės, džiaugsmo, pykčio, ašarų, nuoskaudų. Visko TIEK DAUG. Kažko ilgiuosi, kažką norėčiau pamiršti. Toks susimastymo vakaras.
Pasenau. Atrodo, kad daug ką norėčiau pakeisti, kas buvo, bet jei to nebūtų buvę, nebūčiau čia, kur esu. Kiek žmonių sutiktų, kiek istorijų, kiek meilės, džiaugsmo, pykčio, ašarų, nuoskaudų. Visko TIEK DAUG. Kažko ilgiuosi, kažką norėčiau pamiršti. Toks susimastymo vakaras.
Tu subrendai, tapai visai kitokia. teigiama prasme.
Buvo mintis lauke miegot.bet sąlygų nelabai ant smūgio sugalvojau.kaip ir ant ko😁 Radau paprastą būdą,paėmiau ir langą išdrįsau atsidaryt,nes nedrįsdavay,bijojau kad subyrės ,bet nesubyrėjo,o atsidarė ir net užsiklojau po valandos_labai gerai pamiegojau.aišku dabar tai įkais ,tai bus dar karščiau su atdaru.tai teks daryt.Ai,šian važiuosim į sodą,ten nežinau nežinsu,...įkaista tas namukas ,tai pekla. Reik langą miegamajam pasikeist.čia pas mus.kombinuotai,vieni nauji langai,o kiti mediniai,dvigubi tokie,traškantys,atrodo,kad pastumsi ir suduš ar iškris,tai vakar girgždinau girgžinau,pi truputį ,kol pravėriai,dar su fortkėm,tai tik tas darinėdavau.😁
Pinotija, 27 Bir 2020 - 00:26, parašė: Išėjau pasidairyt į lauką be šviesos, na, nelabai drąsu. Kažkas dar virš galvos praskrido kaip švystelėjo visai arti galvos, eina sau.. Viena nemiegočiau.Bendrai tai jo,ten oas mus faunos pasitaiko ir katinai ir ežiai,plazdena,šiurena, po krūmais krebžda,gal ir būtų nejauku miegot.