Fb kažkaip užmačiau grupę, kur žmonės dovanoja/atiduoda daiktus ir prisijungiau, smalsu pasidarė, o galvoju gal kada ir pati ką galėsiu įmesti. Bet taip smagiai linksma pasidaro skelbimus kai kuriuos pažiūrėjus, ko žmonės tik neatiduoda, šiandienos įdomesnis daiktas keliaraištis 😆 bet kas įdomiausia, kad labai greit atsiranda, kas paima net pačius keisčiausius daiktus 😀
Visą laiką. Net taulietinį
Sveikintina, vis tik per tą žmonių vartotojiškumą dabar šituos karščius kenčiam ☺
Sėlija, o kam rašyt beletristinius tauškalus net kabutėsna neįdėjus?
O tau labai skaudejo, kai be kabuciu skaitei?
Aš tai po prakaitu, nes akinių ieškojau. Iš kambario nebuvau net išėjus, visas pagalves išpurčiau ir kitas vietas išknisau. Lovoj filmą žiūrėjau. Pradėjau galvot, kad tikrai buvau kažkur ir išsinešiau. Beknisdama staiga užmyniau ir sulaužiau. Pasirodo buvau pasidėjus prie komodos ant grindų, po kuria mano kiaulius tupėjo, aš jį kviečiau miegučio į narvelį galvą pakišus po komoda. Dabar su dviem porom silpnesnių. Uj, negaliu. Kokia diena, viena iš durnesnių.
Oi, Pinot, as irgi ju prilauzius, tu akiniu..
Nelaužiau nei karto.jie mano akys,tai labai branginu.bet jau prikaupiau kolekciją per 20metų,jei ką ,be akinių neliksiu.
O mes tai nebranginam, ane.. jei tau reiktu juos simtakart dienoj nysiimt, jazkur pasidet, vel uzsidet, butu kitaip..
O mes tai nebranginam, ane.. jei tau reiktu juos simtakart dienoj nysiimt, jazkur pasidet, vel uzsidet, butu kitaip..
Tai va, būtent. Aš dabar galvoju apie progresinius, nors esu anksčiau bandžius ir man nepatiko. Bet dabar gal patobulėjo.
Jei galėčiau, pasidaryčiau operaciją, bet man nedaro, nes tinklainėj liko plyšys, kažkada buvo įtrūkus, darė operaciją lazeriu.
Tų akinių esu sulaužius dešimtis. Dabar namie turiu nebrangius, nes atsitinka visko, o brangių net nesinešu iš darbo.
As gerus nesiojuosi futliare ir tik darbe uzsidedu, ar kur mieste. Namie keli pigus visuose kampuose.
Nu ir ka. Nera tobulos valdzios, niekur nera ir niekada nebus.
Uzraugsiu sian saslyku, reiks ryt i soda vaziuot issikept vakarop.