Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Selija ,tavo slibinas man dar viena nepilnavertiskumo kompleksa ivare.

Koki???  :hmm:​ 

Atsakyti
Na ,man kyla siutas ,kad negaliu cia savo darzininkystes pasiekimais dalintis. Beigi virimo.Tesiog emocijos kazkokios neigiamos uzvaldo . Nemegstu to. Svarbiausia ,kad jokiems savo mokytojams neturiu jokiu pretenziju . Jokiu nuoskaudu is mokyklos ar pan. Kaip man cia mokytojos sugebejo ant senatves taip dasadit ,tai supratimo neturiu. Ir kaip as patekau i tokia situacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 birželio 2020 - 14:54

Tai dalinkis, darzininkyste man idomu, Pinot irgi kazka ten konspektuoja. Kam neidomu, tai skrolina. 

Atsakyti

Tai kas neleidžia-dalinkis.Amadėja paskaitys,dar kas nors. Pinot susikonspektuos,gėlės selijai patinka, aš jau kaip nors 😁.Išgyvensiu.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 birželio 2020 - 15:02

Na ,man kyla siutas ,kad negaliu cia savo darzininkystes pasiekimais dalintis. Beigi virimo.Tesiog emocijos kazkokios neigiamos uzvaldo . Nemegstu to. Svarbiausia ,kad jokiems savo mokytojams neturiu jokiu pretenziju . Jokiu nuoskaudu is mokyklos ar pan. Kaip man cia mokytojos sugebejo ant senatves taip dasadit ,tai supratimo neturiu. Ir kaip as patekau i tokia situacija?

Nu gal tada pas psichologa reik... :D​ 

Atsakyti

Sian geleles palepinau, nupurskiau, ta monstera  mano auga, kaip ant mieliu...

Priedas  IMG_20200627_160130.jpg   141,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 27 birželio 2020 - 15:02

*** Sėlija, 27 Bir 2020 - 16:00, parašė: Sian geleles palepinau, nupurskiau, ta monstera mano auga, kaip ant mieliu... attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=267590"]IMG_20200627_160130.jpg[/url]
Nusipirksiu ir aš tą monsterą ,kai apsitvarkysiu.kažkaip visi jas perja.Ikėjoj.čia mada ar kaip?😁
Atsakyti

As tai maxej radau. Kas atsiranda prekyboj idomesnio, ta perka, nu grazu tie skyleti lapai. 

Atsakyti

Ikejoj Monsteta delicioza, tos irgi noriu.

Maniske Monstera monkey, vijokle. 

Atsakyti

Laukiu audros. Dangus vis tamsėja, nuo Suvalkų ateina audra, bus po 30 min.

Iš anksto neapsižiūrėjau, sugriovė mums planus.

Atsakyti

Pas mus palijo su saule. 

Atsakyti

Aš gultą tik išsitempiau pagulėt ir kažkaip aptemo.🙄

Atsakyti