Jau laukiu nesulaukiu tos liuties, katra siandien zada.. zaibuuuu, griausmuuuu
*** Sėlija, 27 Bir 2020 - 12:53, parašė: Jau laukiu nesulaukiu tos liuties, katra siandien zada.. zaibuuuu, griausmuuuuGal ir bus.vėjas pučia ir nėr taip karšta. Mes turim nešdintis į sodą,kad laiptinės netrukdytumėm dažyt.
*** Sėlija, 27 Bir 2020 - 12:40, parašė: Turejom ta prudeli, kai kaime gyvenom, baleika icementuota. Augo nendres ir vandens lelijos, motina buvo is ezero partempus ir isodinus su visu dumblu.Drakoniuks labai imlus tokiems dalykams.nereikėjo nei dviračiu mokint važiuot,nei plaukt.atsisėdo ir nuvažiavo,įlipo į baseiną ir nuplaukė.😁
Gal ir bus.vėjas pučia ir nėr taip karšta. Mes turim nešdintis į sodą,kad laiptinės netrukdytumėm dažyt.
Tai viska viska samdot, nieko patys nedarysit?
MB ims atostogas spali, tai miegamaji atnaujinsim. Vel viskas is pradziu, rozetes , lubos, tapetai, laminatas...
*** Sėlija, 27 Bir 2020 - 13:15, parašė: Tai viska viska samdot, nieko patys nedarysit?Nieko nemokam .tik laminatą galim sudėt ir baldus surinkt.tai tą ir padarysim.😁 Nu dar išgriaut ir išnešt.tapetus išklijuot dar galim,bet iki šito dar nepriėjom.😁apie lauptinę tai iš vis tyliu.dar laieškot reukėjo,kad sutiktų.buvo,kad atvažiavo ir atsisakė.ten labai aukštai ,pastolių reikia,o dar nauji laiptai,tai vakar klijavom popieriais tuos laiptus,kad nesugadint.elektrikas tai grežė naujas skyles,štrabavo,vyras ten metus darytų,jei iš vis padarytų..
Surūgėlė stovykloj.rašo,ką daryt,mano draugės nori flirtuot su berniukais,o aš ne.tai kaip man elgtis.nu ir ką patart žmogui.🤔😁
Apie elektra maniskis biski nusimane, kai pirmasyk rozetes darem, konsultavosi su elektrikais darbe, o dabar jau moka viska.
Lubu tvarkyt neismokom, tai patys kalti, ale is mano darbo meistriukas papigiai ten patvarko.
Bet ne įsukt ir nesusukt,ten visas sienas gręžė.kaišiojo laidus visokius pro sienas,darė tas apvalias skyles rozetėms,visas sienas išvagojo,kad atvest elektrą ten kaip reikia ir kur reikia.buvo čia reikalų.
GAILE*, 27 Bir 2020 - 14:03, parašė: Maniškis pernai iš stovyklos rašė, kad jo kambariokai iškrypėliai 🤣Kažkokie vaikai keisti,tik nežinau ar mūsų ar tie ,jaučiu,kad mūsų.🤣 Kai man buvo 12,tai jau varydavo į diskotekas.Sabrina.boys boys boys.🤣
O čia 14!
Kažkokie vaikai keisti,tik nežinau ar mūsų ar tie ,jaučiu,kad mūsų.🤣 Kai man buvo 12,tai jau varydavo į diskotekas.Sabrina.boys boys boys.🤣
O čia 14!
Mano mazius dar lb vaikiškas. Va db pliaže duobes kasa 4 d, su mažiukais. Niekur jis neina su paaugliais dar. Nors jau bręsta, 180 ūgio, balsas vyriškas. Bet interesai dar ne